Presisjon er vårt fag

I Carl Zeiss overlater vi ikke optisk innovasjon til tilfeldighetene

Det er ikke vanskelig å finne ut hvilket begrep som best definerer suksessen og drivkraften bak Carl Zeiss: man behøver bare å ta en kikk på mer enn 160 år av selskapets historie: Presisjon er ordet.

Carl Zeiss var også den første produsenten av individuelle, spesialtilpassede, progressive glass.
Carl Zeiss var også den første produsenten av individuelle, spesialtilpassede, progressive glass.

Carl Zeiss er en av verdenslederne innen innovasjon og teknologi. Microchipfabrikker i Semi Conductor bransjen er avhengige av høypresisjonslinser fra ZEISS i optikken som brukes i produksjonsmaskinene. Bil- og luftfartsnæringene måler nøyaktigheten av produktene og komponentene med utstyr levert av oppfinneren av CNC-koordineringsmåleteknologien - Carl Zeiss.

Carl Zeiss Meditec AG er en ledende, global leverandør av medisinsk teknologi for diagnostisering og behandling av synsproblemer og markedsleder innen innovative visualiseringsløsninger for nevrologiske og ØNH-kirurgiske programmer.

Google Earth bruker Zeiss-optikk i satellittene for å ta bilder av jorden. Den første månelanding ble tatt opp for fremtidige generasjoner i 1969 - med Zeiss-optikk. Nokia-mobiltelefoner er utstyrt med Zeiss i dag. Nobelprisvinnerne har vært kjente for å satse på ZEISS-mikroskoper.

Google Earth benytter Zeiss i teleskopet sitt
Google Earth benytter Zeiss i teleskopet sitt

ZEISS er oppfinneren av anti-refleksbelegget og mottok i 1935 patentet på en påføringsteknikk for overflatebelegg som reduserer refleksene på glassflater. Den ble senere brukt av Carl Zeiss for første gang i produksjonsprosessen for brilleglass.


Carl Zeiss var også det første firmaet til å produsere individuelle, tilpassede progressive brilleglass. Begrepet som knytter alle delene av dette foretakets lange historie sammen, er utrolig presisjon: det er nøyaktigheten av bilderefleksjonen, det faktum at alt er brutt ned til den minste detalj. Fagpersoner stoler på disse produktenes pålitelighet, på lik linje med millioner av mennesker som bruker briller og velger Carl Zeiss-glass.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

For sterke, for svake eller dårlig tilpasset: hva kan feil brilleglass gjøre med øynene dine? Flere plager kan skyldes trøtte øyner

Forstå syn 20.mai.2019

Tags: Hos din optiker

Øyenbryn lyver ikke Hva øyenbrynene sier om oss

Forstå syn 23.apr.2019

Tags: Grunnleggende om syn

Hvordan fremstilles brilleglass? Fra glass- til plastbrilleglass fra ZEISS – alt du ønsker å vite om produksjon av brilleglass

Forstå syn 28.mar.2018

Tags:

Gjenkjenne synsproblemer Nærsynthet, langsynthet, astigmatisme, osv.: Hvilke synsproblemer finnes og hvordan kan vi korrigere dem?

Liknende produkter