Se bedre med progressive glass

Utvalget av progressive glass fra ZEISS har en perfekt løsning – også for dem som skal ha progressiv brille for første gang

Vi har vel alle hørt historier om noen som har hatt trøbbel med å venne seg til de nye progressive brillene sine – svimmelhet, hodepine, nakkeplager og slitasjeskader…og selvfølgelig faren for å snuble i en trapp. Noen mennesker føler seg ikke komfortable med sine nye briller før etter mange uker. Dette er grunnen til at mange førstegangs brillebrukere ikke burde velge progressive som sine første briller. Så, hva bør du tenke på når du vurdere å skaffe deg dine første progressive briller?

Det skjer med oss alle før eller siden. Øynene våre mister gradvis evnen til å lese. Plutselig kan vi verken se klart i en bok eller kjenne igjen folk på avstand. Da er det på høy tid å skaffe seg nye briller med progressive glass. Disse høyteknologiske brilleglassene har den fantastiske evnen at de lar oss se klart på både avstand og nært – og på alle mellomavstander i tillegg. Grunnen til dette er et spesielt glassdesign. Men som ved alle tekniske produkter er det forskjell i kvaliteten.

Et progressivt glass kan bare yte optimalt dersom det gir brillebrukeren et godt og komfortabelt syn som er skreddersydd hans ønsker og behov.

Spesielt for mennesker som går til anskaffelse av sine første briller er det viktig å få glass som er enkle å venne seg til. ZEISS tilbyr fire forskjellige typer progressive glass slik at optikeren kan velge den optimale løsningen for deg og ditt syn. Denne prosessen er som å kjøpe en ny bil – du kan velge forskjellig kvalitet avhengig av styrkene dine og hva du har tenkt å bruke de nye brillene til.

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!

Synsløsninger for arbeidsplassen når man har fylt 40

Du kan alltid forvente mer dersom du velger ZEISS progressive brilleglass. Er dette sant?

Vi liker å tro det; du skal tross alt kunne nyte det naturlig klare og komfortable synet takket være de nye brillene dine. For maksimal synskomfort er det fire faktorer som spiller inn, og ZEISS progressive glass tilfredsstiller alle fire:

  • Raskest mulig tilvenning og umiddelbar komfort (= også kalt spontan toleranse).
  • Myke overganger mellom de forskjellige sonene i glasset.
  • 100 % perfekt syn på alle avstander.
  • Maksimal utnyttelse av glasset: på grunn av det progressive designet og overgangene mellom de forskjellige sonene til avstand og nær, vil alle glass ha noen områder som ikke gir klart syn. Desto bedre kvaliteten er på glasset, desto mindre vil de uklare sonene være.

Utvalg av progressive glass

Uansett hvor mye erfaring og forskning som blir lagt til grunn for våre progressive glass vil fokuset alltid være på deg som sluttbruker. Alle har sine egne behov for synet sitt, og dette påvirker også hva du kan forvente av dine nye briller og hva du må betale for dem. Hovedmålet for optikeren er å finne den perfekte løsningen for deg – uavhengig om du vil ha standardglass eller spesialtilpassede skreddersydde individualiserte progressive glass.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

De beste brillene til bilkjøring - kom trygt frem Tilpassede brilleglass vil ikke bare forbedre synsproblemer, de vil også øke sikkerheten på veiene. Her er hva du bør vite før du skaffer deg kjørebriller.

27.jan.2020

Tags: Progressive brilleglass

Tips til høyere brukerkomfort for progressive brilleglass Alle kan raskt venne seg til å bruke perfekt justerte progressive brilleglass.

16.okt.2017

Tags: Progressive brilleglass

Utviklingen av brilleglass for kjøring En titt bak kulissene for å se hvordan ZEISS utviklet DriveSafe

16.okt.2017

Tags: Progressive brilleglass

Brilleglassene for mer avslappet bilkjøring Hvordan Zeiss brilleglass kan gjøre bilkjøringen mindre stressende og tryggere.

16.okt.2017

Tags: Progressive brilleglass

Liknende produkter