Brilleglass for arbeidsplassen

Bedre syn på jobben og i fritiden

De fleste brillebrukere ser på datamaskiner som en integrert del av arbeidslivet. Men tilbringer du mesteparten av dagen for an en skjerm, kan det føre til smerter i nakke, rygg og skuldre. Dette skyldes ofte at du bruker feil type briller. Lesebriller og progressive brilleglass er ikke de beste løsningene for mennesker som tilbringer mye av dagen med å jobbe foran en skjerm. Et par databriller med ZEISS-brilleglass som er spesialdesignet for bruk på arbeidsplassen, er et bedre valg. Disse brilleglassene har et svært stort synsfelt på nær- og mellomavstand, og lar deg se skjermen uhindret samtidig som de fremmer en naturlig holdning og sittestilling. De kan tilpasses til dine spesifikke behov.

Loading the player...
 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  En skreddersydd kollega!

  • Klart, skarpt fokusert syn i nær- og mellomområdene med stort synsfelt.
  • Dette sørger for avslappet, naturlig syn på kontoret og for alle andre oppgaver su utfører i nær- og mellomområdene.
  • Den beste løsningen for en behagelig holdning og hodestilling som forebygger belastning på nakke, rygg og skuldre.
  • Disse brilleglassene er utformet for å hjelpe deg og din visuelle atferd både på jobben og i fritiden. ZEISS brilleglass for arbeidsplassen kan skreddersys til dine individuelle synsbehov i nær- og mellomområdet.
    
 • Databriller: for hvem?

  Hvordan hjelper databriller?

  Det er viktig å holde hodet og kroppen i en avslappet stilling

  Når vi jobber foren en datamaskin, tvinges øynene våre til å fokusere på bestemte avstander i nær- og mellomområdet.

  Bruke lesebriller når du jobber foran en datamaskin

  Lesebriller er utformet for svært korte avstander. Disse er kortere enn avstanden mellom øynene dine og en datamaskin. Når du bruker lesebriller mens du jobber foran datamaskinen, vil du derfor automatisk bevege hodet nærmere skjermen. Dette gjør at du blir sittende i en ubehagelig stilling som kan føre til spenning i nakken og ryggen.


  Hvordan dette påvirker holdningen din foran skjermen:
   

  • Du lener deg automatisk fremover for å se tekst og bilder tydelig på skjermen.
  • Dette belaster nakken og ryggen unødig.

  Bruker du progressive brilleglass på jobben?

  Mennesker som bruker progressive brilleglass ser på dataskjermen på en helt annen måte. Ettersom progressive brilleglass har ulike soner som lar deg se på alle avstander, betyr det at du må se gjennom den nederste delen av brilleglassene når du jobber foran en skjerm. Du må legge hodet litt bakover for å gjøre dette. Igjen kan denne unaturlige holdningen føre til smerter i nakke og skuldre.


  Hvordan dette påvirker holdningen din foran skjermen:
   

  • Du løfter hodet for å se gjennom mellomsonene i brilleglasset.
  • Dette belaster nakke- og ryggmusklene.

  Databriller hjelper deg å føle deg mer avslappet

  Klart syn hele dagen på tre ulike arbeidsavstander

  Som regel vil briller som er nøye tilpasset måten du jobber på, gjøre det mer sannsynlig at du sitter i en behagelig, avslappet stilling foran skjermen. ZEISS brilleglass for arbeidsplassen gir et stort synsfelt på korte avstander. Di gir også et godt synsfelt på mellomavstander når du ser opp og snakker med kolleger mens du jobber på en datamaskin. De er optimalisert for å se på en avstand mellom en halv meter og fire meter. Bruker du databriller, beholder du en avslappet holdning fordi du kan se gjennom riktig del av brilleglasset uten å anstrenge deg.


  ZEISS forstår viktigheten av personlig tilpasset syn. Alle jobber og driver med hobbyer på ulike avstander og under ulike forhold. Derfor har ZEISS laget tre forskjellige typer brilleglass. Med profesjonell tilpasning kan ZEISS kontorbrilleglass tilpasset nøyaktig til dine synsbehov helt til siste centimeter.  ZEISS brilleglass for arbeidsplassen:
  Takket være brilleglassenes skreddersydde utforming kan brukerne glede seg over klart, skarpt syn som er tilpasset deres behov på alle de tre avstandene på arbeidsplassen:

  1. Leseavstand
  2. Nær
  3. Romavstand

    

  Hvordan dette påvirker holdningen din foran skjermen:

  • Hodet og nakken holder seg i en naturlig stilling.
  • Perfekt komfort – hele dagen.

 • Teknologi

  Hvordan M.I.D.-teknologi fra ZEISS fungerer

  Våre synsbehov på arbeidsplassen varierer sterkt fra person til person. De avhenger delvis av akkurat den typen arbeid du gjør. Tilbringer du for eksempel store deler av dagen med å snakke med kunder og kolleger? Eller tilbringer du nesten hele dagen med å jobbe på en datamaskin? Et annet viktig hensyn er avstanden mellom øynene dine og skjermen. ZEISS har utviklet den såkalte Maximum Intermediate Distance (M.I.D.)-teknologien. Denne gir klart og avslappet syn som er skreddersydd for hver enkelt, fra optimaliserte lesebriller til progressive brilleglass til innendørs bruk.

  Ved å introdusere teknologi som bestemmer hver enkelt brukers maksimale mellomavstand (M.I.D.), har ZEISS skapt brilleglass som kan tilpasses de spesifikke synsavstandene som hver enkelt bruker trenger.


  ZEISS kontorbrilleglass er tilgjengelige for tre maksimale mellomavstander (M.I.D.):

  • Bok – et kontorbrilleglass som er optimalisert for lesing. Det gir klart syn fra leseavstand opp til en fast M.I.D. på 100 cm.
  • Nær – et kontorbrilleglass som er optimalisert for næravstand. Det gir klart syn fra leseavstand opp til en fast M.I.D. på 200 cm.
  • Rom – et progressivt brilleglass for innendørs bruk som er optimalisert for romavstand. Det gir klart syn fra leseavstand opp til en fast M.I.D. på 400 cm.

   


  ZEISS individuelt tilpassede brilleglass for kontoret og arbeidsplassen
  har en spesialtilpasset M.I.D. som kan angis mellom 100 og 400 cm for å oppfylle hver enkelt brukers spesifikke behov.

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

DuraVision® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Ikke riktig produkt for deg?

Er du en ivrig bruker av digitale enheter?

ZEISS Digital Lenses

Hvem ville ha trodd det? Det viser seg at vi i gjennomsnitt ser på smarttelefonen eller andre mobilenheter opptil 80 ganger om dagen! Det er en utrolig utfordring for øynene våre å skifte fokus raskt fra nært til fjernt og tilbake igjen.

Finn ut mer om digital belastning på øynene og hvordan riktige brilleglass kan hjelpe

Ser du etter progressive brilleglass med enestående brukertoleranse?

ZEISS progressive brilleglass

Progressive brilleglass er sanne optiske mesterverk. De gir individuelt tilpasset støtte til øynene dine fra nært til fjernt og alt imellom.

ZEISS tilbyr fire ytelseskategorier for å sørge for at du finner de progressive brilleglassene som passer deg best.

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS-optikeren konfigurerer gjerne de spesiallagede databrilleglassene for deg etter å ha forklart alle tilgjengelige alternativer grundig.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine