DuraVision® premiumbelegg

Se bedre og se bedre ut

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre. Men det er ikke hele historien. Gode antirefleksbelegg er like viktige. Prøv alt-i-ett DuraVision Premium brilleglassbelegg fra ZEISS. De kommer i to kvalitetsklasser: Platinum og Silver. DuraVision Platinum har alle egenskapene til DuraVision Silver, og overgår det med det harde belegget! En spesiell produksjonsprosess gjør dette mulig.

Loading the player...
 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Beskyttelse, tilleggsfunksjoner og sist, men ikke minst, det nyeste innen brillemote

  • Klart og avslappet syn ettersom brilleglassene er mer gjennomsiktige.
  • Bedre utseende på grunn av færre irriterende reflekser på brilleglasset.
  • Det mest moderne antirefleksbelegget på for -og baksiden av brilleglasset.
  • Enestående holdbarhet for robuste og ripefrie brilleglass.
  • Brilleglassene er lette å rengjøre takket være det antistatiske belegget og CleanCoat.
    
 • DuraVision Premium: for hvem?

  DuraVision® Premium brilleglassbelegg – den beste beskyttelsen for dine ZEISS-brilleglass

  ZEISS brilleglassbelegg for alle dine behov

  Briller må tåle tøff behandling. Daglige påkjenninger og belastning krever holdbare, smussavstøtende brilleglass som er enkle å rengjøre. ZEISS premium brilleglassbelegg gir deg alt dette i to kvalitetsklasser: Silver og Platinum. For alle som krever det optimale belegget til brilleglassene sine.

   

  1// DuraVision® Silver

  Se bedre og se bedre ut

  DuraVision Silver er det mest økonomiske ZEISS DuraVision Premium-belegget. I likhet med DuraVision Platinum skiller DuraVision Silver seg ut på grunn av sine enestående antireflekterende egenskaper. Dette gir deg to fordeler: refleksfritt syn og et godt utseende fordi den du snakker med, ser øynene dine tydelig – det er som om brilleglassene overhodet ikke var der.

  Den nye antirefleksbelegg-teknologien gjør det mulig:

  Et nytt antirefleksbelegg brukes sammen med DuraVision Premium Silver- og Platinum-beleggene. Du kan se dette av den blå restrefleksen hvis du holder brilleglasset skrått mot en hvit bakgrunn. Alle brilleglass med antirefleksbelegg har denne restrefleksen, som er grønn i mange tradisjonelle brilleglass. Til Premium-beleggene bruker ZEISS en blå farge. Selv om den er mer komplisert å produsere, slipper den mer lys gjennom til brukerens øyne – noe som er en klar fordel for bedre syn. Refleksene reduseres både på for- og baksiden av brilleglasset med ytterligere 20 %**.

  Enestående antirefleksegenskaper takket være den blå restrefleksen

  Klart syn

  Større lysgjennomgang for enda klarere syn.**

  Klart syn

  20 % færre irriterende reflekser på baksiden sørger for uhindret syn.**

  Et bedre utseende

  20 % færre reflekser på forsiden av brilleglasset sørger for et bedre utseende.**

  ** Sammenlignet med ZEISS brilleglass i glass med standard antirefleksbelegg med grønn restrefleks.

  Antirefleksegenskaper

  Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

  Antirefleksegenskaper

  Den mindre merkbare, blå restrefleksfargen øker lysgjennomgangen i brilleglassene og gir klarere syn. Disse brilleglassene gir 20 % lavere lysrefleksjon enn de tradisjonelle antirefleksbeleggene fra ZEISS med grønn restrefleks, for eksempel LotuTec.

  Smussavstøtende brilleglass

  Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

  Smussavstøtende brilleglass

  Det patenterte antistatiske belegget hindrer oppsamling av statisk elektrisitet. Smuss og lo trekkes ikke til overflaten av brilleglasset, og dermed holder brilleglassene seg rene lenger.

  Brilleglass som er enkle å rengjøre

  Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

  Brilleglass som er enkle å rengjøre

  Takket være den svært glatte CleanCoat er disse brilleglassene usedvanlig enkle å rengjøre. Brilleglass med en stor kontaktvinkel avviser vann mye mer effektivt.

  2// DuraVision® Platinum

  De mest holdbare brilleglassene fra ZEISS noensinne

  DuraVision Platinum har alle egenskapene til DuraVision Silver. Men det overgår det når det gjelder holdbarhet! Med DuraVision Platinum gir du brilleglassene sine det beste harde belegget ZEISS noen gang har hatt.

  For alle som ikke nøyer seg med det beste

  Hva er et brilleglassbeleggs viktigste egenskap? 7 av 10 av de spurte svarte at motstandsdyktighet mot riper og holdbarhet er viktigst. Dette er ikke overraskende ettersom brilleglassene må holde tritt med våre moderne liv og være holdbare nok til å møte utfordringene i livet, både på jobben og i fritiden.

  Med DuraVision Platinum tar ZEISS harde belegg til et nytt nivå. En spesiell produksjonsprosess gjør plastglassene våre mer holdbare enn de noen gang har vært. Interne målinger har vist at med DuraVision Platinum kan ZEISS produsere brilleglass som er tre ganger hardere enn tidligere.


  Mer robuste brilleglass

  Sammenligning: uten DuraVision® Platinum (til venstre) og med DuraVision® Platinum (til høyre).

  Mer robuste brilleglass

  ZEISS brilleglass med DuraVision Platinum-belegg er tre ganger hardere enn plastglass med tradisjonelt belegg fra ZEISS og 35 % hardere enn antireflekterende brilleglass i glass fra ZEISS.*

   

   

   

   

  *ZEISS brilleglass med DuraVision® Platinum-belegg og brytningsindeks på 1,5 sammenlignet med ZEISS Single Vision Sph- glass 1,5 med SUPER ET. Målt med Bayer-testen og utført ved hjelp av COLTS standardprosedyre og slipemiddel anbefalt av COLTS.
   
       
   
       

 • Teknologi

  Slik gjør vi DuraVision® Platinum så holdbar

  Ioner gjør jobben!

  Overflaten på alle DuraVision Platinum-brilleglass består av ni ultratynne lag: først får basisglasset et hardt belegg, deretter legges det på ulike antirefleksbelegg inkludert et antistatisk belegg, og til slutt CleanCoat-laget. Det øverste sjiktet forsegler brilleglasset og skaper en perfekt, glatt overflate. Smuss og fuktighet preller av slik at det er enkelt å holde brilleglasset helt rent.

  De nye, ultratynne beleggene fra DuraVision Platinum (Klikk på bildet for å se detaljene)

  De nye, ultratynne beleggene fra DuraVision Platinum (Klikk på bildet for å se detaljene)

  De nye, ultratynne beleggene fra DuraVision Platinum (Klikk på bildet for å se detaljene)

  Den ekstreme hardheten til DuraVision® Platinum kan imidlertid bare oppnås ved hjelp av en spesiell overflatebehandlingsteknologi. Brilleglassene bombarderes med ioner gjentatte ganger under produksjonsprosessen. Disse overfører sin kinetiske energi til brilleglasset og presser lagene perfekt sammen til ett enkelt belegg. Dette sørger for at de enkelte lagene fester seg optimalt til hverandre. Resultatet er en brilleglassoverflate som er tre ganger hardere enn den forrige generasjonen av ZEISS plastbrilleglass.* Det er denne svært glatte og harde overflaten som gjør brilleglassene mer holdbare, smussavvisende og enklere å rengjøre.

   

  *ZEISS brilleglass med DuraVision® Platinum-teknologi i 1,67 sammenlignet med LotuTec 1,67.

  Konvensjonell teknologi

  Et mikroskopisk utsnitt av et brilleglass med konvensjonell teknologi. Beleggene ligger ikke tett sammen.

  DuraVision® Platinum-teknologi

  Et detaljert bilde av et brilleglass med DuraVision® Platinum-teknologi sett gjennom et mikroskop. Beleggene ligger tett sammen.

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Progressive briller fra ZEISS

ZEISS portefølje av progressive glass

ZEISS portefølje av progressive glass tilbyr fire ytelsesnivåer og sju teknologier, og vi er først ute med noen av dem over hele verden. Visste du at leseavstanden mellom øynene våre og en smarttelefon er mye kortere enn når vi leser en bok eller en avis?

Progressive brilleglass er sanne optiske mesterverk. Lær mer om ZEISS portefølje av progressive glass

For lesing eller avstandssyn: presisjonsbrilleglass fra ZEISS

ZEISS enstyrke-brilleglass

ZEISS tilbyr fire kvalitetsnivåer fra tradisjonelle, sfæriske glass til individuelt tilpassede enstyrkeglass. Moderne ZEISS-teknologi kan produsere usedvanlig flate og lette brilleglass, selv for høy styrke.

Lær mer om ZEISS portefølje av enstyrkeglass

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Ikke riktig produkt for deg?

Ser du etter et enkelt brilleglassbelegg til reservebrillene dine?

ZEISS LotuTec®

ZEISS LotuTec er et standardbelegg som inneholder et antirefleksbelegg, CleanCoat, som gjør brillene lette å rengjøre og et hardt belegg.

Hvordan LotuTec fungerer

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

ZEISS DuraVision® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS-optikeren konfigurerer gjerne riktig brilleglassbelegg til de nye brillene dine etter å ha forklart alle tilgjengelige alternativer grundig. Finn en egnet optiker her.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine