Digital Lenses

– de perfekte heldagsbrillene for den digitale livsstil.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

Fokusert på det moderne liv. ZEISS Digital Lenses vil gi deg et helt nytt syn på din smarttelefon, ditt nettbrett eller fjernsyn. Fullt tilpasset bruk av digitale enheter. Øynene dine vil takke deg for det.

ZEISS Digitale brilleglass.

Løsningen for digital belastning på øynene.

I gjennomsnittet ser vi på våre smarttelefoner, nettbrett eller fjernsynsskjermer i nesten fire timer hver dag. Og vi tar et blikk på mobilene våre hele 80 ganger per dag! Og disse tallene vil stige i framtiden. Liten skriftstørrelse og stadig endring av synsfokus fra nære til fjerne gjenstander krever det ytterste av øynene våre. Fra fylte 30 og utover kan dette føre til digital belastning av øynene eller slik ekspertene sier det, til Computer Vision Syndrome. ZEISS Digital Lenses tilbyr den perfekte løsning ved å muliggjøre rask, behagelig fokusering takket være en spesielt optimert nærsone – uansett hvor vi ser. Disse brilleglassene er ikke bare ideelle for digitale enheter, men også for å lese bøker og blader.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

En verden i piksler – en utfordring for øynene våre.

Den økende bruken av smarttelefoner, navigasjonsenheter, e-boklesere og nettbrett endrer også vår synsatferd: Øynene våre er nødt til å bli mer vant til et nytt nærsynsområde for å tilpasses den kortere avstanden som vi holder digitale enheter på, i forhold til en avis eller ei bok. Og de krever også at øynene våre stadig veksler mellom forskjellige avstander. Dette er en situasjon som krever mye – ofte for mye – av øynene våre: Flere og flere blir kortsynte eller klager over problemer med øynene deres eller med deres generelle helse som et resultat av dette.

Hva er digital belastning på øynene?

Bruk av digital teknologi krever det ytterste av øynene dine. Bare på brøkdelen av et sekund må de bevege seg mellom fjernt og nært: fra å se noe på lang avstand til små displayer, bitte små skrifttyper og tettpakket informasjon – og så tilbake igjen. Dette pålegger svært stor belastning på ciliærmuskelen og øyelinsen, som stadig må tilpasse seg på nytt for å sørge for at det vi ser fokuseres klart. Dette kan resultere i hodepine, nakkesmerter, sviende eller trette øyne, spesielt når vi blir eldre. I Tyskland for eksempel, lider 50 prosent av befolkningen av ett eller flere av disse symptomene, dvs. av øyestress.

Avslappet, komfortabelt syn. Med brilleglass for den moderne verden.

Avslappet, komfortabelt syn. Med brilleglass for den moderne verden.

ZEISS Digital Lenses er skarpt fokusert på bruk av digitale enheter slik som e-boklesere og smarttelefoner. Spesiell optimalisering av nærsonen tar hensyn til øyets typiske bevegelser og den kortere leseavstanden som kreves av disse enhetene. Denne designen støtter ciliærmuskelen optimalt, og gjør det derfor lettere for brukeren å fokusere synet i nær- og fjernområdet. Dette kan hjelpe deg til å forebygge tretthetssymptomer. De ideelle brilleglassene for heldagsbruk, og ikke bare for de digitalt innfødte.

Den riktige løsningen for alle.

Digital Lenses, kontorbrilleglass og progressive brilleglass – hva er forskjellen?

På høyden av enhver utfordring. Mens ZEISS Digital Lenses er spesielt optimalisert for nærsyn og egner seg for heldagsbruk, er ZEISS kontorbrilleglass designet som et ekstra par briller for de som merker at de begynner å få problemer med synet ved mellomlange og nære synsavstander – det typiske synsområdet som kreves på kontoret, for eksempel. ZEISS progressive brilleglass gir derimot en individualisert design for klart fokusert syn på nær og lang avstand, og alt innimellom.

Utrolig tynne og lette brilleglass. Selv med høy resept.

Følgende regel gjelder for alle brilleglass: Dess lettere dess bedre. Og dette gjelder ikke bare for innfatningen. Med høykvalitets materialer og kvalitetskategorier, kan ZEISS produsere enstyrke-brilleglass som er mest mulig tynne og lette – selv med høy resept. Dette gir maksimal brukerkomfort med kun minimal vekt.

Klart ot komfortabelt syn hele dagen uten opplevd øyeanstrengelse. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag. med ZEISS SmartLife brilleglass.
Klart ot komfortabelt syn hele dagen uten opplevd øyeanstrengelse. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag. med ZEISS SmartLife brilleglass.

Full UV-beskyttelse også i klare glass

UV er alltid tilstede. Selv når det er overskyet. UV-stråling representerer en helsefare for øynene dine og huden rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er utendørs? Nå kommer helt klare glass fra ZEISS med full UV-beskyttelse!

De spesielle egenskapene til glassene filtrerer ut skadelige UV-stråler, og gir øynene dine varig beskyttelse.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys.
Motvirker øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Blått lys kan være farlig, og mange synes det er ubehagelig og stressende for øynene. Det har også en negativ påvirkning på biorytmen vår. Et spesielt blått lysfilter i brilleglasset kan gi deg et mer behagelig syn.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

Digital Lenses som solbriller.

Sommerens drømmeteam.

Alle brilleglass kan gjøres om til de solbrillene du måtte ønske, med perfekt UV-beskyttelse og optimalt syn i ett glass. Alle disse brilleglassene leveres med alt du forventet deg: forbedret kontrastoppfatning, mindre blending og antirefleksbelegg. Kort sagt: kompromissløs toppkvalitet.

Fargeskiftende brilleglass. Brilleglass med integrert solbeskyttelse. Stilig og praktisk.

Briller til enhver situasjon: Disse fargeskiftende brilleglassene fungerer også som solbriller. Glassene blir mørke på et par sekunder og blir klare igjen på et par minutter. Og de har naturligvis 100 % UV-beskyttelse.

5 tips for å forebygge digital belastning på øynene

Sørg for å la øynene dine hvile jevnlig i løpet av dagen.

1. Sørg for å la øynene dine hvile jevnlig i løpet av dagen. Det aller beste er å se på avstand i cirka fem minutter, uten å fokusere.

Spør optikeren om råd vedrørende digital belastning på øynene.

2. Spør optikeren om råd vedrørende digital belastning på øynene. Han eller hun vil undersøke om øynene dine har disse symptomene.

Det beste er å kombinere øyestresstesten med en vanlig undersøkelse av øynene.

3. Det beste er å kombinere øyestresstesten med en vanlig undersøkelse av øynene. Dette bør du gjøre annethvert år for å sørge for at du kan se godt og dermed få en høyere livskvalitet.

Noen synes at dette blå lyset gir ubehag og får dem til å føle seg slitne. Løsningen kan være egnet brilleglassbelegg.

4. Nå for tiden utsettes vi for mer blått lys enn noen gang før, grunnet stadig bruk av moderne displayer. Arbeider du på datamaskin, smarttelefon eller nettbrett i lange perioder hver dag? Noen synes at dette blå lyset gir ubehag og får dem til å føle seg slitne. Løsningen kan være egnet brilleglassbelegg.

Hvis du velger ZEISS Digital Lenses, er detaljerte råd om brilleglass og innfatning og perfekt sentrering av glassene fra optikeren din en absolutt prioritet.

5. Hvis du velger ZEISS Digital Lenses, er detaljerte råd om brilleglass og innfatning og perfekt sentrering av glassene fra optikeren din en absolutt prioritet.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg