Enstyrke-brilleglass

– de mest brukte brilleglassene.

Nyt perfekt syn når du ser på nært hold eller når du ser på avstand. ZEISS enstyrke-brilleglass er den beste løsningen for nærsynte og langsynte brukere. Disse brilleglassene er tilpasset hver enkelt bruker og er optimalisert for godt syn selv i brilleglassenes perifere sone. Dessuten er de tynne og estetisk tiltrekkende for brukeren.

Enstyrke-brilleglass fra ZEISS.

Gir enestående brukerkomfort.

Passer utmerket til dine første briller, briller til barn eller standard hverdagsbriller: ZEISS enstyrke-brilleglass brukes både til avstandssyn og lesing – de vanligste grunnene til at folk bruker briller. Hva er forskjellen? Med lesebriller optimiseres enstyrkeglass for syn i nærsonen, med personlig tilpasning til den langsynte leserens standard leseavstand. I tillegg til at disse brilleglassene egner seg utmerket til å lese bøker, kan de også brukes til å lese mindre skriftstørrelser på en smarttelefon eller et nettbrett.

Langsynte brukere har vanligvis uklart syn på nært hold og noen ganger når de ser på avstand. Langsynthet er et resultat av at et bilde fokuseres bak retina, og dette fører til et uklart bilde. Men med kortsynthet, blir gjenstander på lang avstand uklare fordi det kortsynte øyet fokuserer bilder foran retina i stedet for på retina. Optimalt tilpassede brilleglass for avstandssyn kan hjelpe deg til å se klart når du ser på gjenstander som er langt unna.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

En kort tilpasningsperiode, ypperlig synsklarhet. Du vil knapt merke at du har på deg briller.

ZEISS enstyrke-brilleglass kan tilpasses av optiker slik at de passer perfekt til brukerens synsbehov og lesevaner.

Kompromissløst nøyaktige – uansett om det er lese- eller avstandsbriller, som garanterer utmerket brukertoleranse og rask tilpasningsperiode.

Optimert for godt syn, selv i de perifere sonene.

Nyt krystallklart syn.

ZEISS enstyrke-brilleglass kan tilpasses brukerens unike visuelle atferd med forskjellige nivåer for ytelsesdesign, for å matche kravene. Dette gjelder selv om det kreves høyere resepter eller at andre synshemninger må håndteres (f.eks. astigmatisme eller tilknyttet latent skjeling). Dette garanterer enestående synskvalitet fordi sjenerende uskarphet eller forvrengninger i de perifere sonene unngås.

Standard design Individuell design
Standard design
Individuell design

Utrolig tynne og lette brilleglass. Selv med høy resept.

Følgende regel gjelder for alle brilleglass: Dess lettere dess bedre. Og dette gjelder ikke bare for innfatningen. Med høykvalitets materialer og kvalitetskategorier, kan ZEISS produsere enstyrke-brilleglass som er mest mulig tynne og lette – selv med høy resept. Dette gir maksimal brukerkomfort med kun minimal vekt.

ZEISS SmartLife Lenses
Klart og komfortabelt syn hele dagen. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag med ZEISS SmartLife brilleglass.
Klart og komfortabelt syn hele dagen. Håndter alt som øynene dine blir utsatt for i dag med ZEISS SmartLife brilleglass.

Et estetisk glassdesign som ikke ser ut som "flaskebunner"

Selv ved høye eller lave styrker eller spesielle synsfeil kan ZEISS produsere enkeltstyrkeglass som er både estetisk tiltalende og unikt tynne, uten at det går på bekostning av optisk ytelse. På denne måten oppnås alltid en balanse mellom best mulig syn og et naturlig utseende.

Nyt optimalt syn om natten,
skarpere kontraster og mer livfulle farger.

Ved produksjon av ZEISS enstyrke-brilleglass måles brukerens øyne ved bruk av en spesielt avansert datateknologi. Resultatet er et perfekt bilde – like unikt som et fingeravtrykk – som håndterer nedsatt syn, som kanskje ikke identifiseres med en grunnleggende synstest. Disse fyldige opplysningene gjør det mulig å produsere en glassdesign som er nøyaktig tilpasset den enkelte bruker: For bedre syn om natten og i dårlig lys, økt kontrastsyn og mer intens fargeoppfatning.

Nyt optimalt syn om natten, skarpere kontraster og mer livfulle farger.

Dine enstyrke-brilleglass – med UV-beskyttelse og fargetone.

For de skjønneste dagene i året.

Alle brilleglass kan gjøres om til de solbrillene du måtte ønske, med perfekt UV-beskyttelse og optimalt syn i ett glass. Alle disse brilleglassene leveres med alt du forventet deg: forbedret kontrastoppfatning, mindre blending og antirefleksbelegg. Greit å slippe å inngå et kompromiss.

Fargeskiftende brilleglass. Brilleglass med integrert solbeskyttelse. Stilig og praktisk.

Briller til enhver situasjon: Disse fargeskiftende brilleglassene fungerer også som solbriller. Glassene blir mørke på et par sekunder og blir klare igjen på et par minutter. Og de har naturligvis 100 % UV-beskyttelse.

Ekstra visuell komfort i kunstig lys.
Motvirker øyetretthet og øyestress.

Uansett om det er en smarttelefon, en LED-lampe, en skjerm, et fjernsyn, nettbrett eller en e-bokleser: Moderne lyskilder sender ut mer blått lys enn vi noen gang har erfart tidligere. Blått lys kan være farlig, og mange synes det er ubehagelig og stressende for øynene. Det har også en negativ påvirkning på biorytmen vår. Et spesielt blått lysfilter i brilleglasset kan gi deg et mer behagelig syn.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

5 tips for avstandsbriller og lesebriller

Fordelene

1. Godt syn påvirker fundamentalt hvordan vi ser verden rundt oss. Dess tidligere optikeren din kontrollerer og korrigerer synet ditt, dess bedre. Hva er fordelene? Du vil unngå en plutselig betydelig økning i resepten, det blir enklere for deg å tilpasse deg brilleglassene og du vil få en betydelig høyere livskvalitet.

Optikeren din bør drøfte brilleglass og innfatning med deg

2. Optikeren din bør drøfte brilleglass og innfatning med deg, foreta en omfattende analyse av dine synsbehov og ta seg tid til perfekt sentrering – dette er den eneste måten du kan bruke det fulle potensialet i brilleglassene dine på.

Nedsatt syn er ofte årsaken til hyppig hodepine.

3. Nedsatt syn er ofte årsaken til hyppig hodepine. Her er en god tommelregel: Få øynene dine undersøkt annet hvert år.

Bruk de nye brillene dine jevnlig, så snart du henter dem.

4. Bruk de nye brillene dine jevnlig, så snart du henter dem. Slik tilpasser du deg dem så snart som mulig. Hvis du etter 14 dager fremdeles ikke føler deg vel med å bruke de nye brillene, bør du besøke optikeren. Der vil du få hjelp.

Brilleglassene vil først fungere optimalt når de sitter perfekt på nesen.

5. Få dine brede brilleglass tilpasset hos optiker. Brilleglassene vil først fungere optimalt når de sitter perfekt på nesen. Et besøk hos optikeren kreves også hvis brilleglassene har fått riper eller hvis belegget er skadet: Da bør du få skiftet ut brilleglassene snarest mulig.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg