Trendy UV-beskyttelse og utrolig klart syn ute i solen.

Ett par briller for alle typer friluftsaktiviteter.

Dette trendy tilbehøret er absolutt nødvendig for å gi deg enestående klart syn og 100 % beskyttelse mot UV-stråler. Alt i ett eneste brilleglass. ZEISS solbrilleglass, det beste valget for dine solbriller. Uansett om du har brilleglass med styrke eller ikke, har vårt brede utvalg individualiserte solbrilleglass for alle.

Solbrilleglass fra ZEISS –

trendy, allsidige og effektive. For alle friluftsaktiviteter.

Er alle solbriller like? Slettes ikke. Når bruker du solbriller oftest? Når du er ute på shopping? Når du sitter på kafé? Eller kanskje når du går tur i parken? Eller kanskje når du driver idrett? Eller kjører bil? Jo mer solbrillene tilfredsstiller dine behov, desto mer behagelige er de å bruke. Ta testen vår for å finne ut hvilke brilleglass for utendørs bruk fra ZEISS som er best for deg. Du kan velge mellom tre kategorier: Urban, Drive og Active.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Filtrer bort opptil 100 % av UVA- og UVB-strålene. Ta plass i solen – uten å skade øynene dine.

Alle ZEISS solgbrilleglasskategorier – Urban, Drive og Active – har 100 % beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, som gir optimal beskyttelse for øynene dine. Nyt et behagelig syn ute i solen. Det vil lønne seg for øynene dine.

Et godt råd: Jo mer lyssensitive øynene dine er, desto mørkere fargetone bør du ha på solbrilleglassene. Lyse fargetoner og graderte fargetoner er perfekte på overskyete dager med lite sollys, mens mørke fargetoner beskytter øynene dine i sterkt sollys.

Solbrilleglass for den urbane livsstil.


Moderne, trendy, fargerike. Optimal solbeskyttelse for trendy fans.

Vår solbrilleglasskategori Urban er perfekt for de motebevisste og for individualister med stil. Vi tilbyr iøynefallende farger, attraktive utforminger og estetisk tiltrekkende speilbelegg. Og med 100 % beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Moderne, trendy, fargerike. Optimal solbeskyttelse for trendy

Hva er det spesielle med våre solbrilleglassløsninger for den urbane livsstil?

 • Mer farger. Velg din personlige fargetone fra et nesten ubegrenset antall muligheter – eller gjør bruk av standard og graderte fargetoner ... mer
 • Stilfulle speilbeleggløsninger som kan kombineres med forskjellige varianter for akkurat din personlige stil ... mer
 • Brukerkomfort. Briller med ZEISS fargeskiftende brilleglass sparer deg for det ergerlige behovet for å skifte briller: Glassene mørkner raskt utendørs og lysner automatisk innendørs. Briller som egner seg for alle, og som er ideelle for dagligdagse situasjoner – på arbeid, shopping, i parken eller på kafé ... mer

Vår anbefaling for Urban-typen:

Smarte fargetoner med trendy belegg, inkludert antirefleksbelegg, egner seg utmerket for solrike dager på byen. Hvis du foretrekker det mer bekveme utendørs, velg fargeskiftende brilleglass.

 • Lysintensitet: lav til høy
 • anbefalt filterkategori: 0 til 3, avhengig av by og solstråling
 • lysabsorpsjon: 0–92 %, avhengig av by og solstråling

ZEISS solbriller for bilførere.


Reduser fornemmelsen av blending, få større kontrast og beskytt øynene dine når du kjører bil.

Alltid på vei og elsker det: ZEISS solbrilleglass passer perfekt for bilfreaker som lever for bilkjøring, og for de som kjører mye og som verdsetter maksimal synskomfort og sikkerhet. Et valgfritt polariseringsfilter i brilleglasset reduserer fornemmelsen av blending i trafikken (f.eks. ved sterkt sollys eller våt veibane). Spesielle fargetoner som Skypol® eller Skylet® forbedrer kontrastoppfatningen. Finnes også med brede brilleglass for ekstra beskyttelse mot vind, noe som gjør dem ideelle for en tur i kabriolet. Og med 100 % beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Reduser fornemmelsen av blending, få større kontrast og beskytt øynene dine når du kjører bil.
Hva er spesielt med våre solbrilleløsninger for bilkjøring?
 
 • Du får en enestående klar oversikt over veien fordi irriterende blending fra sollys eller refleksjoner på våt veibane reduseres maksimalt med polariseringsfilteret ... mer
 • En kontrastforsterkende fargetone for optimalt syn når du kjører bil, uten at dette reduserer brilleglassenes egnethet for bilkjøring. ZEISS Skypol og ZEISS Skylet ... mer
 • Effektiv vindbeskyttelse i kabrioleten. ZEISS solbrilleglass finnes også som brede brilleglass. Med en spesielt optimalisert tykkelse langs brilleglasskanten ... mer
 • Med ZEISS DriveSafe brilleglass drar du nytte av bedre sikkerhet når du kjører bil. Disse finnes også i en spesiell fargetone og med et polariseringfilter for større kontrastoppfatning når du er ute og kjører ... mer

Vår anbefaling for Drive-typen:

Solbrilleglass for bilkjøring skal være behagelige og gi deg en følelse av sikkerhet. Kontrastforsterkende brilleglass og tradisjonelle fargetoner (brunt, grått og grønt) anbefales, siden ikke alle farger egner seg for kjøring.

 • Lysintensitet: middels til høy
 • anbefalt filterkategori: 2 til 3
 • lysabsorpsjon: 57–92 %  

Solbrilleglass for alle sportsentusiaster.


Nøyaktig skreddersydd til akkurat din livsstil. Dra nytte av et utrolig klart syn helt fram til brilleglasskanten.

Det spiller ingen rolle om du liker å stå på ski, sykle eller arbeide i hagen, ZEISS solbrilleglass er det ideelle valget for mennesker med aktiv livsstil. Disse brilleglassene er individualisert for å passe til hobbyen eller idretten din, med et valgfrittspeilbelegg i grønt, rødt, sterkt blått eller sølv. De er også sporty, holdbare og trendy – og ekstremt behagelige: Speilbelegget forebygger irriterende refleksjoner på baksiden av brilleglassene. Finnes også med brede brilleglass. Og med 100 % beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Nøyaktig skreddersydd til akkurat din livsstil. Dra nytte av et utrolig klart syn helt fram til brilleglasskanten.
Hva er spesielt med våre solbrilleløsninger for mennesker med aktiv livsstil?
 
 • Universalbeskyttelse mot solen, vind og enda mer: Sportsbriller med brede ZEISS solbrilleglass har passe tynne kanter, også hvis du har høy styrke ... mer
 • Dra nytte av optimalt syn på land og vann. En absolutt prioritet for vannsportsentusiaster: solbrilleglass med polariseringsfilter for å minimere ubehagelig blending og reflektert sollys f.eks. når du er ute og seiler, surfer eller kjører på våt veibane ... mer
 • Farge og fargetone – perfekt tilpasset dine behov. Hvilken fargetone gir best kontrast i hvilket vær? Hvordan kan gule brilleglass øke dine idrettsprestasjoner? Velg den fargen du liker best med en passende fargetonestyrke for å imøtekomme ethvert behov, selv i svært skarpt sollys ... mer
 • Ytelse når det gjelder. De mest effektive blant solbrilleglass for vintersport: ZEISS skibriller ... mer

Vår anbefaling for Active-typen:

Forskjellige lysforhold er en utfordring, og brillene dine skal gi deg god sikt i bakken slik at du kan dra full nytte av tiden du tilbringer ute. Effektive fargetoner, brilleglass med speilbelegg og brede brilleglass for god sikt beskytter øynene dine og lar deg se klart.

 • Lysintensitet: høy til ekstremt høy og effektiv
 • anbefalt filterkategori: 2 til 4
 • lysabsorpsjon: 82-97 %  

NYHET!
Intelligente
solbrille

ZEISS AdaptiveSun

Intelligente solbrilleglass som tilpasser seg været.

ZEISS AdaptiveSun er solbrilleglass som automatisk tilpasser fargemetningen i glasset etter været. Glassene gir deg full UV-beskyttelse og reduserer blending. De finnes i fire trendy farger: brun, grå, pioneer og blå med gjennomfargede eller graderte fargetoner som beskytter ved middels til høy lysintensitet.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

ZEISS enstyrke-brilleglass:

Nyt perfekt syn både nært og fjernt.

ZEISS enstyrke-brilleglass bidrar til å korrigere kort- eller langsynthet. Disse brilleglassene er tilpasset hver enkelt bruker og er optimalisert for godt syn selv i brilleglassenes omkrets. De er også tynne, estetisk tiltrekkende med utmerket umiddelbar brukertoleranse.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

ZEISS progressive brilleglass.

Små mesterverk.

På samme måte som en skreddersydd dress, er ZEISS progressive brilleglass tilpasset for å tilfredsstille brukerens nøyaktige behov. Dermed garanteres bedre brukertoleranse, raskere tilpasning og universalt, klart syn.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

5 tips for solbrillebrukere

Solbriller som både er trendy accessories og gir utmerket synsstøtte?

1. "Solbriller som både er trendy accessories og gir utmerket synsstøtte? Helt utrolig!" – Det er ingen selvmotsigelse. Selv for de med høy styrke og for de som bruker progressive brilleglass er ZEISS solbriller den beste løsningen.

Takket være et nærmest ubegrenset utvalg fargetoner kan du nyte de forskjellige tilgjengelige fargene i fulle drag

2. Takket være et nærmest ubegrenset utvalg fargetoner kan du nyte de forskjellige tilgjengelige fargene i fulle drag, akkurat som når du kjøper klær. Brilleglass med graderte fargetoner eller speilbelegg er veldig trendy for tiden. Prøv dem ut – kanskje de passer perfekt til yndlingsantrekket ditt!

100 % UV-beskyttelse for å hindre farlige UVA- og UVB-stråler i å skade øynene dine

3. 100 % UV-beskyttelse for å hindre farlige UVA- og UVB-stråler i å skade øynene dine – en absolutt prioritet for alle solbriller. Alle ZEISS solbrilleglass finnes med 100 % UV-beskyttelse. Den er enten standard eller som ekstrautstyr.

Det er viktig å ta godt vare på solbrilleglassene.

4. Det er viktig å ta godt vare på solbrilleglassene. Når du kjøper dem, må du huske på å velge riktig brilleglassbelegg (f.eks. ZEISS DuraVision) slik at du kan dra nytte av solbrillene i lang tid framover.

Optikeren din diskuterer gjerne hvilke solbriller som er best for deg.

5. Optikeren din diskuterer gjerne hvilke solbriller som er best for deg. Det spiller ingen rolle om du har brede brilleglass, polariseringsfilter, uvanlige innfatninger eller om brilleglassene er optimert for kjøring – solbrillene dine har uansett høyt potensiale.  

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg