Hvordan sikre at brilleglassene alltid treffer riktige fargetone

Den riktige makeup'en for fargede glass

De kan beundres på nesen til mange prominente personer, og en av de mest verdsatte fargebetoningene på den internasjonale catwalken: briller med fargede glass. Men du trenger ikke være stjerne eller modell for å ta deg godt ut (og se bra) med dette tilbehøret. Når de brukes sammen med den rette makeup'en er fargede glass en trend som virker for alle.

De vakreste malerier er laget med disse fargene - og ZEISS bruker dem til å skape sine mest fascinerende brilleglass: svart, brunt, grått, grå-grønt, blått og rosa for engargede glass; svart, brunt, grått, grå-grønt, blått og grå-blått for graderte farger; og pistasje, kanelbrunt, stein og jeans for tofargede glass, så vel som stilige nyanser.

Det nye utvalget av fargede glass fra ZEISS har noe for alle aldre. Trendbevisste personer er vanligvis ikke redde for sterke farger, mens de som foretrekker en mer konservativ look velger vanligvis mer diskré farger. De som foretrekker noe et sted i mellom bør prøve nyanser av pastell før de går for lys oransje eller rosa.

Briller med fargede glass er imidlertid ikke hele look'en. Det trengs også makeup for å gi helhetsinntrykket som harmoniserer med ansikt og hårfrisyre.

Foundation: en perfekt hudfarge - ikke bare for å dekke over mørke sirkler rundt øynene

Enten du er ekstrovert eller en mer stille type, er der ingen forskjell - perfekt foundation som passer til huden må legges for å sikre en jevn hudfarge. Dette betyr å bruke en concealer for å skjule irregulariteter i overflaten, kviser og mørke sirkler under øynene. Det er best å bruke en spesiell svamp for å arbeide foundation'en inn i huden, så fikse og avslutte med en touch transperant pudder. Fargede glass gjør også at øyerynker fremstår i et fantastisk tilgivende lys. Du bør sjekke hudfargen flere ganger igjennom dagen og rette på eventuelle problemområder etter behov. Flere merker lager trekkpapir for makeup som er dekked med pudder for å effektivt redusere skinn - høyst anbefalt når man er i glamorøse selskap.

Øyne kan håndtere farge

Så vil vi se på makeup-produkter som kan legge till litt farge. Dette bør selvfølgelig komplettere fargene i brilleglassene, så vel som hudtonen, spesielt for intensive farger. Som en generell regel: briljante farger ser best ut mot lyse hudtoner.

Det er ofte ønskelig at øye-makeupen er litt mer markant enn den ville vært hvis man brukte briller uten fargede glass, men den må ikke overmanne fargen i glassene. Spørsmålet blir da om man skal velge en makeup med høyere kontrast eller den samme fargene som brilleglassene i seg selv. Svaret er klart: øynene har en tendens til å se litt kjedelige ut i makeup som er eksakt samme farge som brillene. For eksempel så bør man velge koboltblå øyenskygge sammen med grønne brilleglass, så fremt dette passer med hudtype og look. Denne kombinasjonen skaper en utrolig attraktiv effekt. En ren linje langs øyevippene på øvre øyelokk og en linje under øyevippene på nedre øyelokk rammer øynene ideelt inn og hindrer at de blir visuelt overmannet av brilleglassene.

En generøs porsjon med sort mascara er et must for alle kvinner som bruker briller - det hjelper til at øynene ser mer åpne ut. Et annet triks er å få øynene dine til å se større ut ved å legge et lag med hvit eller hudfarget eyeliner langs innsiden av det nedre øyelokket.

Det eneste unntaket er brilleglass som korrigerer langsynthet; siden disse allerede får øynene til å se større ut er det best å vise forsiktighet når man legger på øyemakeup.

Med eller uten briller - øyenbryn trenger litt kosmetisk oppmerksomhet etter som de bidrar signifikant til ansiktsuttrykket. De bør alltid betones, men allikevel ikke for mye eller for lite. Trenden nå er en mer naturlig look for øyenbryn. Det betyr at de ikke skal være ultratynne, men i stedet noe bredere, samtidig som de skal ha en markert form. Det finnes sjabloner som kan brukes til å nappe hårene så de danner en attraktiv fasong. De kan så bli fremhevet eller fylt ut forsiktig ved å bruke en blyant eller pudder.

Et hint av friskhet

En lett rødme gir ansiktet friskhet og hjelper til å definere dets konturer. Bud det påføres korrekt - å ha på for mye er tabu. Rødlig pudder påføres best på foundation og avtar opp mot tinningen ved hjelp av en børste. En gylden regel gjelder her også: når man bruker brilleglass med strålende farger bør glass og makeup være i samme fargefamilie - varm eller kald - for å få et harmonisk utseende.

For ditt beste smil

Lip makeup er absolutt nødvendig. Øynene og lippene skal alltid harmonere. Kort fortalt, hvis øynene er lett fremhevet bør lippene ha en beskjeden mengde farge på samme måte. En skinnende leppepomade kan være nyttig her, ettersom den med god effekt viser den naturlige hudtonen, samtidig som den fukter. Brillebrukere som er trendbevisste kan selvfølgelig bruke farger mer rikelig. Det viktigste er å sikre at makeupen has på forsiktig på leppene, ettersom fargerike brilleglass tiltrekker seg blikket og oppmerksomhet mot ansiktet. Følg disse stegene for perfekt makeup på leppene: legg makeup på leppene som en foundation; følg konturene ved å bruke en lip liner; legg så på fargen presist ved å bruke en liten børste. Press så leppene mot en ansiktsserviett og ha på et lag nummer to med farge, men pass på at det ikke går ut over leppenes naturlige kontur. Påfør til slutt litt klar gloss på leppene hvis det er ønskelig.

Elegante kombinasjoner

Til forskjell fra en diskré eller veldig fargerik effekt er det også mulig å oppnå en elegant look med fargede brilleglass - perfekt for business eller kveldsarrangement. For en veldig stilfull effekt, kombiner gull og blå øyemakeup og brilleglass med en aprikos lebestift. Smaragdfarge og gull, eller kamelfarge og gull ser stilig ut kombinert med en nøytral lebestift.

Fargede glass kan brukes til å skape en lang rekke stiler. Oppdag hvor gøy det er å leke med farger - og din egen personlige favorittlook!

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Hvordan solbriller lages Hvordan lager en solbriller? Lær om hvilke materialer som brukes til å lage solbriller, og hvordan designere gjør om idé til faktisk produkt.

03.jul.2018

Tags: Solbriller

Historien om fasjonable solbriller Hvert tiår har sin egen signaturstil.

03.jul.2018

Tags: Solbriller

Raskt mørke. Raskt klare. Fargeskiftende glass fra ZEISS Ute i solen eller innendørs: Perfekt syn døgnet rundt med PhotoFusion fargeskiftende brilleglass fra ZEISS.

24.nov.2017

Tags: Solbriller

Enkelhet og eleganse: LINDBERG innfatninger og ZEISS solbrilleglass - en sommerhit BEDRE SYN spurte produsenten av innfatninger LINDBERG hva det er som gjør LINDBERG solbriller så spesielle.

16.okt.2017

Tags: Solbriller Brillemote

Liknende produkter