Holdbarhet og stell

ZEISS DuraVision brilleglassbelegg

Som superkrefter til brilleglassene dine.

 • ZEISS-glass med DuraVision®-belegg plassert på en glasspidestall omgitt av vann, sand, perler og stein.
 • Skjuler belegg på brilleglassene øynene dine fra verden?
 • Har du virkelig noen gang brillene dine i etuiet?
 • Er du konstant irritert over skitne, flekkete briller?

DuraVision® er redningen.

Vi vil forsterke glassene dine med noen tynne usynlige lag for å gjøre dem holdbare og antirefleks og holde dem rene lenger. Se og bli sett klart. Få et ZEISS DuraVision belegg på brilleglassene etter eget valg for å forbedre og beskytte brillene dine.

Fra antireflekterende til hydrofobisk gir hvert av disse beleggslagene unike fordeler til ZEISS-glassene dine.

Oppdag magien i avansert belegg-teknologi.

Belegg på brilleglass forklart.
Et skjematisk bilde som viser typene belegg som er ansvarlige for de forskjellige fordelene med ZEISS DuraVision-produkter: UV-beskyttelse, holdbarhet, smussmotstand, antirefleks og lette å rengjøre.
Beskyttende UV-beskyttelse på bakre overflate
Ey klart ZEISS-glass med UV-beskyttelse, delvis i skyggen og delvis i solen.

Et ekstra anti-reflekterende lag på baksiden av ZEISS-glassene reduserer indirekte lys som reflekteres inn i øyet for å komplementere beskyttelsen som tilbys av ZEISS UVProtect-teknologi.

Lengre holdbarhet Termisk herdet hardt belegg
Et ZEISS-glass med et slitesterkt belegg er dekket med grov sand, men fortsatt ripefritt.

Hardt belegg er en prosess der et tynt lag – designet for å være mer holdbart enn selve materialet til glasset – påføres overflaten av en glass for å styrke den og redusere sjansene for riper. Det øker også holdbarheten til glasset i kombinasjon med andre belegglag.

Smussavvisende Antistatisk lag
Små polystyrenkuler skyves vekk fra et belagt ZEISS-objektiv takket være dets antistatiske egenskaper. Det gjør det samme med støv og skitt.

Et antistatisk belegg forhindrer at partikler fester seg til glassene dine. Det reduserer oppbygging av støv og skitt – for å holde synet klart og brillene renere lenger.

Vakrere Antirefleksbelegg-stabel
Et brilleglass med ZEISS Platinum-belegg er krystallklart uten refleksjoner sammenlignet med glasskulen ved siden av.

Et antirefleksbelegg eliminerer gjenskinn og refleksjoner på glassene dine, noe som gjør dem nesten usynlige. Du vil se mer naturlig ut – og folk kan faktisk se øynene dine. I tillegg bidrar det antireflekterende belegget til å redusere irriterende refleksjoner fra lys, noe som gjør det lettere å se klart i alle miljøer.

Enkel å ta vare på Vann- og oljeavvisende toppbelegg
En vanndråpe glir av et ZEISS-glass med et enkelt renhetsbelegg.

Et ultra-jevnt, rent belegg danner et sterkt, beskyttende lag på overflaten av glasset for å forhindre at vann, smuss og olje legger seg på overflaten. Det bidrar til å redusere flekker og gjør glasset enkel å rengjøre.

Nyt forskjellen med DuraVision®.

Ta bort bekymringene dine.
En liten svart bag som hodetelefoner, mobiltelefon, nøkler, binders, penn, PC-mus og briller med ZEISS-glass utstyrt med DuraVision-belegg har sklidd ut og ligger nå halvveis på det grå gulvet.

Mer enn tøff nok.

Alle ZEISS DuraVision-belegg gir utmerket motstand mot riper. Gjør brillene dine holdbare nok til å tåle alt livet kaster mot dem.

Et par briller med gråblå innfatning og ZEISS-glass med DuraVision®-belegg ligger på en hvit mikrofiberklut.

Lette å rengjøre – og forblir renere lengre.

Bekymre deg mindre for flekker og striper på brillene dine – bare noen få enkle sveip og du er klar. Bruk mindre tid på å holde brillene rene og mer tid til å se bra ut.

Et bilde med en glidebryter som viser en person med briller. Når du flytter glidebryteren, kan du se at ZEISS-glass med DuraVision-belegg er mye mindre reflekterende.
Et bilde med en glidebryter som viser en person med briller. Når du flytter glidebryteren, kan du se at ZEISS-glass med DuraVision-belegg er mye mindre reflekterende.

Refleksjoner borte, godt utseende forblir.

Øynene dine trenger ikke å gjemme seg bak irriterende refleksjoner på brillene dine. ZEISS antirefleksbelegg gjør glassene dine praktisk talt usynlige. De forhindrer også at reflektert lys forstyrrer synet ditt.   

Briller med ZEISS-glass og DuraVision®-belegg som er halvparten i skyggen, halvparten i solen.

Beskyttelse fra alle sider.

Å beskytte øynene dine mot UV-stråler er avgjørende for å opprettholde sunt syn og generell øyehelse. I tillegg til ZEISS UVProtect-teknologi innebygd i vårt standard glassmateriale, påfører vi våre antirefleksbelegg på begge sider av hvert glass for å ta hånd om på UV-lys som reflekteres fra baksiden av brillene dine.

La oss oppsummere.

Fikk du med deg alt?

La oss sørge for at du har fått med deg alt.

Belegg på brilleglass setter prikken over i'en på brillene dine, men du har kanskje flere valg som må gjøres.   

Øynene dine

Optikeren din vil fastsette om du trenger lese-, avstands- eller progressive briller. ZEISS DuraVision premium belegg på brilleglass kan forbedre synet ytterligere ved å redusere distraherende refleksjoner.

Livsstilen din

I tillegg til belegg på brilleglassene etter eget valg, kan du velge et glassdesign som passer din livsstil. ZEISS SmartLife-glass er vårt beste allround-alternativ, mens ZEISS DriveSafe-glass med sitt DuraVision® DriveSafe-belegg er flotte for de som tilbringer mye tid på veien.

Ditt ansikt og innfatning

Visste du at ansiktet og innfatningen kan spille en rolle i hvor godt du ser? De bestemmer størrelsen og plasseringen av glassene dine. Litt høyteknologisk finjustering med ZEISS-teknologi kan tilpasse glassoptikken din til å være unik.

Øyebeskyttelse

ZEISS-glass kommer som standard med full UV-beskyttelse. Hvis du også vil ha briller som blokkerer blått lys, legger vi til ZEISS BlueGuard-teknologi til ditt klare eller selvfargende glassmateriale. Det er enda bedre enn vårt belegg for blokkering av blått og har færre lilla refleksjoner.   

Tykkelse og vekt

Et godt antirefleksbelegg vil gjøre øynene dine mer synlige for verden. Men du vil også at glassene dine skal være tynne og lette. Spør optikeren din om vårt brede utvalg av glassmaterialer og indekser – for briller som ser og føles så bra ut som mulig.   

Holdbarhet og stell

Med en hel familie av DuraVision®-glassbelegg kan du oppgradere ZEISS-glassene dine med en rekke ekstra fordeler. Og ZEISS renseløsninger for glass gjør rengjøring av brillene til en lek.   

Har du spørsmål?

 • Belegg på brilleglass er tynne lag av spesialmateriale plassert på glassoverflaten for å redusere refleksjon og gjenskinn og forbedre dem med en rekke andre fordeler. Disse beleggene påføres glassoverflaten ved hjelp av en prosess som kalles vakuumbelegg, hvor glasset plasseres inne i et vakuumkammer og et fordampet belegg påføres. For å garantere hardheten til vakuumavsatte ZEISS-belegg, er glassoverflaten bombardert med ioner for større tetthet. Dette øker deres hardhet og ripebestandighet betraktelig.

 • Mens vi tilbyr forskjellige glassbelegg for å imøtekomme ulike behov, er ZEISS DuraVision Platinum på toppen av utvalget. Og dette er grunnen:

  • Det er vårt hardeste glassbelegg noensinne – for overlegen ripebestandighet og holdbarhet.
  • Det vil få glassene dine til å se praktisk talt usynlige ut – i motsetning til mange andre belegg som har en fremtredende grønn eller lilla refleksjon.
  • Det har alle de andre fordelene med et godt glassbelegg – noe som gjør brillene dine enkle å ta vare på og se nye ut lenger.   
 • Absolutt. De tilbyr en rekke ekstra fordeler som kan forlenge levetiden til brillene og forbedre bruksopplevelsen. Fra nyttige antirefleksegenskaper som bekjemper gjenskinn til ekstra holdbarhet, ripebestandighet, smussavstøtende og mer: Når du først har fått et DuraVision®-glassbelegg, vil du aldri ønske å være det foruten.   

 • 1

  Sammenlignet med ZEISS DuraVision Chrome: R%-verdi på DVP 1,60 FSV 0,409% (enkeltside) sammenlignet med DVC 1,60 FSV 0,825% (enkeltside).