Kontaktlinser

Alternativet til briller

Alternativet til briller er alltid tilgjengelig fra ZEISS: kontaktlinser. Et bredt utvalg av kontaktlinser er tilgjengelig til mange bruksområder og kosmetiske behov. Dagslinser er ideelle når du er på ferie og gjerne vil ha full frihet – og gi brillene dine en pause! Enkel håndtering og utmerket brukerkomfort er de avgjørende faktorene når du bruker månedslinser. Vil du endre øyenfarge? Fargede ZEISS månedslinser er tilgjengelige i åtte ulike ensfargede eller trefargede irisstrukturer. Fargepigmentene er integrert i polymermaterialet.

 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Valget er ditt!

  • I situasjoner hvor briller viser seg å være en hindring, er kontaktlinser førstevalg: dagslinser eller månedslinser, avhengig av dine behov.
  • Kontaktlinser medfører bare en svak forstørrelse eller forminskning av bildet.
  • Brukeren har tydelig sidesyn, uhindret av kantene på brillene.
  • Kontaktlinser dugger ikke.
  • Et bredt utvalg av ZEISS kontaktlinser er tilgjengelig til mange bruksområder og kosmetiske behov.

  ZEISS kontaktlinser produseres og distribueres av firmaet Wöhlk.

 • Kontaktlinser: for hvem?

  Dagslinser – nye linser hver dag

  ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

  ZEISS Contact Day 1 Easy Wear


  Dagslinser er den fleksible løsningen hvis du vil bruke kontaktlinser. Med ZEISS Contact Day 1 har du nye, rene kontaktlinser for sfærisk korreksjon hver dag. De er ikke en langsiktig løsning, men vil gi deg enestående brukerkomfort og utmerket syn i korte bruksperioder, for eksempel når du er på ferie, eller til spesielle bruksområder på jobben hvor dugg på brilleglassene kan skape problemer. Og du trenger ikke rengjøre linsene.

  ZEISS Contact Day 1 kjennetegnes av asfæriske overflater på for- og baksiden og en ekstra tynn kantdesign som sikrer svært god sentrering. Utformingen og materialegenskapene garanterer enkel håndtering, noe som gjør den til den perfekte kontaktlinsen for sjeldne brukere eller førstegangsbrukere etter litt øvelse.

   

  Månedslinser – 30 dager med brukerkomfort og utmerket synskvalitet

  ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, spheric eller toric

  ZEISS Contact Day 30 Air, compatic, spheric eller toric

  Fra tidlig om morgenen til sent på kvelden gir kontaktlinsene Day 30 overlegen brukerkomfort og topp synskvalitet. Ulike produkter er tilgjengelige:
   

  1. "spheric" som standardlinse med et bredt utvalg parametere for daglig bruk.
  2. "compatic" for spesielle biokompatible, sterkt vannbindende materialegenskaper og motstand mot avleiringer for langsiktig toleranse og enestående brukerkomfort – selv i rom med klimaanlegg.
  3. "air" står for det optimale innen brukerkomfort takket være balanserte materialegenskaper (modulus 0,42 og Dk/t 76). Det høye vanninnholdet sørger for lav modulus og gode fuktegenskaper. Silikon-hydrogelmaterialet i "air" sørger for svært god oksygentilførsel til øyet og er derfor velegnet for situasjoner hvor det er nødvendig med et høyere oksygennivå, for eksempel ved sport eller lang tids bruk.
  4. "toric" er toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner.

  Vil du ha mer farge på tilværelsen?

  ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

  ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

  Mange drømmer om å ha en annen øyenfarge. Fargede månedslinser fra ZEISS gjør dette enkelt. De er tilgjengelige i åtte ulike ensfargede eller trefargede irisstrukturer. Fargepigmentene er integrert i polymermaterialet.

  De passer perfekt: ZEISS All-in-one ADVANCE er det ekstremt kompatible og effektive rengjøringsmiddelet fra ZEISS til alle myke kontaktlinser.

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

For lesing eller avstandssyn: presisjonsbrilleglass fra ZEISS

ZEISS enstyrke-brilleglass

ZEISS tilbyr fire kvalitetsnivåer fra tradisjonelle, sfæriske glass til individuelt tilpassede enstyrkeglass. Moderne ZEISS-teknologi kan produsere usedvanlig flate og lette brilleglass, selv for høy styrke.

Lær mer om ZEISS portefølje av enstyrkeglass

Progressive briller fra ZEISS

ZEISS portefølje av progressive glass

ZEISS portefølje av progressive glass tilbyr fire ytelsesnivåer og sju teknologier, og vi er først ute med noen av dem over hele verden. Visste du at leseavstanden mellom øynene våre og en smarttelefon er mye kortere enn når vi leser en bok eller en avis?

Progressive brilleglass er sanne optiske mesterverk. Lær mer om ZEISS portefølje av progressive glass

Ser du etter et enkelt brilleglassbelegg til reservebrillene dine?

ZEISS LotuTec®

ZEISS LotuTec er et standardbelegg som inneholder et antirefleksbelegg, CleanCoat, som gjør brillene lette å rengjøre og et hardt belegg.

Hvordan LotuTec fungerer

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS-optikeren hjelper deg gjerne å finne hvilke kontaktlinser som passer for deg.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine