Profile, side view, close up portrait with copy space, empty place for advertisement of confident, joyful, cheerful, stylish guy having headset with mic on head, isolated on grey background
ZEISS FOR OPTIKERE

Synet ditt er viktigst for oss Vi er dedikert til et partnerskap for gjensidig suksess.

  • Forretningsstøtte, sreddersydd for din suksess
  • Skill deg ut med skreddersydde synsløsninger
  • Service ut over det du forventer

En sterk forretningspartner.

Nå og i fremtiden.

Vi forstår hvor dedikert du er til virksomheten og kundene dine, og vi ønsker å støtte deg i din satsning, hvert steg på veien. Men hvorfor velge oss? ZEISS er en organisasjon med en sterk kultur for forskning, progresjon, rettferdighet og bærekraft. Denne kulturen er utvidet til alle våre partnerskap, noe som betyr at vi er forpliktet til å hjelpe deg med å skape en eksepsjonell kjøpsopplevelse for kundene dine.

Ta kontakt med oss for å få ditt skreddersydde forretningspartnerprogram.

Vi vil gi deg støtten du trenger for å at virksomheten din skal skille seg ut.

ZEISS synsløsninger er designet for å ta virksomheten din til det neste nivået. Vi har partnere over hele verden, så vi kan hjelpe deg å finne det beste salgsalternativet for ditt spesifikke marked.

Service ut over det du forventer.

Vi forstår utfordringene dine og støtter deg ikke bare med innovative glassløsninger og optisk utstyr, men også med omfattende tjenester som er tilgjengelig 24/7. Vi ønsker å sikre at du og teamet ditt er fullt utstyrt med de riktige verktøyene og ferdighetene, sikre kostnadseffektive prosesser, enkle  innkjøp  og et enestående omdømme.  

Service

Profesjonell utdanning og opplæring.

Vi tilbyr interaktivt og underholdende online opplæringsinnhold med praktisk relevans innen optisk vitenskap, produkter, salg og kommunikasjonsferdigheter. I tillegg til e-læringsmoduler, fokuserer det også på integrerte læringskonsepter som tilbyr treningsøvelser i praksis for optikere og optometrister. Det vil støtte deg i å forbedre kunnskapen din, utvikle dine optiske ferdigheter, lære kontinuerlig, tilegne deg ny kompetanse og til syvende og sist holde deg oppdatert på faget ditt.

ZEISS VISUSTORE

Online bestillingsplattform

Enkel, rask, intelligent: den moderne måten å bestille brilleglass på. Bestill på nett – uansett operativsystem.

Overgangen til VISUSTORE® og bruk av det nye ZEISS bestillingssystemet på nett er gratis.

Opplæring i ZEISS digital aktivering

ZEISS digital aktivering

Gjør virksomheten din synlig på nett.

Opplæringen ZEISS digital aktivering fokuserer på digital kunnskap på en pragmatisk måte. Vi dekker de viktigste verktøyene som du kan inkludere raskt og effektivt i arbeidsprosessen din. Opplæringen er spesielt strukturert for å passe inn i arbeidsrutinen din. Vårt mål er å gjøre digitalisering så enkelt og samtidig så virkningsfullt som mulig for deg.

Kontakt oss

Planlegg en avtale

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

Bli en ZEISS-partner

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.