Overflatebehandling av brilleglass.

Se fin ut med et behagelig syn.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

High-tech for dine øyne. Overflatebehandlingen av brilleglassene gir deg det mest behagelige synet samtidig som det gjør stell av brilleglassene enklere, og beskytter dem mot riper. Spesielt blir plastbrilleglass rene universalbriller med den rette overflatebehandlingen.

DuraVision® Premium overflatebehandling av brilleglass fra ZEISS.

For optimalt syn og maksimal komfort.

En profesjonell overflatebehandling av brilleglassene har mange fordeler. Den herder glassoverflaten, gjør den mer motstandsdyktig mot skade, reduserer lysrefleksjoner på overflaten og gjør brilleglasset mer smussbestandig og enklere å rengjøre. DuraVision® Premium overflatebehandling av brilleglass fra ZEISS forener disse egenskapene i en eneste førsteklasses overflatebehandling som tilfredsstiller de strengeste standarder.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Den beste beskyttelsen mot riper. Hardere enn noen gang.

Den hardeste overflatebehandlingen vi noen gang har produsert hos ZEISS – og med den beste beskyttelsen mot riper. Dette garanterer varig synskomfort, enestående sikt og lengst mulig holdbarhet for brilleglassene.

beskyttelse mot riper beskyttelse mot riper

Tre ganger mer motstandsdyktige takket være ion-teknologien.

Vitenskap på arbeid. I løpet av fabrikasjonsprosessen til DuraVision® Premium overflatebehandling, bombarderes brilleglassene med spesielle ioner. Dette komprimerer de enkelte lagene optimalt, noe som sikrer enestående hardhet og gjør dem opptil tre ganger mer motstandsdyktige enn plastbrilleglass med standard overflatebehandling fra ZEISS og 35 % mer robuste enn våre brilleglass med antirefleksbelegg. Og det er enda en fordel: Den spesielt jevne, harde overflaten betyr at brilleglasset er mer smussbestandig og betydelig lettere å rengjøre.

Se bedre, se bedre ut. Med det perfekte antirefleksbelegget.

Brilleglass må ha et antirefleksbelegg for å sikre at du får klart og uhindret syn. Lysrefleksjoner for eksempel fra reflekterende overflater, lamper, våt veibane og i mørket, reduseres mest mulig og brilleglassene forblir naturlig klare. Dette øker brukerkomforten og gjør brilleglassene mer kosmetisk attraktive for alle som ser på deg: Brilleglass med DuraVision® Premium overflatebehandling for brilleglass fra ZEISS har mer enn 20 % mindre refleksjon både på for- og baksiden.* Dermed ser øynene dine naturlige ut, uten distraherende refleksjoner om det så er inne eller ute, om dagen eller i mørket.

*Sammenlignet med ZEISS brilleglass med standard antirefleksbelegg med grønn restrefleks.

perfekt antireflekterende belegg perfekt antireflekterende belegg

Ingen irriterende refleksjoner. Bare klart syn, rett og slett.

Tradisjonelle brilleglass med antirefleksbelegg, har fremdeles en grønn restrefleks forårsaket av produksjonsprosessen. Men grønt reduserer ikke refleksjoner optimalt: Det kommer mindre lys gjennom brilleglasset, noe som fører til mer refleksjon i glassets overflate. Brilleglass med DuraVision® Premium overflatebehandling har en blå restrefleks som følge av en betydelig mer avansert antirefleksprosess. Dette øker lysgjennomgangen og reduserer overflaterefleksjoner på en effektiv måte, og dermed blir brilleglassene enda klarere, nesten usynlige, og refleksjonene elimineres fullstendig.

Støv- og vannavstøtende, mindre mottakelige for smuss og enklere å rengjøre.

Klart syn som varer. Det ultra jevne Clean Coat-laget er smuss- og vannavstøtende, det antistatiske belegget hindrer at det bygges opp støv og lo, og dermed holdes brilleglassene rene lenger og enklere å rengjøre.

Støv- og vannavstøtende Støv- og vannavstøtende
Full UV-beskyttelse også i klare glass

UV er alltid tilstede. Selv når det er overskyet. UV-stråling representerer en helsefare for øynene dine og huden rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er utendørs? Nå kommer helt klare glass fra ZEISS med full UV-beskyttelse!

De spesielle egenskapene til glassene filtrerer ut skadelige UV-stråler, og gir øynene dine varig beskyttelse.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys. Forebygger øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Mange av oss synes dette lyset er ubehagelig og stressende. ZEISS DuraVision BlueProtect kan være til hjelp. Det er et spesielt blått lysfilter i brilleglasset som er spesielt utformet til å holde ute farlig stråling.

Mindre irriterende blending når du kjører takket være et spesielt brilleglassbelegg – dra nytte av større sikkerhet i mørket.

Trolig den viktigste sikkerhetsfunksjonen i bilen din. Brilleglass med DuraVision® DriveSafe belegg reduserer irriterende blending, spesielt fra ekstremt moderne frontlys, ved kjøring i mørket. Dette reduserer faren for ulykke uten at dette påvirker brilleglassenes egnethet for kjøring – trafikklysene oppfattes fremdeles naturlig.

Mindre irriterende blending når du kjører takket være et spesielt brilleglassbelegg – dra nytte av større sikkerhet i mørket.
Et herlig utseende med større komfort – også for solbriller.

Et herlig utseende med større komfort – også for solbriller.

De er stilige og gir et utmerket, behagelig syn: Solbrilleglass med et DuraVision® speilbelegg reduserer irriterende restrefleksjoner takket være et spesielt belegg på baksiden av brilleglasset og har et speilbelegg. Finnes i de mest trendy fargene.

5 tips for sikre lang levetid for brilleglassene dine

Ikke overlat noe til tilfeldighetene når du velger brilleglassbelegg.

1. Ikke overlat noe til tilfeldighetene når du velger brilleglassbelegg. Spør optikeren om å forklare nøye fordeler og ulemper med individuelle belegg.

Velg et godt brilleglassbelegg når du kjøper barnebriller, ettersom små riper og refleksjoner også kan skade unge øyne.

2. Velg et godt brilleglassbelegg når du kjøper barnebriller, ettersom små riper og refleksjoner også kan skade unge øyne.

Rengjør brilleglassene jevnlig med gode rengjøringsprodukter for brilleglass som ikke skader glassene.

3. Rengjør brilleglassene jevnlig med gode rengjøringsprodukter for brilleglass som ikke skader glassene.

Selv om det virker praktisk, må du ikke rengjøre brilleglassene med ermet, t-skjorten eller et stoff.

4. Selv om det virker praktisk, må du ikke rengjøre brilleglassene med ermet, t-skjorten eller et stoff. Grunnen er at det finnes mikroskopiske støvpartikler som kan ripe opp brilleglasset over tid.

Legg brillene dine i et etui når du skal oppbevare dem for natten.

5. Legg brillene dine i et etui når du skal oppbevare dem for natten. Brilleglassene tåler ikke ekstremt høye og lave temperaturer. Varmen som utvikles i en bil en sommerdag for eksempel, er noe som bør unngås. Det samme gjelder for badstuen eller oppvarmingen av hjemmet.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg