Enstyrke-brilleglass

Fra prisgunstig til toppmodell

Er du helt fornøyd med brillene dine? Enten du trenger briller for å lese eller for å se på avstand, er det helt nødvendig med nøyaktig tilpassede enstyrkeglass. ZEISS tilbyr fire kvalitetsnivåer fra tradisjonelle, sfæriske glass til individuelt tilpassede glass. Moderne ZEISS-teknologi kan produsere usedvanlig flate og lette brilleglass, selv for høy styrke. Sammen med optikeren kan du skreddersy de nye brilleglassene dine i henhold til dine egne behov.

 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Enstyrke-brilleglass for ethvert behov

  • ZEISS enstyrke-brilleglass tilbyr fire kvalitetskategorier som fokuserer på dine synsbehov.
  • Optimalisering av glassets styrke, også for høy styrke, slik at brillene blir komfortable og lette å bruke samtidig som de ser bra ut.
  • Høy bruddmotstand gjør dem velegnet for sport og til barnebriller.
  • Bedre nattsyn: du kan også bestille ZEISS progressive brilleglass med i.Scription®-teknologi – da få du enda bedre kontrastoppfatning og fargeintensitet.
  • Du kan velge flere belegg på glasset og ekstrautstyr – for eksempel DuraVision Platinum® premiumbelegg, fargede glass eller glass som skifter farge med PhotoFusion-teknologi.

   

 • Enstyrke-brilleglass: hvilken bruker skal ha hvilke glass?

  Hvilken kvalitetskategori bør du velge når?

  Klart syn, attraktivt utseende og behagelige i bruk

  Enstyrke-brilleglass inneholder bare én dioptrisk styrke. Avhengig av hva slags styrke du skal ha, er ulike glassmaterialer tilgjengelige slik at du kan velge så tynne og lette brilleglass som mulig.

   

  1// ZEISS Single Vision Sph: det tradisjonelle brilleglasset

  ZEISS Single Vision Sph er et sfærisk glass med punktfokus. Perifer uskarphet kan reduseres slik at man får høy visuell kvalitet. De leveres både i plast og glass, og de kan brukes både for høy og lav styrke til både avstands- og lesebriller. Moderne produksjonsmetoder gjør det mulig å produsere disse usedvanlig lette brilleglassene. Enstyrke-brilleglass i plast kan redusere brillenes vent med opptil 40 prosent sammenlignet med brilleglass i glass.

  2// ZEISS Single Vision AS: brilleglasset for bedre utseende

  Svært krumme brilleglass – nei takk! Takket være den rotasjonssymmetriske, asfæriske overflaten kjennetegnes ZEISS Single Vision AS brilleglass av lav krumming og svært gode bildeegenskaper. De passer spesielt godt til brukere med høy styrke på brillene. Brilleglass som er opptil 20 prosent lettere og tynnere kan produseres, og krummingen er betydelig redusert slik at brillene blir mer attraktive.

  3// ZEISS Single Vision Superb: mer frihet for øynene

  Friformteknologi er det magiske ordet som gjør disse brilleglassene så spesielle – og som gir deg krystallklart syn. Hele overflaten på brilleglasset er optimalisert punkt for punkt for at du skal få optimalt syn. Glem perifer forvrengning – det hører fortiden til! Hvert eneste ZEISS Single Vision Superb-brilleglass er utformet og produsert for hver enkelt bruker og styrke, og hvor sfærisk styrke, sylinder, akse, prisme og prismebase er innarbeidet. Resultatet: du får enda mer komfortabelt utformede enstyrke-brilleglass.

  4// ZEISS Single Vision Individual: for skreddersydd syn

  Er mer individuell tilpasning mulig? Ja. Enda flere av brukerens personlige parametere er innarbeidet i ZEISS Single Vision Individual-brilleglass. Dine personlige, overordnede avvik tas også hensyn til. Dette oppnås ved hjelp av wavefront-teknologi, som gjør at brilleglassets overflate kan optimaliseres for å gi deg enestående synskvalitet. Alle parameterne som optikeren måler, tas med i produksjonen av brilleglasset ved hjelp av friformteknologi. ZEISS Single Vision Individual-brilleglass garanterer enestående brukertoleranse. Det finnes ganske enkelt ingen bedre måte å tilpasse brilleglass til hver enkelt brukers behov på!

 • Teknologi

  Slik lager vi brilleglassene våre tynnere og lettere

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision ® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

DuraVision ® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Ikke riktig produkt for deg?

Er du en ivrig bruker av digitale enheter?

ZEISS Digital Lenses

Hvem ville ha trodd det? Det viser seg at vi i gjennomsnitt ser på smarttelefonen eller andre mobilenheter opptil 80 ganger om dagen! Det er en utrolig utfordring for øynene våre å skifte fokus raskt fra nært til fjernt og tilbake igjen.

Finn ut mer om digital belastning på øynene og hvordan riktige brilleglass kan hjelpe

Kjører du mye?

ZEISS DriveSafe

Mange føler seg usikre, og de føler at de ikke har nok støtte fra brillene sine når de må kjøre under vanskelige forhold – for eksempel i dårlig vær, om natten eller i grålysning eller skumring.

Lær mer om brilleglass som er optimalisert for kjøring og egnet for daglig bruk.

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

ZEISS-optikeren konfigurerer gjerne enstyrke-brilleglassene for deg etter å ha forklart alle tilgjengelige alternativer grundig. Finn en egnet optiker her.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine