Digital Lenses

Gjør slutt på digital belastning på øynene!

Hvem ville ha trodd det? Det viser seg at vi i gjennomsnitt ser på smarttelefonen eller andre mobilenheter opptil 80 ganger om dagen! Det er en utrolig utfordring for øynene våre å skifte fokus raskt fra nært til fjernt og tilbake igjen. Vi merker ofte dette om kvelden i form av trette og sviende øyne, muskelspenninger eller til og med hodepine. Øynene våre arbeider uanstrengt og tilpasser seg raskt alle avstander opp til en viss alder. Dessverre gjennomgår øynene våre en jevn forverring i evnen til å "tilpasse seg" – å endre fokus mellom ulike synsavstander – fra vi er rundt 30 år gamle. Dette merkes ofte ikke. Her kan spesialbrilleglass fra ZEISS bidra til å redusere belastningen på øynene.

Fordeler for deg

ZEISS Digital Lenses bidrar til å redusere påkjenninger og belastning fra konstant bruk av smarttelefoner og andre digitale enheter.

  • Dette gir deg avslappede og friske øyne hele dagen, selv etter en lang arbeidsdag med smarttelefon eller nettbrett.
  • Du får uanstrengt syn selv når du hele tiden må flytte fokuset raskt fra nært til fjernt og tilbake igjen.
  • Enestående brukertoleranse – og du får også den samme 100 % toleransegarantien fra ZEISS.
  • Du kan bruke ZEISS Digital Lenses hele dagen.

Hvem kan Digital Lenses hjelpe?

Vi gjør stadig flere ting digitalt. Å bruke smarttelefon, nettbrett og datamaskin i mer enn fem timer om dagen betyr et regelrett maratonløp for øynene våre.

Lider du også av disse symptomene:

Trette øyne?

Stiv nakke?

Hodepine?

Hva er årsaken til digital belastning på øynene?

Jo oftere vi bruker digitale enheter, særlig smarttelefoner, og jo lenger vi bruker dem, jo oftere må øynene våre hoppe frem og tilbake mellom korte og lange avstander. Ciliærmuskelen inne i øyet endrer alltid synsfokuset vårt. Ettersom vi blir eldre, jobber den ikke lenger så godt som den skal. Det er da vi begynner å legge merke til at øynene våre blir slitne. Om kvelden merker vi hvor anstrengte og slitne øynene våre kjennes.

Vi forbinder ikke alltid symptomer som hodepine, nakkesmerter og slitne øyne umiddelbart med at vi bruker digitale enheter. Og vi ville aldri tro at digitale enheter kunne være årsaken til uklart syn. Men disse kan være de første tegnene på "Computer Vision Syndrome" – "datasyn". Dessverre gjennomgår øynene våre en jevn forverring i evnen til å "tilpasse seg" – å endre fokus mellom ulike synsavstander – fra vi er rundt 30 år gamle.

ZEISS Digital Lenses støtter arbeidet til ciliærmuskelen inne i øyet. De utmerker seg ved å dekke et stort område for avstandssyn og gir målrettet støtte til synet når du ser på digitale enheter. Du kan bruke dem hele dagen, og de egner seg enten du får deg briller for første gang eller har brukt briller i lang tid.

Slik støtter Digital Lenses synet ditt

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg