Krummet, tynne eller fargerike: ZEISS brilleglass oppfyller forventningene hver eneste gang!

Trendy innfatninger og presisjonsbrilleglass? En utfordring som krever det ytterste i optisk fagkunnskap

Hver årstid på moteoppvisningene i verdens viktigste motemekkaer får vi fascinerende glimt av hva som kommer. Dette gjelder også for briller. Designerne med deres oppfinnsomme kreasjoner, konfronterer gjentakende ganger brilleprodusentene med nye utfordringer: Hvordan kan de siste trenders ekstravaganse kombineres med optimal optisk kvalitet? Wrap SPORT brilleglass fra ZEISS er et utmerket eksempel på et perfekt optimert samspill mellom innfatning og glass.

Med eller uten styrke, med eller uten fargetone, standard eller med krumning – dagens brilleutvalg utvider seg stadig. Briller til hverdagsbruk, et trendy utseende, ferier eller sport finnes i en mengde utforminger. Dette betyr at hvem som helst kan finne den rette modellen for å matche utseende og personlig stil. Alt er mulig. Men hva med glassene? Er de like mangesidige? Som ekspert innen dynamiske synsløsninger, tilbyr ZEISS brilleglass med enestående presisjon og innovasjon – og dette omfatter naturligvis også moteaspektene.

Krummet toppkvalitet

Wrap-utforminger pleide utelukkende å være tilknyttet sportsbiller og solbriller. Ikke nå lenger! Så, motefans, hold ørene åpne og lytt oppmerksomt: Krummede innfatninger er nå definitivt noe du absolutt må ha. De dynamisk formede innfatningene brukes nå av sanne individualister som ønsker en kombinasjon av toppkvalitetsdesign og enestående funksjonalitet.

Om det så er designerinnfatninger, trendy eller sportsinnfatninger – et krummet glass stiller spesielle krav til optisk optimering og brilleglassproduksjon. For å innarbeide hver enkelt brukers personlige styrke på perfekt vis kreves det spesielle optiske fagkunnskaper og avansert teknologi for å forhindre aberrasjonene som er et resultat av fysikkens lover – spesielt i glassets perifere områder. For å rette opp denne situasjonen har ZEISS utviklet brilleglass ved bruk av en innovativ optisk design som gir den høyeste presisjon: ZEISS SPORT for krummede innfatninger. Disse brilleglassene finnes med progressive og enstyrke designalternativer, og tilbyr maksimal synskomfort i innfatninger med svært krummede former. Når det gjelder komfort: Den svært krummede utformingen på innfatningene sikrer at den sitter nærmere ansiktet ditt, og dermed beskytter den øynene fra trekk under idrettsaktiviteter. Så du kan dra ut og sykle, vente tålmodig på en vindfull busstopp eller til og med nyte en tur i et pariserhjul uten de vanlige tårene som renner. Finnes det noen bedre måte å kombinere komfort og design på?

ZEISS nettbaserte synstest Hvor godt ser du kontrast og farge? Sjekk synet ditt raskt og enkelt her!

Dess lettere, dess bedre

Lette aluminiums- eller titaninnfatninger er fremdeles trendy. Men hva skal du med selv den letteste innfatning hvis glassene legger unødvendig vekt til brillene dine? ZEISS har svaret – tynne presisjonsglass du ikke en gang kjenner at du har på. For å sikre at glassene kan tilfredsstille hverdagens utfordringer anbefales en ytterligere innovasjon fra ZEISS: Takket være DuraVision® Platinum-teknologi kan brilleglass fra ZEISS leveres med en spesiell overflatebehandling. Denne overflatebehandlingen gir utmerket ripebestandighet og minimerer irriterende refleksjoner på brilleglassets overflate – for å sikre at du får klart, perfekt syn over lengst mulig tid!

Digitale spesialister

Den digitale verden konfronterer øynene våre med spesielle utfordringer: De må stadig veksle mellom å bruke digitale enheter og å se på avstand. Når du kommer opp i en viss alder, betyr dette en påkjenning for øynene dine – selv om du ikke trengte progressive brilleglass fram til nå. ZEISS har kommet med en annen smart løsning for de økende krav som nå stilles til øynene våre: ZEISS digitale brilleglass støtter øynene dine ved nærsyn (f.eks. når du bruker smarttelefonen) og gir samtidig klart, ubegrenset syn for alle andre synsrekkevidder. Dette kan redusere belastningen på øyene betraktelig – og gi øynene dine en mer avslappet arbeidsdag! Disse brilleglassene er det perfekte valg for den digitale tidsalder.

Fargeeksperter

Retro-innfatninger vinner hastig fram i disse dager. Uansett om det gjelder runde, katteøyne- eller pilotinnfatninger – fargede glass fra ZEISS fargeutvalg gjør dem helt unike. De foreslåtte fargene setter skarpt fokus på aktuelle stiler og trender skapt av motedesignere. Og du kan få din egen spesielle farge "blandet" av selskapet på forespørsel. Fargede brilleglass har mange fordeler: De kan øke kontrast, redusere blending, skjule avslørende rynker, øke synskomforten og ganske enkelt få deg til å føle deg bedre. Med andre ord utgjør de den perfekte finish for ditt trendy utsende. Mer informasjon…

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Liten stilguide med stort perspektiv: Briller og mote – et uslåelig team Med disse tipsene har du utseendet med deg ved alle anledninger.

16.okt.2017

Tags: Brillemote

Supertynn, superlett, supersyn Optimalisering av midttykkelsen gjør brilleglassene enda bedre: Se bedre og ta deg bedre ut på samme tid.

16.okt.2017

Tags:

Nyt ferien - med briller Hva brillebrukere bør gjøre før de drar på ferie

16.okt.2017

Tags:

Maksimum komfort med ultratynne, superlettvekt briller Mindre er mer! Disse tipsene er nøkkelen til å få ultralette brilleglass og innfatinger

16.okt.2017

Tags: Progressive brilleglass

Liknende produkter