ZEISS Office lens

Laget for å redusere arbeidsbelastningen på øynene.

 • Ryddig arbeidsplass som viser en åpen bærbar datamaskin på høyre side med en mus. Foran den ligger et par briller. På venstre side av bildet er en boks med penner.
 • Bruker du mesteparten av tiden din foran en datamaskin?
 • Bruker du briller, men føler allikevel en belastning på øynene?
 • Har du ofte hodepine eller nakke- og skuldersmerter?
La oss lette på spenningen. Hvis du vil hjelpe øynene dine med å slappe av og forbedre holdningen til tross for timer med arbeid på skjermen, prøv kontorbriller fra ZEISS. De er laget spesielt for arbeidsplassen din og et komfortabelt syn på jobben.

PC-briller, laptop-briller, kontorbriller, jobb-briller – de går under mange forskjellige navn. Vi kaller dem ZEISS Officelens, men de er perfekte for enhver situasjon som krever at du fokuserer på faste avstander over lengre perioder. Ta en omvisning på kontoret for å se noen eksempler.

Konstruert for det du ser mest på.

Bærbar datamaskin med en kontorlayouttegning på skjermen, som viser hvor ulike medarbeidere befinner seg. Hvert område har et lite rundt bilde av forskjellige mennesker som alle bruker ZEISS kontorbriller.
Sjefen Berit
Utsikt fra skrivebordet på et lederkontor. En skjerm er montert på en vegg noen meter unna. Det er et lite møtebord med kontorstoler og bærbare datamaskiner på bordet.

Berit sjonglerer e-poster og kundemøter ansikt til ansikt og på nett. Hun valgte individuelle kontorbriller fra ZEISS. De er spesiallaget for avstanden fra skrivebordet til skjermen som er montert på veggen til hjørnekontoret hennes – 3,2 m for å være nøyaktig.

Resepsjonisten Rakel
Resepsjonistenes utsikt over kontorinngangen. ZEISS kontorbrillene hennes hjelper henne å se klart på datamaskinen opp til inngangsdøren.

Rakel gjør administrativt arbeid, men trenger også å holde et øye med døren. Brillene hun bruker på jobben er fra ZEISS og er optimert for leseavstander på opptil 4m – slik at hun kan ta imot gjester når de kommer til avtaler.

Eksperten med detaljene Daniel
Middelaldrende mann med kort svart hår iført ZEISS kontorbriller for å hjelpe ham med å fokusere på detaljene i en intrikat arkitektonisk modell.

Daniel bygger intrikate arkitektoniske modeller. ZEISS kontorbrillene hans er optimalisert for klart syn på opptil 100 cm for å hjelpe ham med å fokusere på detaljene i mesterverkene sine på nært hold.   

Regnskapsføreren Aksel
Typisk kontorscene der en person er opptatt med å gjennomgå regneark og dokumenter. Bare armene til personen er synlige, og de holder en stabel med regneark i hendene. På pulten i bakgrunnen er en bærbar datamaskin. Øverst til venstre på bildet er en popup som viser en mannlig person. Personen har grått hår og skjegg, bruker ZEISS kontorbriller og har et nøytralt ansiktsuttrykk.

Aksel er alene på et kontor og gjennomgår regneark og dokumenter hele dagen. Hans kontorbriller fra ZEISS er designet for klart syn på leseavstander opp til 100 cm (i motsetning til tradisjonelle lesebriller designet for 40-50 cm).   

Den grafiske staben Georg og Grete
En ung kvinne sitter overfor en middelaldrende mannlig grafisk designer med ZEISS PC-briller. Begge fokuserer på PC-skjermene sine.

Georgs PC-briller fra ZEISS gir klart syn på leseavstander opptil 200 cm. De er optimalisert for en klar visning av de mange dataskjermene hans. Men han kan fortsatt se Grete, favorittkollegaen hans, ved skrivebordet overfor ham.   

Hvorfor trenger du spesielle briller for kontoret?

Hvis du allerede bruker enstyrkeglass eller progressive glass, hjelper de deg absolutt å se bedre. De er sannsynligvis det perfekte valget når du er rundt omkring. Men de er kanskje ikke ideelle for de mange timene du bruker på jobb hver dag.
Tenk på det: Du ville sannsynligvis brukt andre sko for å løpe enn du ville gjort på et cocktailparty. Noen sko er bare bedre for visse aktiviteter. På samme måte er noen typer brilleglass optimalisert for spesifikke situasjoner og miljøer – som kjørebriller. Eller briller spesielt for arbeidsplassen.

De vanlige brillene dine passer bare ikke på jobben.

 • Lesebriller

  Lesebriller lar deg se objekter klart hvis de er nære. Men du må kanskje lene deg fremover for å lese hva som står på skjermen. Dette kan forårsake belastning på øyne, nakke og rygg.

 • Progressive glass

  Progressive glass har et begrenset synsfelt for mellomavstander. Du må kanskje løfte hodet for å kompensere – legge press på nakken og skuldrene.

 • En middelaldrende kvinne med langt blondt hår som bruker avstandsbriller opplever belastning på øynene fordi brilleglassene hennes ikke er laget for å stirre på en skjerm hele dagen.

  Avstandsbriller

  Avstandsbriller er ikke ideelle hvis du fokuserer på objekter som er relativt nærme. De får øynene til å jobbe hardere for å justere, noe som kan føre til belastning og irritasjon i øynene.

ZEISS Officelens

Personliggjort ned til siste cm.

Kontorbrilledesignet til ZEISS er tilpasset arbeidsmiljøet ditt og avstanden – eller avstandene – der du bruker mest tid på å se.
For skarpt syn og avslappede øyne, muliggjør ZEISS Digital Inside-teknologien færre hode- og øyebevegelser mens du bruker de digitale enhetene dine. Med ZEISS M.I.D-teknologi kan dine personlige krav til nær til middels avstand tas hensyn til. Dette gjør at optikeren din kan lage virkelig skreddersydde glass som er tilpasset ned til minste detalj i ditt unike miljø og dine vaner på arbeidsplassen.

Se det selv.

ZEISS kontorbriller kan gjøre hverdagsarbeidet ditt mye enklere for øynene, nakken og ryggen. Ta en titt på hvilken forskjell et glass kan gjøre.

Utsikten til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av lesebriller viser at kun svært nære gjenstander er godt synlige. Dataskjermen er uskarp.
Utsikten til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av lesebriller viser at kun svært nære gjenstander er godt synlige. Dataskjermen er uskarp.
Utsikten til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av progressive glass viser at nær- og mellomsynssonene er for små til å ha et klart syn på skjermen.
Utsikten til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av progressive glass viser at nær- og mellomsynssonene er for små til å ha et klart syn på skjermen.
Utsikt til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av ZEISS kontorbriller viser at alt er i klart fokus takket være optimaliserte nær- og mellomliggende synssoner.
Utsikt til en stasjonær datamaskin, tastatur, mus og bok gjennom en skjematisk illustrasjon av ZEISS kontorbriller viser at alt er i klart fokus takket være optimaliserte nær- og mellomliggende synssoner.

Resultatene.

 • avslappet

  Klart, avslappet syn med kontorbriller for nære og mellomliggende oppgaver.

 • naturlig

  Mer naturlig hode- og nakkestilling for full komfort hele dagen.

 • fokusert

  Fokuser på jobben din – vi tar hånd om øynene dine.

La oss oppsummere.

Få brilleglassene til å fungere for deg.

Optikken i ZEISS kontorbriller er utviklet for arbeidsplassen din, men det kan være lurt å legge til noen ingredienser for å få dem til å yte enda bedre. La oss sørge for at du har fått med deg alt.   

Øynene dine

Hvis øynene dine føler seg anstrengte på jobb til tross for at du bruker briller, kan optikeren din anbefale ZEISS kontorbriller som et ekstra par spesielt laget for å redusere arbeidsbelastningen på øynene.

Livsstilen din

Navnet sier alt: ZEISS kontorbriller er ideelle for bruk på jobb og et godt valg hvis du stirrer på en datamaskin det meste av dagen. Men hva med livet utenfor kontoret? Vi har skreddersydde alternativer for deg også.   

Ditt ansikt og innfatning

Med ZEISS FaceFit-teknologi kan optikeren din finjustere synssonene på ZEISS kontorbrillene dine til din egen unike anatomi – for briller laget for DEG.

Øyebeskyttelse

Legg til ZEISS BlueGuard for å hjelpe øynene dine enda mer gjennom de skjermfylte dagene dine. Du får briller som blokkerer blått lys, uten de irriterende lilla refleksjonene.

Tykkelse og vekt

Vi vil at du skal se og føle deg bra på jobben. ZEISS kontorbriller er tilgjengelige i et bredt spekter av indekser – for de tynneste, letteste glassene som er mulig.   

Holdbarhet og stell

Hvilket belegg vil du få på brilleglassene? Øk ytelsen til ZEISS kontorbrillene dine med et DuraVision-produkt etter eget valg.   

Har du spørsmål?

 • Våre allsidige ZEISS kontorbriller er et ideelt andre par bare for jobb. Optikeren din kan optimere dem til avstanden(e) du bruker mest tid på å se på – først og fremst dataskjermen din, men også andre områder der du trenger å fokusere i lengre perioder. Du bruker dem ganske enkelt mens du er på jobb og bytter til ditt vanlige par når det er på tide å dra hjem.

 • De vanlige lese-, avstands- eller progressive brillene dine er kanskje ikke de ideelle databrillene. Det er fordi vi på jobb ofte fokuserer på faste avstander hele dagen. De beste arbeidsbrillene bør ha optikk tilpasset arbeidsplassen din og skal bidra til å redusere eksponeringen for blått lys fra digitale enheter. ZEISS kontorbriller er designet for å støtte øynene på din/dine foretrukne arbeidsavstand(er), og hjelper deg å opprettholde komfortabelt syn og en sunn hode-, nakke- og ryggstilling. Legg til vårt DuraVision® BlueGuard-belegg for å gi øynene den beskyttelsen de trenger mot blått lys som sendes ut fra skjermene dine.

 • PC-briller er designet for å redusere belastningen på øyne, nakke, rygg og skuldre forbundet med lange perioder med å se på en dataskjerm. Svaret på dette spørsmålet avhenger av din nåværende styrke og hvor lang tid du bruker foran PC-en. Til syvende og sist bør beslutningen om å få en annen styrke for PC-briller være basert på dine individuelle behov og en ekspertuttalelse fra optikeren din. Hvis du opplever at du lider av belastning på øynene, eller hodepine etter lange perioder med databruk, kan det være verdt å vurdere å få en ny styrke spesielt tilpasset databruk.