Lev livet til det fulle + syn uten stress: Se den nye serien av brilleglass for folk i 30- og 40-årene som regelmessig bruker digitale enheter

ZEISS Digital Lenses fyller gapet mellom enstyrkeglass og progressive glass!

Det er vanskelig å forestille seg livet uten digitale enheter og alle de verktøyene og all den informasjonen de gir oss tilgang til – fra å lese e-post og oppdatere Facebook-statusen vår selv om vi ikke er hjemme til å sjekke værmeldingen og togtidene eller sende et bilde. Likevel er det ikke bare mulighetene til å være tilgjengelig hvor som helst og når som helst som har gjennomgått en revolusjon – synet vårt har også endret seg.

Øynene våre bytter stadig mellom å måtte se på nært og langt hold. Mange i 30- og 40-årene som bruker smarttelefoner og nettbrett i utstrakt grad merker ofte at øynene blir irriterte, anstrengte og slitne på mer jevnlig basis. Synet og den visuelle oppfattelsesevnen begynner å svekkes, øynene blir mer stresset – og det gjør vi også.

Men jeg trenger vel ikke progressive glass allerede nå?!?

Veltrente og aktive personer i 30- og 40-årene er ofte ikke klare til å begynne å bruke progressive glass – og det er ingen grunn til at de skal gjøre det heller. Det er fordi ZEISS har utviklet en serie av brilleglass som er spesielt tilpasset behovene til folk i 30- og 40-årene som bruker digitale enheter. Uansett om du aldri har brukt briller før eller rett og slett bytter fra briller med enstyrkeglass, gir ZEISS Digital Lenses komfortabelt syn på nært og mellomlangt hold, kombinert med utmerket skarphet på alle synsavstander. ZEISS Digital Lenses hjelper personer som opplever belastning på øynene med å få et smartere og mer komfortabelt syn og å overvinne utfordringene de står overfor på daglig basis.

Klart ot komfortabelt syn hele dagen uten opplevd øyeanstrengelse. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag. med ZEISS SmartLife brilleglass.
Klart ot komfortabelt syn hele dagen uten opplevd øyeanstrengelse. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag. med ZEISS SmartLife brilleglass.

Lette å venne seg til – og tilgjengelig til en rimelig pris

ZEISS har et produktutviklingsteam som fokuserer spesielt på synsbehovene til personer som ofte tilbringer mange timer med smarttelefoner eller nettbrett. De vurderer kroppsstillingen, avstanden mellom øynene og enheten og den konstante vekslingen mellom å se på ulike avstander. Tanken var å lage brilleglass som ville gjøre det mulig å få behagelig og avslappet syn hele dagen lang.

Det de kom fram til var en ny brilleglassdesign som er mer enn et enstyrkeglass og likevel svært forskjellig fra et progressivt brilleglass. Målet deres var ikke bare å gjøre det mulig å oppnå behagelig syn, men også umiddelbar brukertoleranse og utmerket synsskarphet på hele spekteret av avstander – alt til en rimelig og fornuftig pris. Og de lyktes.

Slik kan ZEISS Digital Lenses komme til nytte for deg:

  • ZEISS Digital Lenses gir deg et avslappet syn og enestående synsskarphet når du bruker smarttelefoner eller nettbrett, noe som gjør det lettere for øynene å fokusere.
  • Komfortabelt nærsyn gjør at øyets muskler slapper av, samtidig som fokuset opprettholdes.
  • Det er raskt og enkelt å venne seg til dem selv for et utrent øye, siden de har fremragende brukertoleranse og en enkel justeringsprosess.
  • ZEISS Digital Lenses er egnet for alle de situasjoner som kan oppstå i løpet av dagen – så de fjerner prakket med å bytte briller.
ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!
Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Ofte stilte spørsmål om ZEISS Digital Lenses Nøyaktig hva er ZEISS Digital Lenses?

16.okt.2017

Tags:

Hva er den beste måten å utvikle brilleglass tilpasset vår digitale livsstil? BEDRE SYN intervjuet Timo Kratzer fra ZEISS Vision Care for å finne ut mer om utviklingen av Digtal Lenses

16.okt.2017

Tags:

Liknende produkter