ZEISS Digitale SmartLife-glass

Simpelthen vårt beste heldagsglass.
For et avslappet syn. For moderne liv.

En ung mann som smiler med en ryggsekk over skulderen har på seg ZEISS Digital SmartLife-briller og ser til siden.
 • Over 30 og øynene dine føles trette mot slutten av dagen?
 • Er det litt vanskeligere å skifte fra langt til nært hold enn før?
 • Vil du ha skarpt, avslappet syn på alle avstander, hele dagen?

Gode nyheter.

Hvis du trenger avstandsbriller og sliter med å fokusere på nært hold, trenger du kanskje ikke progressive linser ennå. Kanskje øynene dine bare trenger hjelp til å slappe av. ZEISS Digital SmartLife-glass er fullpakket med teknologi for å redusere belastningen på øynene og holde fokus hele dagen.

Opp. Ned. Fjernt. Nært. Skift med enkelhet.

Liten skrift og stadig skiftende fokus kan være tøft for øynene dine. Hvis du er i midten av 30-årene og oppover, merker du kanskje at de blir slitne og synet ditt blir dårligere – spesielt mot slutten av dagen. SmartLife®-brilleglassene fra ZEISS er laget for å takle belastningen av vår tilkoblede, på farten livsstil.

Bekjemp trettheten.

Briller med ZEISS Digital SmartLife-glass viser synssonene.

Med en stor avstandssone og en spesielt optimalisert nærsone, gir ZEISS Digital SmartLife øynene dine den boosten de trenger for å fokusere fra langt til nært med mindre innsats.

Skreddersydd klarhet – i den innfatningen du velger.

Innfatningen din bestemmer størrelsen og formen på SmartLife-glassene.

Ung kvinne som har på seg illustrerte briller med mål på glassene, går fra en rund innfatning, til en katteøyeinnfatning, til en firkantet innfatning mens målene justeres.

ZEISS FrameFit®+ -teknologi vil nøyaktig beregne brillens synssoner – for perfekt klarhet der du trenger det mest.

Laget for
HVORDAN du ser

Laget for
HVORDAN du ser

Animert illustrasjon av en person som beveger øynene og hodet, ser gjennom ulike deler av SmartLife-brilleglassene på smarttelefonen og forskjellige avstander i en 3D-objektromsmodell, etterfulgt av hundrevis av datalyspunkter som danner tallet 12,5

Vi studerte hvordan folk beveger hodet og øynene, og hvor de ser gjennom glassene

 • på nett

 • frakoblet

 • på alle avstander

 • hele dagen

ZEISS SmartView 2.0-teknologi bruker disse funnene og tilpassede toppmoderne 3D-objektrommodeller for å forbedre synet ditt.

12,5 millioner datapunkter.

Vi kan kombinere denne enorme mengden informasjon om aldersrelatert synsatferd med dine personlige, anatomiske og fysiologiske data takket være ZEISS Intelligence Augmented Design-teknologi.1 Dette gjør våre Progressive SmartLife Individual 3 til de mest unike glassene fra ZEISS.

Resultatene.

 • 73 %

  73 % av brukerne følte mindre belastning på øynene på slutten av dagen.2

 • 81 %

  81 % av brukerne opplevde brede synsfelt for mellomliggende og nærliggende oppgaver.2

 • 98 %

  98 % av brukerne vil anbefale ZEISS SmartLife Individual 3-glass til venner og familie.3

Se forskjellen.

Opplev hvordan ZEISS Digital SmartLife-glass er sammenlignet med konvensjonelle glass mot tretthet.

Smart  syn for  livet

Smart syn for livet.

Synet ditt fortsetter å endre seg etter hvert som du blir eldre. Du vil kanskje bytte fra digitale til progressive glass på et tidspunkt. Hele SmartLife-porteføljen vår inkluderer Age Intelligence – for brilleoptikk tilpasset hvert livsstadium. Bli gammel med ZEISS' beste.

Forvandling av et barns ansikt til en tenåring til en voksen.
 • ZEISS SmartLife YOUNG
 • ZEISS SmartLife SINGLE VISION
 • ZEISS SmartLife DIGITAL
 • ZEISS SmartLife PROGRESSIVE

La oss oppsummere.

Gjør dem enda smartere.

Glassingredienser for å fullføre SmartLife-glassene dine.

Du har valgt et flott glassdesign – men du har noen flere valg å ta. Disse faktorene er verdt å vurdere før du kjøper ditt neste par.

Øynene dine

Med ZEISS Digital SmartLife er det meste av glasset dedikert til avstandsstyrken din, men en liten "boost" nederst hjelper øynene dine med å gå fra langt hold til nært. De er generelt gode for folk i 30- og 40-årene som sliter med digital belastning på øynene. Optikeren din bør bekrefte om dette er riktig glasstype for deg.

Livsstilen din

Utover brillestyrken din, er SmartLife® designet for HVORDAN du bruker øynene mens du er tilkoblet og på farten. Vi kan tilpasse den enda mer med informasjonsforsterkning (IA). Spør optikeren din om ZEISS Digital SmartLife Individual

Ditt ansikt og innfatning

For å finjustere synet vil avstands- og nærsonene til SmartLife Digital-glassene dine optimaliseres basert på den valgte innfatningen. Dette er gjort mulig med ZEISS FrameFit+-teknologi og noen målinger tatt av optikeren din.

Øyebeskyttelse

Full UV-beskyttelse gis i alle SmartLife Young-glass. Du kan også legge til ZEISS BlueGuard for beskyttelse mot blått lys eller PhotoFusion X – for solskinn og briller alt-i-ett. Begge er gode alternativer for et travelt, skjermfylt liv.

Tykkelse og vekt

Alle ZEISS SmartLife-glass er designet for å være tynne og flate. Du kan også velge glassmateriale og indeks. Disse påvirker hvordan du ser ut og føler deg med de nye brillene.

Holdbarhet og stell

Et ZEISS DuraVision belegg på brilleglassene etter eget valg vil forsterke brillene dine, gjøre dem enkle å rengjøre og mer. Legg til funksjonene som er viktige for deg.

Har du spørsmål?

 • Navnet kan få det til å virke som om disse glassene er for alle som ser på skjermer hele dagen. Men det refererer faktisk til en glasstype for personer som har problemer med å fokusere fra langt hold til nært og sliter med symptomer på digital belastning på øynene. Dette er ganske vanlig hos personer i midten av 30-årene og eldre. Hvis du er yngre og ikke har problemer med trøtte øyne, kan ZEISS Single Vision SmartLife være et bedre alternativ for din tilkoblede livsstil. Optikeren din kan finne riktig glasstype for deg.

 • Digitale glass gir to korrigerende styrker. Mens mesteparten av glasset er dedikert til avstandsstyrken din, er en liten "boost" integrert i bunnen for å hjelpe øynene dine med å gå fra langt til nært hold. De er perfekte hvis du ikke er klar for progressive glass, men har trette øyne eller lett ubehag når du ser på nært hold.

 • Ja. ZEISS SmartLife Digital er et flott alternativ hvis du vil ha avslappede øyne og komfortabelt syn på alle avstander og i alle retninger. Våre brukertester bekreftet: 73 % av brukerne opplevde mindre belastning på øynene på slutten av dagen.2

 • 1

  Intern global synsstudie, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE, 2020-2021. (upublisert, data registrert)

 • 2

  Ekstern akseptansetest for brukere av ZEISS SmartLife brilleglass-portefølje, n=169 deltakere i studien (SV=48, DIG=39, PAL=82). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019. (upublisert, data lagret)

 • 3

  Markedsforbrukeraksepttest på ZEISS SmartLife Individual 3 glassportefølje, n=128 studiedeltakere i DE, CN, 2022, Carl Zeiss Vision International GmbH. (upublisert, data lagret)