ZEISS progressive brilleglass.

Enestående som aldri før. Enestående – akkurat som du.

Naturlig syn med progressive brilleglass

Det skjer for de fleste før eller senere. De fleste merker det før de fyller 45: Liten skrift blir plutselig vanskelig å tyde, å lese i dårlig lys pålegger uvanlig belastning på øynene, eller symboler og tekst på smarttelefonskjermen synes uskarpe. Alt dette er symptomer på langsynthet, dvs. at det gradvise tapet over evnen til å fokusere på nære gjenstander vil øke med alderen. Det er en normal prosess hvor linsen taper elastisitet og dermed kan den ikke lenger fokusere klart på gjenstander ved forskjellige avstander. Den beste løsningen: progressive brilleglass.

Filosofien bak ZEISS progressive brilleglass

Filosofien bak ZEISS progressive brilleglass følger et enkelt kvalitetsprinsipp: Dess mer nøyaktig et par progressive briller er tilpasset brukeren, dess bedre og mer naturlig blir synet. ZEISS progressive brilleglass er skreddersydde for dine synsvaner, dine ansiktstrekk og din livsstil. En utrolig lang rekke faktorer brukes for å lage et progressivt brilleglass. Vi garanterer høykvalitetsproduksjon ved å bruke svært presise instrumenter til å måle pasientenes øyne og tilpasse glassene. Men i tillegg til dette, bruker vi en stor database med brukerinformasjon, som gjør at vi er i stand til å produsere et ekstremt presist glass, selv om en persons spesielle måledata ikke er tilgjengelige. Med denne teknologien kan vi produsere et par progressive briller for enhver pasient, som nøyaktig tilfredsstiller deres spesielle behov. 165 års erfaring innen forskjellige optiske områder slik som mikroskopi, makroskopi og kameraoptikk, samt våre produkters løpende utvikling basert på den siste vitenskapelige forskning, sikrer at vi oppnår enestående produktkvalitet.

Det spiller ingen rolle om du får briller for første gang, om du går over fra lesebriller til progressive briller, eller om du fram til nå bare trengte briller for avstandssyn: Ved å samarbeide nært med optikeren din kan du tilpasse dine nye progressive brilleglass på grunnlag av de fire kvalitetskategoriene og de syv teknologiene fra ZEISS – en prosess som er like enkel som det å kjøpe bil.

Fordeler

Precision
Pure1

Precision
Plus2

Precision
Superb3

Individual 24

Best naturlig syn basert på viktigste daglige aktiviteter

 

 

 

• 

Best naturlig syn for dag og natt

 

 

 

• 

Bedre syn frigjør det fulle potensialet av 3D-syn

 

 

• 

• 

Rask tilpasning i hvilken som helst innfatning

 

• 

• 

• 

Ubegrenset valg av innfatninger

 

• 

• 

• 

Stressfritt og klart syn for trykte medier og bruk av digitale enheter

• 

• 

• 

• 

Raskt fokus, skarpt og dynamisk syn hele dagen og tynne og lette brilleglass

1 Precision Pure: Optimalisert for øynene
2
Precision Plus: Optimalisert for øynene + innfatning
3
Precision Superb: Optimalisert for øynene + innfatning + ansikt
4
Individual 2: Optimalisert for øynene + innfatning + ansikt + daglige aktiviteter

Progressive brilleglass – små mesterverk

Alle progressive brilleglass fra ZEISS er utstyrt med presisjonsteknologi. Denne teknologien er basert på de tre følgende grunnprinsippene og garanterer den beste og den mest avanserte synserfaringen for øynene dine:

  • Klar optikk – ZEISS presisjon: klart, naturlig syn.
    Takket være svært kompleks simulering av samspillet mellom øyet og glasset, kan vi selektivt optimere hvert enkelt punkt hvor brillebrukeren ser gjennom glassene. Dette garanterer optimalt syn over hele brilleglassets overflate.
  • Dynamisk optikk – ZEISS designfilosofi:
    behagelig og godt dynamisk syn, som gjør at brukeren kan fokusere raskt på alle avstander og i alle retninger. Disse brilleglassene er optimalisert for det ideelle samspillet mellom begge øynene, og gir et større synsområde og forbedret potensiale for 3D-syn.
  • Tynn optikk – ZEISS brilleglassestetikk.
    For optimal balanse mellom presis optikk og tynne, lette brilleglass.
Standard design
Individual design

Best mulig syn om natten og i dårlig lys

Neste generasjon brilleglassoptimalisering – som et fingeravtrykk av øyet: Om nødvendig kan optikeren din også få produsert progressive brilleglass ved bruk av ZEISS i.Scription®-teknologien.

Fordelen: Ved å bruke den såkalte wavefront-teknologien, en spesiell analyseprosess, kan hver spesielle egenskap ved brukerens øyne oppfanges og innlemmes i brilleglassenes design. Dette garanterer det best mulige synet om natten og i dårlig lys, økt kontrastoppfatning og fargeoppfatning i dagslys.

Visste du at selv om du har høyere resept eller spesielle synsproblemer, kan vi produsere estetisk tiltrekkende tynne og slanke brilleglass for å oppfylle dine behov. Disse kan produseres i enten plast eller glass, det er du som bestemmer. Fordelen: Lettere brilleglass er mye mer behagelig å bruke.

Avansert teknologi for individualiserte og innovative progressive glass

ZEISS progressive brilleglass finnes i fire forskjellige kvalitetskategorier som alle er tilpasset for å tilfredsstille dine spesielle behov og din synsprofil. Den nest høyeste kategorien inkluderer alle fordelene ved de foregående kategoriene.

ZEISS Progressive Lens Precision Pure og Digital Inside®-teknologi

Den stadige bruken av digitale enheter utgjør nye utfordringer for øynene våre: Smarttelefoner og nettbrett krever kortere leseavstand enn bøker og andre trykte medier, og dette fører til hyppig og rask ny fokusering: fra nært til fjernt og motsatt, f.eks. fra en smarttelefon til ei avis og tilbake igjen. Denne vekslingen belaster øynene dine hver dag og kan føre til f.eks. sviende øyne, visuelt stress og til og med hodepine og nakkesmerter. Progressive brilleglass fra ZEISS innlemmer endringer i din synsatferd gjennom en spesielt optimalisert nærsone. Med Digital Inside®-teknologi fra ZEISS, er det mulig å produsere et progressivt brilleglass som er utformet for å hjelpe deg til å veksle mellom forskjellige synsavstander på en behagelig måte, noe som gir deg et komfortabelt syn på lang sikt – samt et par progressive brilleglass som har utviklet seg for å imøtekomme utfordringene fra den digitale verdenen.

ZEISS Progressive Lens Precision Plus, Adaptation Control and FrameFit®+ -teknologi

Motetrender går og kommer raskt, spesielt når det gjelder brilleinnfatninger. Former, størrelser og stiler endres fra en årstid til den neste. Samtidig er det ett aspekt som betyr noe for brukere av progressive brilleglass framfor alt annet: vane, dvs. at de ønsker å se gjennom glassene på samme måte som de alltid har gjort. Med ZEISS Progressive Lens Precision Plus, Adaptation Control and FrameFit®+ -teknologi, kan brukeren senke øynene for å se gjennom nærsonen akkurat som med den gamle innfatningen. Dette gjør tilpasningsperioden overflødig og garanterer best mulig brukertoleranse. Dette gjelder ikke bare hvis du trenger ny innfatning, men også en ny resept. Dra nytte av det brede utvalget av brilleinnfatninger, fra den eksotiske stilen til den eksklusive. Og husk: Å se bedre betyr å se bedre ut. Disse brilleglassene er perfekte for alle de som elsker å forandre utseende.

ZEISS Progressive Lens Precision Superb and FaceFit-teknologi – sørger for optimalt syn ved å innarbeide brukerens ansiktsanatomi.

Forskjellige grunnleggende faktorer påvirker brukertoleransen og kvaliteten ved progressive brilleglass. En faktor sikrer det harmoniske samspillet mellom innfatning, brilleglass og bruker. For ikke å nevne pupilleavstand (PD), ansiktsform og -stilling – ingen mennesker er like, og dette gjør det enda viktigere å innarbeide brukerens ansiktsanatomi når vi produserer et par progressive brilleglass. Hvordan ser brukeren gjennom brilleglassene? Hva er personens pupilleavstand? Hvordan sitter brillene på nesen? Bak ørene? Gjennom en datastyrt, presis tilpasning ved hjelp av ZEISS Progressive Lens Precision Superb and FaceFit-teknologi, optimaliseres de progressive brillenes potensielle resultat ytterligere. Syn i dårlig lys forbedres og best mulig 3D-syn garanteres.

ZEISS Progress Lens Individual 2, IndividualFit® and Luminance Design®-teknologi

Den beste løsningen for alle som bruker progressive brilleglass. ZEISS Progressive Lens Individual 2 and IndividualFit® including Luminance Design®-teknologi passer perfekt både til brukerens anatomi og livsstil. Våre fritidsaktiviteter og jobben vår er avgjørende for hvordan vi ser i dagliglivet og de fastsetter hva brilleglassutformingen må være i stand til å gjøre. En sportsutøver har forskjellige synsvaner enn en arkitekt eller en politibetjent, for eksempel. ZEISS IndividualFit®-teknologien håndterer denne betingelsen og innarbeider også alle de ovennevnte teknologiene i brukerens daglige synsprofil: Hva er deres fremherskende synsavstand? Veksler brukerens syn oftere fra nært til fjernt eller mellom nære og mellomliggende soner?

Dessuten endres lysmengden i løpet av dagen og følgelig endres størrelsen på pupillene våre også. Luminance Design®-teknologien håndterer de forskjellige pupillediametrene i brilleglassene, som endres avhengig av lysstyrken. I tillegg til klarhet øker dette kontrasten og reduserer de vanlige forvrengningene langs kanten som er vanlige på progressive brilleglass. Resultat: Den best mulige utformingen av progressive brilleglass takket være avansert teknologi og grundig rådgivning hos optikeren, inkludert utmerket nattesyn og enestående synskomfort om dagen.

Ekstra valgmuligheter

Gjør om dine progressive brilleglass til solbriller med blendings- og UV-beskyttelse. Perfekt om sommeren.

Oppdag solglass fra ZEISS

– UV-beskyttelse, sikker stil og optimalt syn utendørs

Brilleglass for enhver situasjon: progressive brilleglass med fargeskiftende brilleglass. Skifter fra ufarget til farget på rekordtid.

Fargeskiftende brilleglass

Et brillepar til enhver anledning.

Progressive brilleglass garanterer forbedret syn om natten og i dårlig lys, og økt kontrast og fargeoppfatning i dagslys.

ZEISS i.Scription-brilleglass

Skarpere og mer glimrende syn med større kontrast – selv i mørket.

Progressive brilleglass med spesielt optimaliserte synssoner for større sikkerhet og komfort når du kjører.

Brilleglass for bilkjøring

– Bli en sikrere bilfører med ZEISS DriveSafe

Progressive brilleglass for idrettsutøvere – perfekt beskyttelse og optimalt syn, selv i de de perifere sonene, med disse brede sportsbrillene.

Solbrilleglass for sport.

Beskytt øynene dine samtidig som du drar nytte av klart syn helt ut til brilleglasskanten.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg