ZEISS FOR OPTIKERE

Juridisk erklæring og generelle vilkår og betingelser

Juridisk erklæring

Denne juridiske erklæringen gjelder dette nettstedet og dets domener. Den gjelder ikke nettsteder og domener for ZEISS-selskaper som for eksempel har endret juridisk informasjon på grunn av nasjonal lovgivning. Vær derfor oppmerksom på de  juridiske merknadene for alle ZEISS-nettsteder du besøker eller programmer du bruker.

I noen tilfeller inneholder ZEISS-nettsteder også lenker til nettsidene til tredjeparter, ikke-ZEISS-selskaper, som disse juridiske merknadene ikke gjelder.

Informasjon publisert under ZEISS' domener kan referere til produkter og tjenester som det ikke reklameres for eller som ikke er tilgjengelig i ditt land. Slik informasjon antyder ikke at ZEISS planlegger å tilby disse produktene eller tjenestene i ditt land ved en senere dato. Om nødvendig kan du kontakte vårt regionale salgskontor som vil være behjelpelig med informasjon om tilgjengeligheten av disse produktene og tjenestene. Presentasjonen av produktene og tjenestene på vår nettside utgjør ikke et bindende salgstilbud.

Hvis programvare tilbys gratis, tar ikke ZEISS noe ansvar for skader som måtte følge fra nedlastningen eller bruken av programvaren. Nedlastingen og bruken av programvaren utføres utelukkende på brukerens egen risiko og uten ansvar eller garanti, med unntak av forsett eller grov uaktsomhet fra ZEISS' side.

Flere steder nevner og gir vi lenker til tredjeparts nettsteder. Vi gjør dette kun når vi er helt overbevist om at leverandøren er seriøs. ZEISS er likevel ikke ansvarlig for disse nettstedenes bestemmelser om personvern eller nettstedenes innhold, og påtar seg ikke noe ansvar for dette.  

ZEISS forbeholder seg alle rettigheter til sine nettsteders innhold og design. Immateriell eiendom på nettstedene våre, så vel som merkenavn er beskyttet. Tekst, bilder og grafikk på våre nettsteder og deres design osv., så vel som animasjoner og programvare, er underlagt opphavsrett og andre beskyttende lovbestemmelser. Reproduksjon, gjengivelse eller avspilling av hele eller deler av dette, er ikke tillatt uten at skriftlig tillatelse er gitt på forhånd. Dette nettstedet gir ingen lisens til bruk av dets immaterielle eiendom. ZEISS forbeholder seg retten til å endre, suspendere eller stenge nettsider når som helst og uten forvarsel.

Til tross for nøye sammenstilling av innholdet på nettstedet vårt, påtar vi oss intet ansvar for dets korrekthet, nøyaktighet, fullstendighet eller for uforstyrret tilgang til det. I den grad det er juridisk tillatt, står vi ikke til ansvar for direkte eller indirekte skader, inkludert tap av inntekt, som følge av bruk av vårt nettsted eller i forbindelse med tilgjengelig informasjon på nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å forandre eller supplere den tilgjengelige informasjonen til enhver tid.

© Carl Zeiss AG – Sist endret: april 2016