SINGLE VISION

ZEISS DriveSafe-glass

Laget for sjåfører – men ikke bare for kjøring.

 • Mann som kjører bil, ser selvsikker ut med et lite smil på veien. Han bruker ZEISS enstyrke DriveSafe-glass
 • Bruker du mye tid på veien
 • Er kjøring om natten en utfordring for øynene dine?
 • Føler du deg blendet av møtende trafikk og gatelys?
Dine drømmekjørebriller er her. ZEISS Single Vision DriveSafe-glass er designet for komfortabelt syn bak rattet, spesielt når du kjører om natten og under vanskelige lysforhold. Og de vil få deg til å se klart hele dagen – selv når du ikke er i bilen.

Gjør øynene dine klar for veien.

Sikkerhet er en prioritet hver gang du setter deg bak rattet. Du bruker sikkerhetsbeltet, sjekker dekkene og sørger for at alt er i orden. Men vi vet alle hvor skummelt kjøring kan være hvis du ikke kan se klart.
Vi utviklet ZEISS DriveSafe for å gjøre enhver kjøretur til en god opplevelse. Men de er fantastiske for livet utenfor bilen også.

Forbered deg på blending om natten.

Møtende trafikk og gatelys kan gjøre det vanskelig å kjøre om natten. For å redusere gjenskinn og blending om natten, reflekterer vår spesielle DuraVision® DriveSafe glassbelegg mye av bølgelengdene som virkelig plager øynene våre. Det gjør også glassene dine mer ripebestandige, holdbare og enkle å rengjøre.
To bilder av synsvinkelen til en sjåfør i en tunnel med innkommende trafikk, som viser på det ene bildet blending fra bilen og tunnellys og det andre bildet tydelig redusert blending.
To bilder av synsvinkelen til en sjåfør i en tunnel med innkommende trafikk, som viser på det ene bildet blending fra bilen og tunnellys og det andre bildet tydelig redusert blending.

Komfortabelt syn under alle forhold.

Fra skumring til daggry, tåke til regn og alt i mellom. ZEISS Luminance Design-teknologi tar størrelsen på pupillene dine i betraktning under lyse og dårlige lysforhold for å sikre at DriveSafe-brillene dine fungerer godt – i all slags vær.

Ut på veien med ZEISS DriveSafe.

Nyt fri sikt fremover og mange lykkelige mil med ZEISS' beste briller til bilkjøring som du kan bruke hele dagen.

Påvist tilfredshet med ZEISS DriveSafe-glass.

 • 64 %

  ZEISS DriveSafe-glass reduserer oppfattet gjenskinn/blending med opptil 64 %.1

 • 97 %

  97 % av brukerne var svært fornøyde med brillene mens de kjørte.2

 • 94 %

  94 % av brukerne var veldig fornøyde med ZEISS DriveSafe-glassene for andre hverdagslige gjøremål.2

En illustrert sportsdrikkeflaske og bilnøkler ved siden av et ekte bilde av ZEISS solbrilleglass med en grå gradientfarge.

Vil du gjøre dem til solbriller?

For ekstra komfort under kjøreturene dine på dagtid, er ZEISS DriveSafe-glass tilgjengelige med et valgfritt fargetone og polarisasjonsfilter for å begrense lys som reflekteres fra veien og andre blanke overflater fra å ødelegge for synet. Akkurat som klare DriveSafe-glass, kan du bruke dem til andre utendørsaktiviteter også.   

La oss oppsummere.

Hvorfor stoppe nå?

La oss sjekke om du har vurdert alle ingrediensene for å gjøre ZEISS-glassene dine unike.

Med ZEISS enstyrke DriveSafe dekker glassdesignet det meste, men det kan være noen flere valg å ta.

Øynene dine

ZEISS enstyrke DriveSafe-glass er utmerket for nærsynte sjåfører som ønsker å se klart på lange avstander. DriveSafe er også tilgjengelig i et progressivt design for voksne øyne som trenger hjelp til å bytte fokus. Spør optikeren din om det beste alternativet.

Livsstilen din

ZEISS DriveSafe er et livsstilsglass – optimalisert for folk som tilbringer mye tid på veien, men egnet for bruk hele dagen. Hvis du ikke kjører så ofte, sjekk ut ZEISS SmartLife – vårt mest innovative alternativ for et oppkoblet liv på farten.

Ditt ansikt og innfatning

Du kan få ZEISS enstyrke DriveSafe-glass med vår FaceFit-teknologi – for enda bedre syn bak rattet. Alt som trengs er noen målinger fra ZEISS-optikeren din.

Øyebeskyttelse

Selv de klare DriveSafe-glassene kommer med full UV-beskyttelse. Legg til en valgfritt farge og et polarisasjonsfilter hvis du vil ha solbriller med høy ytelse for bilkjøring og mer enn det.   

Tykkelse og vekt

ZEISS DriveSafe-glass er laget for en komfortabel kjøretur. Du kan også få dem i et material som gjør dem tynne og lette. Og ikke bekymre deg – de er ikke gule som noen kjørebriller på markedet.

Holdbarhet og stell

For å redusere gjenskinn når du kjører om natten, leveres hvert par klare DriveSafe-glass med et spesielt anti-reflekterende glassbelegg. I likhet med våre andre belegg gjør ZEISS DuraVision DriveSafe også brillene dine ripebestandige og enkle å rengjøre.

Har du spørsmål?

 • Selv om du kan prøve å unngå å se på motgående frontlykter, justere speilene og sørge for at frontruten er ren, er et antirefleksbelegg foran og bak på brillene en fin måte å bidra til å forbedre sikten om natten.
  Det spesielle DuraVision®-belegget på ZEISS DriveSafe-glass reduserer gjenskinn med opptil 64 %1 – så selv kjøring i mørket kan bli litt mer avslappende.

 • Vil du ha de beste brilleglassene for bilkjøring? Vi anbefaler selvfølgelig ZEISS DriveSafe. Og dette er grunnen:

  • ZEISS DriveSafe optikk er spesielt optimalisert for godt syn i bilen og behovet for at øynene dine dynamisk skifter fokus mens du er på veien. Likevel trenger du ikke bytte briller – de vil gi deg klart syn hele dagen.
  • De har et spesielt antirefleksbelegg for å redusere forstyrrende gjenskinn om natten og tar hensyn til hvordan øynene dine reagerer på forskjellige typer lys.
  • Selv om de er tilgjengelige som solbriller, tilbyr selv klare ZEISS DriveSafe-glass full UV-beskyttelse.
 • Noen kjørebriller med gule eller forskjellige fargeglass hevder å forbedre kontrasten og forbedre synet om natten. Men hvorfor bytte til gule briller hvis du kan ha klare ZEISS-briller for kjøring og for livet utenfor bilen – alt i ett?

  Det optiske designet til ZEISS DriveSafe-glass er optimert for skarpt syn under kjøring i alle typer lys, mens vårt DuraVision DriveSafe-belegg bidrar til å redusere gjenskinn om natten. Med bare en liten blålilla refleksjon vil du se bra ut hele dagen og føle deg mer selvsikker bak rattet.

  Om du ønsker det, så er ZEISS DriveSafe-glass også tilgjengelig i en rekke solbrillefarger og speilpolarisasjonsalternativer.   

 • 1

  Blendingstest Hella-resultatet viste at hos 64 % av testede forsøkspersoner resulterte DuraVision DriveSafe-belegget i mindre ubehagelig blending enn sammenlignet med ZEISS premium AR.

 • 2

  Intern brukertest (CZV-ansatte i Tyskland) med 50 forsøkspersoner, ekstern brukertest (optikere og forbrukere i Spania), bestående av 60 forsøkspersoner, 2014.