Livsstil + mote

Pene brilleglass med høy brytningsindeks

Bedre syn og godt utseende takket være ekstra tynne og superlette glass.

16 oktober 2021
  • En ung kvinne med caps og briller bærer et kaffekrus (høyre side) og en bag på venstre skulder

Mennesker med høy styrke kjenner problemet: Høye styrker gir tykkere og tyngre brilleglass. Og det skaper blant annet kosmetiske problemer for nær- og langsynte personer. Løsningen er plastglass med en høy brytningsindeks fra ZEISS. De er så elegante at kun en enkelt ting etterlader spor; den høye kvaliteten.

Spesielle plastmaterialer og optimert glassdesign gjør glass med en høy brytningsindeks fra ZEISS behagelige, pene og elegante. Sammenlignet med tradisjonelle glass er disse glassene opp til 40 prosent tynnere, noe som gir en viktig estetisk fordel.

Tykke brilleglass med en konkav framside kan forstørre øynene mye for en langsynt person som bruker plussglass. Denne effekten kalles utstående øyne og får øynene til å se større ut enn de er.

I motsetning får minusglass øynene til nærsynte pasienter til å se mindre ut og gjør deres ansiktstrekk mer snevre bak glassene. Ingen av disse effektene er ønskelige for pasienten og kan ha en uheldig innvirkning på deres utseende.

Glass med en høy brytningsindeks tar tak i disse problemene. Det plastmaterialet som brukes til å lage slike glass, samt et perfekt optimalisert glassdesign, garanterer et helt naturlig utseende og en uovertruffen komfort uansett hvor sterke glassene er. Det beste valg for mennesker med synsproblemer er de supertynne Clarlet-glass fra ZEISS som også fås i et asfærisk flatt design.

Fordelen ved asfæriske glass er at de er tynnere og mindre konkave en tradisjonelle glass, har samme korreksjonsnivå og gir et fremragende resultat.

En god løsning for progressive glass

Det beste valg for personer med høy styrke er de supertynne Clarlet-glassene fra ZEISS

En god løsning for progressive glass

De som bruker progressive glass får det best mulige syn takket være glass med høy brytningsindeks fra ZEISS. Uansett hvor sterkt glass du behøver gir glass med høy brytningsindeks deg det beste syn og utseende sammen med en pen og moderne brille.

Glass med en høy brytningsindeks får forresten også i fargeskiftende materiale. Glass med en høy brytningsindeks fra ZEISS med fargeskiftende effekt justerer seg automatisk til skiftende lysforhold ved å skifte fargetone. Den perfekte løsning for mennesker som er mye på farten og alltid har med brillenene sine.

Slanke og lette brilleglass

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%

Del denne artikkelen