Bedre syn og komfort på jobben

De nye ZEISS arbeidsplassglassene gir deg et mer avslappet syn, uansett om du sitter ved et skrivebord, en datamaskin eller en produksjonsmaskin.

Moderne teknologi styrer livet vårt og gjør det enklere, både hjemme og på jobben. Vi tilbringer mye av arbeidstiden foran høyteknologiske apparater og skjermer. De hjelper oss med å jobbe raskere og mer produktivt. Når vi skal holde fokuset i lengre perioder foran datamaskiner, smarttelefoner, nett brett eller andre apparater på jobben, trenger vi godt syn på nær til mellomavstand. Denne avstanden, mellom en halv meter og fire meter, er den vi bruker mest i vår daglige rutine. Lesebriller og selv sofistikerte progressive brilleglass er mindre egnet for denne avstanden. Har du noen gang vurdert å bruke briller som er spesielt utviklet for arbeidet ditt?

For mange blir arbeidslivet stadig mer hektisk og variert. Datamaskiner og andre apparater spiller en stor rolle på den moderne arbeidsplassen. Følgelig er det avgjørende å holde seg produktiv i lange perioder. Synet vårt spiller en viktig rolle her, spesielt når vi arbeider foran skjermer og monitorer. Øynene våre må tåle anstrengelser fra nær til mellomavstand i mange timer om dager.

Du bruker kanskje allerede lesebriller eller progressive brilleglass på jobben. Eksempelet vårt viser imidlertid at du kan innta en svært unaturlig kroppsholdning når du bruker disse brilletypene.

Bruke lesebriller på jobben:

Bruke lesebriller på jobben

Med progressive brilleglass skal du kunne se godt uansett avstand. Den nedre delen av de progressive brilleglassene hjelper deg med å se gjenstander på nært hold. Når du jobber foran en skjerm, ser du gjennom den nedre delen, og du løfter hodet for å se klart gjennom den. Denne holdningen gir store anstrengelser på nakke og skuldre over lange tidsperioder.

Bruke moderne progressive brilleglass på jobben:

Bruke moderne progressive brilleglass på jobben

Med progressive brilleglass skal du kunne se godt uansett avstand. Den nedre delen av de progressive brilleglassene hjelper deg med å se gjenstander på nært hold. Når du jobber foran en skjerm, ser du gjennom den nedre delen, og du løfter hodet for å se klart gjennom den. Denne holdningen gir store anstrengelser på nakke og skuldre over lange tidsperioder.

Nye ZEISS arbeidsplassglass for et mer avslappet syn:

Nye ZEISS arbeidsplassglass for et mer avslappet syn

De nye ZEISS arbeidsplassglassene er skreddersydd etter dine spesifikke behov og gir deg en avslappet holdning. Disse brilleglassene har et svært stort synsfelt på nær og mellomavstand (mellom en halv meter og fire meter). På den måten kan du se og arbeide nøyaktig på den synsavstanden som jobben krever. Hodet og nakken holder en naturlig, avslappet stilling hele dagen gjennom.

Bedre syn med ZEISS arbeidsplassglass i tre spesialtilpassede versjoner:

Takket være teknologien utviklet av Carl Zeiss Vision for bestemmelse av maksimal mellomavstand (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.), kan ZEISS arbeidsplassglass tilpasses til hver enkelt brukers synsavstand. Vi tilbyr alt fra prisgunstige modeller til spesialtilpassende løsninger som er skreddersydd ekstremt presise behov. Brilleglassene fremstilles i henhold til den maksimale avstanden som den enkelte bruker må kunne se, i sin daglige rutine på arbeidsplassen. Dette kalles M.I.D.-verdien og er den avstanden som brukeren trenger å kunne se klart og skarpt på.


 

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!

Der er fire ulike versjoner:

  • "Nær"-arbeidsplassglass: Med denne utformingen er to meter den maksimale avstanden som brukeren må kunne se klart og skarpt på. Denne versjonen er perfekt for de som hovedsakelig jobber foran en datamaskin eller leser mye.
  • "Rom"-arbeidsplassglass: Med disse brilleglassene er den maksimale avstanden fire meter, slik at brukeren ser godt på leseavstand og frem til mellomavstand. "Rom"-modellen er utviklet for de som for eksempel jobber mye med kunder og foran en skjerm samtidig.
  • NYHET – Arbeidsplassglass“Bok“: “Bok“ har et styrket fokus for lesing med ein maksimal avstand på én meter. I sammenligning med leseglass, som generelt er designet for en fast og individualisert leseavstand, „Bok“ gir et betydelig større synsfelt for en mer avslappet leseopplevelse.
  • "Individuelle"-arbeidsplassglass: Denne versjonen er skreddersydd den enkelte brukers spesifikke behov. Den optimale maksimale synsavstanden er definert med ekstrem presisjon for brukeren. I tillegg fremstilles disse brilleglassene med henblikk på brukerens sentreringsdata, nærmeste arbeidsavstand og innfatningsmål. 

ZEISS arbeidsplassglass er, som progressive brilleglass og enstyrke glass, tilgjengelige fra din ZEISS optiker i forskjellige utforminger (officelens Plus, officelens Superb og officelens Individual) og med en rekke materialer og egenskaper.

 

ZEISS arbeidsplassglass er laget for mer enn bare jobben

ZEISS arbeidsplassglass er laget for mer enn bare jobben

ZEISS arbeidsplassglass gir deg også bedre syn på fritiden, uansett om du leser, ser på TV, lager mat, spiller et musikkinstrument eller surfer eller har tekstsamtaler på Internett. Din optiker hjelper deg gjerne med å velge den beste løsningen blant utvalget av ZEISS arbeidsplassglass.

Syn på kontoret

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Briller for ledere – brilleglass i topp kvalitet og gode innfatninger Seriøsitet, eleganse og maksimal funksjonalitet – briller for mennesker i lederposisjoner har mange krav de skal innfri.

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

Alt innenfor synsavstand ved computeren Hvorfor tilpassede lesebriller/multifokale briller kan gjøre arbeidet lettere

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

Om du er tannlege eller skjønnhetsekspert – dra nytte av perfekt skarpt syn med profesjonelle briller Enkelte aktiviteter krever enestående brilleglass som leverer mer. Avansert teknologi fra ZEISS hjelper deg til å se perfekt, selv på mikroskopisk nivå.
ZEISS arbeidsglass – Den perfekte løsningen for godt syn på jobb. BEDRE SYN intervjuer Dr. Arne Ohlendorf og Monique Welscher om bakgrunnen for utviklingen av de nye ZEISS arbeidsplassglassene.

16.okt.2017

Tags: Arbeidsplassglass

Liknende produkter