Polariserte solbrilleglass.

Behagelig syn uten irriterende gjenskjær.

Hvordan fungerer polariserte solbrilleglass?

Disse er et must for skiløpere og vannsportentusiaster, men de bidrar også med å gi nesten alle brillebrukere bedre syn: solbrilleglass med polariseringsfilter. Det spesielle belegget reduserer irriterende reflektert lys, dvs. når sollyset når en våt vei, snø, vann eller metalloverflater. Samtidig forbedrer en spesiell fargetone kontrast- og fargeoppfatningen.

Resultat: Færre irriterende gjenskjær i brilleglasset, og dermed får du et spesielt klart, behagelig syn – selv i skarpt sollys. Denne nyttige ekstrafunksjonen er utmerket ikke bare hvis øynene dine er følsomme for blending, men også ved bilkjøring, når du er på stranden, utøver idrett eller gjør andre daglige aktiviteter – polariserte solbrilleglass sørger for en betydelig økt synskomfort.
Og solbrilleglass med ZEISS polariseringsfilter beskytter naturligvis 100 % mot UVA- og UVB-stråler.

Her ser du hvordan polarisering virker.

Naturlig lys beveger seg i alle retninger. Da kvalifiseres det som upolarisert. Når lysstråler kommer i kontakt med en reflekterende overflate, f.eks. når sollyset når vann, snø, en våt veibane eller et brilleglass, reflekteres det tilbake og omdirigeres i en spesiell retning. Med andre ord polariseres det.

Mesteparten av dette lyset polariseres vertikalt, dvs. at det plasseres vertikalt. Men et polariseringsfilter i brilleglasset er plassert i loddrett linje og blokkerer følgelig det reflekterte lyset, noe som nesten fullstendig fjerner refleksjoner fra vann, våte veibaner eller snø.

uten med
uten
med

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg