Progressive brilleglass er et universaltalent:

Nå kan du nyte godt syn igjen, uansett avstand.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

ZEISS progressive brilleglass gir optimal synsstøtte for nær- og fjernsoner. Disse brilleglassene er perfekt tilpasset brukeren og skreddersydd akkurat for deg. De sørger for større brukertoleranse, raskere tilpasning og universalt, klart syn.

ZEISS progressive brilleglass:

personlig og enestående – akkurat som du.

Med vårt brede utvalg i progressive brilleglass, kan optikeren din produsere progressive brilleglass som er optimalisert for dine spesielle synsbehov, med enestående kvalitet. Nyskapende datateknologi bidrar med å måle synet og tilpasse brilleglassene til innfatningen din. De nære, mellomliggende og lange avstandssonene er alle innlemmet i ett brilleglass med jevne overganger. Disse brilleglassene er skreddersydde for din ansiktsform, din livsstil, din karriere og dine synsvaner. Personlig og enestående – akkurat som du.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Utmerket brukstoleranse, tilpasning på et øyeblikk. For optimalt syn.

En bred rekke faktorer, teknologier og brukerdata er innarbeidet i produksjonen av ZEISS progressive brilleglass, og sikrer en raskere tilpasningsperiode enn noen gang før. Det spiller ingen rolle om du allerede har prøvd å bruke progressive brilleglass eller bruker dem for første gang: Progressive brilleglass som er skreddersydd for deg, er ditt beste valg for høykvalitets, naturlig syn.

Jevnt, perfekt syn – uansett hvor du ser.

En brilleglassdesign som er like kompleks, som den er behagelig: ZEISS progressive brilleglass gir deg klart syn umiddelbart uansett når du flytter øynene. Og overgangen kan ikke bli jevnere, og gjør at uskarpe bilder i overgangssonen hører fortiden til.

Standard Progressive brilleglass Individuell Progressive brilleglass
Standard Progressive brilleglass
Individuell Progressive brilleglass

Se digitalt. Progressive brilleglass for den moderne verden.

I dag bruker vi stadig våre smarttelefoner og nettbrett, men disse digitale enhetene utgjør en ny utfordring for øynene våre. ZEISS progressive brilleglass innarbeider disse endringene i våre hverdagsliv og muliggjør rask, behagelig fokusering takket være en spesielt optimalisert nærsone – uansett hvor du ser. Disse brilleglassene er ikke bare ideelle for digitale enheter, men også for bøker og blader, og vil hjelpe deg til å unngå ukomfortabel hode- og kroppsstilling.

Tilgjengelig for alle innfatninger. Din stil, ditt valg.

Tenker du på å få deg nye, moderne innfatninger? La deg inspirere av det store tilgjengelige utvalget. Selv for innfatninger med uvanlige former (f.eks. pilotbriller), kan din ZEISS-optiker tilpasse de nye progressive brilleglassene slik at de passer til dine synsvaner og at det ikke blir noen tilpasningsperiode.

Utrolig tynne og lette brilleglass. Selv med høy resept.

Følgende regel gjelder for alle brilleglass: Dess lettere dess bedre. Og dette gjelder ikke bare for innfatningen. Med høykvalitets materialer og kvalitetskategorier, kan ZEISS produsere enstyrke-brilleglass som er mest mulig tynne og lette – selv med høy resept. Dette gir maksimal brukerkomfort med kun minimal vekt.

Jevnt, klart og komfortabelt syn hele dagen, fra nært til fjernt. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag med ZEISS SmartLife brilleglass.
Jevnt, klart og komfortabelt syn hele dagen, fra nært til fjernt. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag med ZEISS SmartLife brilleglass.

Full UV-beskyttelse også i klare glass

UV er alltid tilstede. Selv når det er overskyet. UV-stråling representerer en helsefare for øynene dine og huden rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er utendørs? Nå kommer helt klare glass fra ZEISS med full UV-beskyttelse!

De spesielle egenskapene til glassene filtrerer ut skadelige UV-stråler, og gir øynene dine varig beskyttelse.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys.
Motvirker øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Blått lys kan være farlig, og mange synes det er ubehagelig og stressende for øynene. Det har også en negativ påvirkning på biorytmen vår. Et spesielt blått lysfilter i brilleglasset kan gi deg et mer behagelig syn.

Progressive brilleglass og solbeskyttelse – alt i ett brilleglass. I rekordhøy hastighet.

Briller til enhver situasjon: Disse fargeskiftende brilleglassene fungerer også som solbriller. Glassene blir mørke på et par sekunder og blir klare igjen på et par minutter. Og de har naturligvis 100 % UV-beskyttelse.

Brilleglass med solbeskyttelse, med en progressiv brilleglassdesign.

Sommerens drømmeteam.

Alle brilleglass kan gjøres om til de solbrillene du måtte ønske, med perfekt UV-beskyttelse og optimalt syn i ett glass. Alle disse brilleglassene leveres med alt du forventet deg: forbedret kontrastoppfatning, mindre blending og antirefleksbelegg. Greit å slippe å inngå et kompromiss.

5 tips for progressive brilleglass

Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart.

1. Hvis du har begynt å få problemer med synet, ta kontakt med optiker umiddelbart. Dess tidligere du begynner å bruke progressive brilleglass, dess enklere vil overgangen bli.

Personlig rådgivning om progressive brilleglass og innfatninger

2. Alfa og omega hos optikeren: Personlig rådgivning om progressive brilleglass og innfatninger, omhyggelig testing og så perfekt tilpassede brilleglass.

Øynene og synet ditt vil tilpasse seg på et øyeblikk.

3. La øynene dine tilpasse seg de nye progressive brilleglassene umiddelbart. Dette betyr: Bruk dem hele tiden og vær tålmodig!

Øynene og synet ditt vil tilpasse seg på et øyeblikk. Hvis du etter 14 dager fremdeles har problemer, bør du likevel besøke optikeren. Hvis du ikke har klart syn når du ser rett fram, eller hvis kantene er uskarpe på avstand, da kan det hende at brilleglassene er sentrert for høyt. Men hvis du må se langt ned for å se ting på nært hold, da kan det hende at brilleglassene dine er sentrert for lavt foran øynene. I begge tilfellene kan optikeren din hjelpe deg, ofte bare med et kort besøk.

De som bruker progressive brilleglass

4. De som bruker progressive brilleglass for første gang, synes som oftest at avstandssynet fungerer best med de nye brilleglassene.

Når du leser, ser du bare ned med øynene, ikke bøy hele hodet. Når du går, se rett fram og ikke på bakken. Når du går opp trapper, bøyer du hodet slik at du ser gjennom den øvre delen av brilleglassene, dvs. gjennom området i brilleglassene som er beregnet på avstandssyn. Da vil du se trappetrinnene klart.

Slik de ble tilpasset av optikeren.

5. Selv om de progressive brilleglassene bare er lett usentrert, bør du få dem justert umiddelbart av optikeren. Innrettingen av brilleglassene i forhold til øynene dine er først korrekt hvis brillene sitter akkurat slik de ble tilpasset av optikeren.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg