Krystallklare fordeler for brillebrukere

ZEISS pussekluter for brilleglass med styrke og andre optiske overflater

Vi har ofte skjorteermer, slips eller lommetørklær for hånden, men faktisk egner de seg dessverre ikke helt til rengjøring av moderne brilleglass med styrke. Hvis du gnir brilleglassene med disse rue stoffene, kan det forårsake lett skade, spesielt på plastglass med overflatebehandlinger. Smuss og riper forårsaket av ukorrekt rengjøring fordunkler brilleglassenes klarhet. De gjør det vanskelig å se gjennom dem og begrenser brukerens syn. ZEISS tilbyr nå profesjonelle rengjøringsløsninger som er optimalt tilpasset behovene til høykvalitets brilleglass med styrke.

De forhåndsfuktede glasspusseklutene fra ZEISS med deres enestående kombinasjon av aktive bestanddeler, sørger for varsom og omhyggelig rengjøring. Uavhengige tester* bekrefter dette: Mikrotynne stoffer gir det mest effektive rengjøringsresultatet – varsomme uten å lage riper sammenlignet med ti alternative produkter. Disse stoffene har en spesielt fin struktur som verken skader moderne brilleglass med styrke eller overflatebehandlingene. De fuktes med en spesiell kombinasjon av to aktive bestanddeler, uten aggressive rengjøringssubstanser og kunstige dufter. Stoffene er individuelt emballert og raske å håndtere i enhver situasjon og har langvarige resultater: De sørger for bedre syn og brilleglass som varer lenge.

Hver ZEISS brillepusseklut inneholder en beskrivelse av hvordan du anvender den for å gi optimal pleie av styrkebrilleglass og ekstra informasjon om bedre syn. De nye pusseklutene fra ZEISS egner seg også for andre optiske overflater og LCD-skjermer, som digitale kameraer, laptoper, smarttelefoner og mobiltelefoner.

Nedlasting

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Slik tar du vare på brilleglassene Hvis du tar godt vare på brillene dine, vil du oppleve at det er enklere å holde alt i fokus. Her er våre tips

16.okt.2017

Tags:

Liknende produkter