DuraVision® premiumbelegg

Se bedre og se bedre ut

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre. Men det er ikke hele historien. Gode antirefleksbelegg er like viktige. Prøv alt-i-ett DuraVision Premium brilleglassbelegg fra ZEISS. De kommer i to kvalitetsklasser: Platinum og Silver. DuraVision Platinum har alle egenskapene til DuraVision Silver, og overgår det med det harde belegget! En spesiell produksjonsprosess gjør dette mulig.

Fordeler for deg

Beskyttelse, tilleggsfunksjoner og sist, men ikke minst, det nyeste innen brillemote

  • Klart og avslappet syn ettersom brilleglassene er mer gjennomsiktige.
  • Bedre utseende på grunn av færre irriterende reflekser på brilleglasset.
  • Det mest moderne antirefleksbelegget på for -og baksiden av brilleglasset.
  • Enestående holdbarhet for robuste og ripefrie brilleglass.
  • Brilleglassene er lette å rengjøre takket være det antistatiske belegget og CleanCoat.

DuraVision® Premium brilleglassbelegg – den beste beskyttelsen for dine ZEISS-brilleglass

ZEISS brilleglassbelegg for alle dine behov

Briller må tåle tøff behandling. Daglige påkjenninger og belastning krever holdbare, smussavstøtende brilleglass som er enkle å rengjøre. ZEISS premium brilleglassbelegg gir deg alt dette i to kvalitetsklasser: Silver og Platinum. For alle som krever det optimale belegget til brilleglassene sine.

1// DuraVision® Silver

Se bedre og se bedre ut

DuraVision Silver er det mest økonomiske ZEISS DuraVision Premium-belegget. I likhet med DuraVision Platinum skiller DuraVision Silver seg ut på grunn av sine enestående antireflekterende egenskaper. Dette gir deg to fordeler: refleksfritt syn og et godt utseende fordi den du snakker med, ser øynene dine tydelig – det er som om brilleglassene overhodet ikke var der.

Den nye antirefleksbelegg-teknologien gjør det mulig:

Et nytt antirefleksbelegg brukes sammen med DuraVision Premium Silver- og Platinum-beleggene. Du kan se dette av den blå restrefleksen hvis du holder brilleglasset skrått mot en hvit bakgrunn. Alle brilleglass med antirefleksbelegg har denne restrefleksen, som er grønn i mange tradisjonelle brilleglass. Til Premium-beleggene bruker ZEISS en blå farge. Selv om den er mer komplisert å produsere, slipper den mer lys gjennom til brukerens øyne – noe som er en klar fordel for bedre syn. Refleksene reduseres både på for- og baksiden av brilleglasset med ytterligere 20 %**.

Enestående antirefleksegenskaper takket være den blå restrefleksen

Klart syn

Større lysgjennomgang for enda klarere syn.**

Klart syn

20 % færre irriterende reflekser på baksiden sørger for uhindret syn.**

Et bedre utseende

20 % færre reflekser på forsiden av brilleglasset sørger for et bedre utseende.**

** Sammenlignet med ZEISS brilleglass i glass med standard antirefleksbelegg med grønn restrefleks.

Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).
Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

Antirefleksegenskaper

Den mindre merkbare, blå restrefleksfargen øker lysgjennomgangen i brilleglassene og gir klarere syn. Disse brilleglassene gir 20 % lavere lysrefleksjon enn de tradisjonelle antirefleksbeleggene fra ZEISS med grønn restrefleks, for eksempel LotuTec.

Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).
Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

Smussavstøtende brilleglass

Det patenterte antistatiske belegget hindrer oppsamling av statisk elektrisitet. Smuss og lo trekkes ikke til overflaten av brilleglasset, og dermed holder brilleglassene seg rene lenger.

Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).
Sammenligning: uten DuraVision® Premium (til venstre) og med DuraVision® Premium (til høyre).

Brilleglass som er enkle å rengjøre

Takket være den svært glatte CleanCoat er disse brilleglassene usedvanlig enkle å rengjøre. Brilleglass med en stor kontaktvinkel avviser vann mye mer effektivt.

2// DuraVision® Platinum

De mest holdbare brilleglassene fra ZEISS noensinne

DuraVision Platinum har alle egenskapene til DuraVision Silver. Men det overgår det når det gjelder holdbarhet! Med DuraVision Platinum gir du brilleglassene sine det beste harde belegget ZEISS noen gang har hatt.

For alle som ikke nøyer seg med det beste

Hva er et brilleglassbeleggs viktigste egenskap? 7 av 10 av de spurte svarte at motstandsdyktighet mot riper og holdbarhet er viktigst. Dette er ikke overraskende ettersom brilleglassene må holde tritt med våre moderne liv og være holdbare nok til å møte utfordringene i livet, både på jobben og i fritiden.

Med DuraVision Platinum tar ZEISS harde belegg til et nytt nivå. En spesiell produksjonsprosess gjør plastglassene våre mer holdbare enn de noen gang har vært. Interne målinger har vist at med DuraVision Platinum kan ZEISS produsere brilleglass som er tre ganger hardere enn tidligere.

Sammenligning: uten DuraVision® Platinum (til venstre) og med DuraVision® Platinum (til høyre).
Sammenligning: uten DuraVision® Platinum (til venstre) og med DuraVision® Platinum (til høyre).

Mer robuste brilleglass

ZEISS brilleglass med DuraVision Platinum-belegg er tre ganger hardere enn plastglass med tradisjonelt belegg fra ZEISS og 35 % hardere enn antireflekterende brilleglass i glass fra ZEISS.*

 

*ZEISS brilleglass med DuraVision® Platinum-belegg og brytningsindeks på 1,5 sammenlignet med ZEISS Single Vision Sph- glass 1,5 med SUPER ET. Målt med Bayer-testen og utført ved hjelp av COLTS standardprosedyre og slipemiddel anbefalt av COLTS.

Slik gjør vi DuraVision® Platinum så holdbar

Ioner gjør jobben!

Overflaten på alle DuraVision Platinum-brilleglass består av ni ultratynne lag: først får basisglasset et hardt belegg, deretter legges det på ulike antirefleksbelegg inkludert et antistatisk belegg, og til slutt CleanCoat-laget. Det øverste sjiktet forsegler brilleglasset og skaper en perfekt, glatt overflate. Smuss og fuktighet preller av slik at det er enkelt å holde brilleglasset helt rent.

De nye, ultratynne beleggene fra DuraVision Platinum
De nye, ultratynne beleggene fra DuraVision Platinum

Den ekstreme hardheten til DuraVision® Platinum kan imidlertid bare oppnås ved hjelp av en spesiell overflatebehandlingsteknologi. Brilleglassene bombarderes med ioner gjentatte ganger under produksjonsprosessen. Disse overfører sin kinetiske energi til brilleglasset og presser lagene perfekt sammen til ett enkelt belegg. Dette sørger for at de enkelte lagene fester seg optimalt til hverandre. Resultatet er en brilleglassoverflate som er tre ganger hardere enn den forrige generasjonen av ZEISS plastbrilleglass.* Det er denne svært glatte og harde overflaten som gjør brilleglassene mer holdbare, smussavvisende og enklere å rengjøre.

*ZEISS brilleglass med DuraVision® Platinum-teknologi i 1,67 sammenlignet med LotuTec 1,67.

Konvensjonell teknologi

Et mikroskopisk utsnitt av et brilleglass med konvensjonell teknologi. Beleggene ligger ikke tett sammen.

DuraVision® Platinum-teknologi

Et detaljert bilde av et brilleglass med DuraVision® Platinum-teknologi sett gjennom et mikroskop. Beleggene ligger tett sammen.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg