ZEISS Enstyrke SmartLife-glass

Simpelthen vårt beste heldagsglass.
For travle øyne. For et digitalt liv.

En ung kvinne i en skatepark med ZEISS enstyrke SmartLife-glass.
 • Sjekker du smarttelefonen ofte mens du er på farten?
 • Vil du ha skarpt syn ut til kantene på brilleglassene?
 • Hva med skreddersydde briller tilpasset hvordan DU ser?

Opplev ZEISS innovasjon.

Basert på omfattende vitenskapelig forskning, er ZEISS SmartLife-glass designet for øynene dine, alderen og en på farten, oppkoblet livsstil. De er spekket med teknologi for de som ønsker eksepsjonell optikk – tilpasset den enkelte.

Perspektivet til noen som går gjennom en illustrert by med en smarttelefon som dukker opp.

På farten

Perspektivet til noen som går gjennom en illustrert by med en smarttelefon som dukker opp.

og oppkoblet, alt på samme tid?

Hjelp øynene dine med å henge med.

ZEISS enstyrke SmartLife-glass med Smart Dynamic Optics gjør det enkelt for øynene dine å skifte mellom skjermen og det virkelige liv, fra nært til fjernt. Nyt skarpt syn på alle avstander – selv når du er på farten.

Utvid perspektivet ditt.

Standard enstyrkeglass hjelper folk å se klart – men mest gjennom midten av glasset. Dette er ikke ideelt for hvordan vi bruker øynene våre i dagens oppkoblede, på farten verden. Vi trenger godt perifert syn.1 ZEISS SmartView-teknologi beregner glassdesignet ditt for skarpt syn i alle retninger – helt til kantene.

Tung på teknologi. Lett som en fjør.

Et illustrert glass faller ned som en fjær

Heldigvis veier ikke teknologien noe. Faktisk gjør teknologien vår glassene dine enda tynnere og lettere. Takket være Clear Optics og Thin Optics, er vi sikre på at du vil føle deg bra og se bra ut i SmartLife-glassene dine – uansett brillestyrke.

Laget for
HVORDAN du ser

Laget for
HVORDAN du ser

Animert illustrasjon av en person som beveger øynene og hodet, ser gjennom ulike deler av SmartLife-brilleglassene på smarttelefonen og forskjellige avstander i en 3D-objektromsmodell, etterfulgt av hundrevis av datalyspunkter som danner tallet 12,5

Vi studerte hvordan folk beveger hodet og øynene, og hvor de ser gjennom glassene

 • på nett

 • frakoblet

 • på alle avstander

 • hele dagen

ZEISS SmartView 2.0-teknologi bruker disse funnene og tilpassede toppmoderne 3D-objektrommodeller for å forbedre synet ditt.

12,5 millioner datapunkter.

Vi kan kombinere denne enorme mengden informasjon om aldersrelatert synsatferd med dine personlige, anatomiske og fysiologiske data takket være ZEISS Intelligence Augmented Design-teknologi.2 Dette gjør våre enstyrke SmartLife Individual 3 til de mest unike glassene fra ZEISS.

Resultatene.

 • 88 %

  Opptil 88 % større, klare synsfelt sammenlignet med ZEISS enstyrke sfæriske og asfæriske glass.

 • 94 %

  94 % av brukerne opplevde brede synsfelt for mellomliggende og nærliggende oppgaver.3

 • 98 %

  98 % av brukerne vil anbefale ZEISS SmartLife Individual 3-glass til venner og familie.4

Se forskjellen.

Opplev hvordan ZEISS enstyrke SmartLife-glass er sammenlignet med konvensjonelle enstyrkeglass.

Smart  syn for  livet

Smart syn for livet.

Øynene våre fortsetter å endre seg etter hvert som vi blir eldre. Det gjør også måten vi bruker dem på. Hele SmartLife-porteføljen vår inkluderer Age Intelligence – for glassoptikk tilpasset hvert livsstadium.

Forvandling av et barns ansikt til en tenåring til en voksen.
 • ZEISS SmartLife YOUNG
 • ZEISS SmartLife SINGLE VISION
 • ZEISS SmartLife DIGITAL
 • ZEISS SmartLife PROGRESSIVE

La oss oppsummere.

Gjør dem enda smartere.

Glassingredienser for å fullføre SmartLife-glassene dine.

Du har valgt et flott glassdesign – men du har noen flere valg å ta. Disse faktorene er verdt å vurdere før du kjøper ditt neste par.

Øynene dine

ZEISS enstyrke SmartLife har én optisk styrke for å korrigere enten nær- eller avstandssyn. Optikeren din bør bekrefte om dette er riktig glasstype for deg.

Livsstilen din

Utover brillestyrken din, er SmartLife® designet for HVORDAN du bruker øynene mens du er tilkoblet og på farten. Med informasjonsforsterkning (IA) kan vi tilpasse dem enda mer - bare spør optikeren din om ZEISS Progressive SmartLife Individual.

Ditt ansikt og innfatning

Brilleglassene dine kan finjusteres for å passe til ansiktets anatomi. Dette er gjort mulig med ZEISS FrameFit-teknologi og noen målinger tatt av optikeren din.

Øyebeskyttelse

Full UV-beskyttelse gis i alle SmartLife Young-glass. Du kan også legge til ZEISS BlueGuard for beskyttelse mot blått lys eller PhotoFusion X – for solskinn og briller alt-i-ett. Begge er gode alternativer for et travelt, skjermfylt liv.

Tykkelse og vekt

Alle ZEISS SmartLife-glass er designet for å være tynne og flate. Du har også valg av glassmateriale og indeks – det kan påvirke hvordan du ser ut og føler deg med de nye brillene.

Holdbarhet og stell

Et ZEISS DuraVision belegg på brilleglassene etter eget valg vil forsterke brillene dine, gjøre dem enkle å rengjøre og mer. Legg til funksjonene som er viktige for deg.

Har du spørsmål?

 • Dette glasset er vanligvis ideell for personer i 20-årene, men vil være til nytte for alle som har problemer med å se enten nært (hyperopisk) ELLER langt hold (nærsynt). Vår ZEISS SmartLife-portefølje har også gode alternativer for barn og eldre brillebrukere.

 • Magien i et brilleglass ligger i designet. I motsetning til de fleste enstyrkeglass som selges over hele verden, har ZEISS SmartLife-glass et friformsdesign. Dette betyr at mange aspekter ved glassoptikken kan tilpasses den enkelte bruker, noe som kan resultere i bedre syn gjennom et større område av glasset. Basert på vitenskapelig forskning på folks synsadferd, er disse glassene også optimalisert for å passe perfekt til vår oppkoblede, på farten livsstil og støtte travle øyne som hele tiden må skifte fokus.

 • Vi mener definitivt det. Mens hyllevare-lesebriller er et rimelig og praktisk valg, er de ikke laget spesielt for deg. ZEISS SmartLife-lesebriller kan tilpasses for dine foretrukne leseavstander – for naturlig, komfortabelt syn på nært hold.

 • 1

  Studie i dynamisk stirring - Endringer i stirringsadferd gjennom digitale enheter. ZEISS Vision Science Lab, Institute for Ophthalmic Research, University of Tuebingen, 2019. Data lagret.

 • 2

  Intern global synsstudie, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE, 2020-2021. (upublisert, data registrert)

 • 3

  Ekstern akseptansetest for brukere av ZEISS SmartLife brilleglass-portefølje, n=169 deltakere i studien (SV=48, DIG=39, PAL=82). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019. (upublisert, data lagret)

 • 4

  Markedsforbrukeraksepttest på ZEISS SmartLife Individual 3 glassportefølje, n=128 studiedeltakere i DE, CN, 2022, Carl Zeiss Vision International GmbH. (upublisert, data lagret)