Min synsprofil fra ZEISS – en litt annerledes synstest

Avgjør de personlige synsvanene dine og finn den individualiserte brilleglassløsningen din fra ZEISS.

  • Loremipsum

«Min synsprofil av ZEISS» viser deg hvilke utfordringer øynene dine møter i hverdagen, og hvilke  glassløsninger fra ZEISS som kan hjelpe deg overkomme disse.

Det opprettes en synsprofil basert på informasjonen du oppgir om din personlige livsstil, som kan hjelpe optikeren din gi deg best mulig råd under den neste avtalen deres. I kombinasjon med resultatet av øyeundersøkelsen din, vil du motta en ZEISS-glassløsning  som har blitt nøyaktig skreddersydd etter den personlige livsstilen din og synsvanene dine.

Øynene våre er ikke laget for den moderne verdenen

Det finnes mange grunner til at informasjonen om den personlige livsstilen din og synsvanene dine er veldig viktig for ZEISS-optikeren din.

Nyere teknologi og digitale tjenester har i løpet av de siste årene dramatisk endret vårt hverdagslige privat- og arbeidsliv. Vi bruker i snitt fem timer dagen på å se på smarttelefonen, nettbrettet eller tv-skjermene våre. Vi ser på mobiltelefonen våre hele 80 ganger daglig. Og denne trenden er økende.

De økte kravene for øynene våre utvider seg også til når vi kjører. Dårlig vær og lys utgjør så klart fortsatt en utfordring, men irritasjonen forårsaket av blendende lys og økt bruk av navigasjonssytemer i kjøretøy krever at øynene våre opp til flere ganger må konstant bytte mellom nær- og fjernfokus på små informasjonsskjermer. Dette krever den ytterste ytelsen av øynene våre, som – etter fylte 30 – kan resultere i overanstrengelse av øynene.

Enten vi er på jobb eller i privatlivet, er ikke bare disse teknologiske fremrykkende revolusjonerende for måten vi lever på, men utsetter øynene våre økt belastning – både i arbeids- og privatlivene våre.

Avgjør synsvanene dine

´ZEISS har utviklet et synsanalyseverktøy som du kan bruke til å avgjøre de personlige synsvanene dine. «Min synsprofil av ZEISS» avgjør synskravene dine fra følgende områder av livet:

  • Arbeidsliv
  • Daglige aktiviteter
  • Digitale aktiviteter
  • Mobilitet
  • Fritidsaktiviteter

Sluttresultatet er en egen personlig synsprofil og en anbefalt brilleglassløsning fra ZEISS, som er nøyaktig skreddersydd etter de personlige synsvanene dine – helt gratis og uforpliktende.

Etter det kan du ta med deg den personlige synsprofilen din i form av en utskrift eller QR-kode til en lokal ZEISS-optiker. Optikeren tester så synet ditt og undersøker øynene dine. Med resultatet fra «Min synsprofil» og øyeundersøkelsen, vil optikeren din gi deg råd og anbefale briller som best passer behovene dine.

Min synsprofil

Min synsprofil

Avgjør de personlige synsvanene dine nå, og finn den individualiserte brilleglassløsningen din fra ZEISS.


Del denne artikkelen