ZEISS Digital Enablement training
ZEISS FOR OPTIKERE

Gjøre virksomheten din synlig på nett.

Styrk din digitale markedsføringsekspertise.

Digitale media endrer adferden vår, og de påvirker også kundene dine. For å bli funnet av potensielle kunder og holde kontakten med eksisterende, blir digital synlighet viktig for deg som bedriftseier. Det er faktisk like viktig som synet til kundene dine.

Vi hjelper deg å bli synlig digitalt og sikrer en sømløs kundereise.

På kursene våre vil du lære hvordan du gjør deg klar for fremtiden og hvordan du bygger og vedlikeholder relasjoner med kundene dine digitalt.

Nøkkelfakta og tall som understreker viktigheten av digitale kanaler.

 • 7.9

  milliarder mennesker på denne planeten1

 • 4.7

  milliarder brukere av sosiale media2

 • 63 %

  aktive Internett-brukere3

 • 90 %

  av aktive Internett-brukere bruker mobile enheter4

 • 81 %

  av kundene gjør undersøkelser på nett5

Dersom du ikke er på nettet, er du ikke synlig

Kunder blir ikke bare tiltrukket av butikkvinduer. De starter ofte med å lete på nettet etter informasjon som åpningstider eller tilgjengelige merker før de skal handle, spesielt ved kjøp som ikke gjøres hver dag.

 • Alle verktøyene du trenger for å bli sett.

  Opplæringen ZEISS digital aktivering fokuserer på digital kunnskap på en pragmatisk måte. Vi dekker de viktigste verktøyene som du kan inkludere raskt og effektivt i arbeidsprosessen din. Opplæringen er spesielt strukturert for å passe inn i arbeidsrutinen din. Vårt mål er å gjøre digitalisering så enkelt og samtidig så virkningsfullt som mulig for deg.

 • Markedsføring i sosiale media

  Markedsføring i sosiale media

  Nesten 4 milliardder mennesker bruker sosiale media, som f.eks. facebook, Instagram eller WhatsApp. Dette er kraftige verktøy for å engasjere kundene dine, selv når de ikke aktivt søker etter bedriften din. Lær hvordan du kommuniserer med dem og hvordan du når og tiltrekker deg nye kunder.

 • Optimalisering av nettsted

  Forbedre nettstedet ditt slik at kunder enkelt kan finne deg når de søker etter en spesifikk problemløsning, produkter eller tjenester via Google Søk. Lær hvordan du forbedrer nettstedets design, gir engasjerende innhold og hvordan du blir rangert høyt på Google Søk ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO).

 • Verktøy fra ZEISS

  Bruk ZEISS-verktøy som Min Synsprofil, butikkfinner eller avtaleplanlegger for enkelt å lede kunder til butikken din. Lær hvordan du inkluderer disse verktøyene på nettstedet ditt når de søker etter bestemte produkter eller tjenester.

 • Søkemarkedsføring

  Lær hvordan du best blir funnet når kunder rundt deg søker. Sørg for at du er en del av lokale kataloger som Google Business Profile og gi virksomheten din et løft ved å bruke Google Ads.

 • Din optikerbutikk

  Øk trafikken til butikken.

  Ønsk flere besøkende velkommen som et resultat av forbedret ytelse i digitale markedsføringskanaler.

Digital opplæring, tilpasset dine behov.

Fordelene med opplæringen vår med et øyekast

 • Tilpasset
  Tilpasset dine spesifikke behov.
 • Virkningsfullt
  Vi identifiserer relevante berøringspunkter og fokuserer på relevante markedsføringsverktøy.
 • Effektivt
  Få flere kunder inn i butikken og øk handelen.
 • Innnsiktsfullt
  Forstå kundene dine bedre og møt behovene deres.

Enten du er en digital nybegynner eller en ekspert på digital markedsføring

Vi vil hjelpe deg å øke virksomheten på nettet, slik at den når sitt fulle potensiale.

 • Digital nybegynner

  Nybegynner

  Er du en digital nybegynner, identifiserer vi muligheter for å komme i kontakt med kundene dine digitalt, og viser deg hvordan du kan bli synlig på nett via de viktigste digitale kontaktpunktene.

 • Digital ekspert

  Avansert

  Hvis du allerede er en digital ekspert, analyserer vi din tilstedeværelse og viser deg hvordan du kan bli mer effektiv.

Utfordringene ved å ikke være tilstede på nettet

Hvis du ikke er synlig på nett, kan du gå glipp av potensielle kunder. I dag søker forbrukere etter informasjon på nettet. De søker etter optikere i sitt område eller finner ut om åpningstider, sammenligner og søker etter informasjon, produkter, tjenester og merkevarer før de foretar et kjøp, og søker etter problemløsninger på nett. Sett deg selv i kundenes sted for å forstå denne endringen i atferd bedre:

ZEISS – din partner og digitale ekspert

ZEISS – din partner

og digitale ekspert

Vi vil at du skal ligge foran konkurrentene dine. Siden ZEISS ble etablert tilbake i 1846, har vi og våre kunder konsekvent identifisert trender innen vitenskap og samfunn tidlig. Inspirert av nysgjerrighet, lidenskap og presisjon har vi formet nye perspektiver som har endret syn og adferd. Helt fra starten har vi snudd utfordringer til muligheter og vi har beholdt denne evnen hele veien.

Dette gjelder også digitalisering. Dette betyr at vi slår oss sammen med deg og støtter deg i å få mest mulig ut av nye digitale muligheter. Vi tilbyr deg vår ekspertise som en global teknologileder: med ZEISS opplæring i digital markedsføring gir vi deg løsninger som passer din virksomhet og dine regionale behov.

Registrer deg nå

og bli synlig på nett

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som legges inn i kontaktskjemaet vil bli brukt til å besvare forespørselen din fra ZEISS Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.