La solbrillene gjenspeile stilen din: ZEISS DuraVision® Mirror & Flash Mirror overflatebehandlinger

Trendy og behagelig mote.

Solbriller med reflekterende overflater

Solbriller med spejloverflatebehandling fremhever en unik stil og er ikke bare trendy, men også veldig funksjonelle: solbriller med ZEISS DuraVision Mirror og Flash Mirror-behandling gir deg krystallklart syn med betydelig færre reflektorer. Takket være en antireflekterende behandling på baksiden av brillene og en speilbehandling på fronten, ser du alltid mer komfortabelt ute, i parken, på shoppingturen, og til og med under ekstreme lysforhold, for eksempel. i fjellet, i snøen eller på stranden. DuraVision® Mirror og Flash Mirror solbriller er også smussavvisende og veldig enkle å holde rene.

Våre speilbehandlinger er tilgjengelige i flere spennende farger og design, slik at du enkelt kan lage din egen unike kombinasjon.

Viktig for bilførere: ikke alle farger er egnet for kjøring.

Uansett synsbehov er det viktig at du snakker med optikeren din slik at dere sammen kan finne solbriller som passer dine behov. Og selvfølgelig tilbyr solbriller med ZEISS DuraVision speiloverflatebehandlinger 100% beskyttelse mot UV A- og UV B-stråling.

DuraVision® Flash Mirror farger

ZEISS DuraVision Flash Mirror gir solbrillene dine en myk reflekterende glans. Prøv disse dempede nyanser på fullfarge-, gradientfarge, polariserte eller fargeskiftende solbrilleglass. Mulighetene er endeløse. ZEISS DuraVision Flash Mirror overflatebehandling er tilgjengelig i fem forskjellige nyanser: Ruby, Sapphire, Jade, Diamond og Amber.

En färg, flera olika stilar

Cosmetic Tint: 25% Grey with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

Solid or Polarized Tint: 85% solid grey with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

PhotoFusion: Blue activated with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

PhotoFusion: Blue inactivated with DuraVision Flash Ruby

DuraVision® Mirror-farger

Speilfarger kombineres med polariserte, fullfarge- eller gradientfargede glass. De har høy reflekterende effekt og brukes ofte til mote- og sportsbriller. ZEISS DuraVision Mirror overflatebehandling er tilgjengelig i fem forskjellige farger.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg