ZEISS FOR OPTIKERE

ZEISS digital sentrering

Opplev presisjon i en helt ny dimensjon.

ZEISS var banebrytende for sentreringssystemer i 1992. Vår teknologi har vært ledende siden. Dra nytte av vår ekspertise og ha fordel av høyere presisjon og enklere arbeidsflyt. Tilby pasientene dine et personlig og best mulig tilpasset syn med din foretrukne sentreringsløsning. ZEISS digitale sentreringsenheter er fullt integrert med Patient Management System (PMS)1 via ZEISS VISUCONSULT 500.

 • Utvid virksomheten din og skap en unik pasientopplevelse.
 • Personlig og best mulig tilpasset syn for pasientene dine
 • Tilby pasientene eksepsjonell ytelse.

Digitalisering forandrer bransjen.

Pasienter blir mer krevende for hver dag og ber om mer oppmerksom service og individuelle optiske løsninger. Som et resultat må optikere skille seg ut. ZEISS gjør det enkelt og gir deg ekspertisen og høykvalitetsutstyret som får din praksis til å skille seg ut.

Høy service. Høy kvalitet.

Med ZEISS digitale sentreringsenheter bringer du banebrytende teknologi inn i din daglige virksomhet og oppnår et nytt nivå av hastighet og bekvemmelighet for både deg og pasientene dine. Og det beste av alt er at resultatene er veldig presise. På denne måten hjelper ZEISS deg med å forbedre ytelsen til brilleglassene til pasienten, så vel som kvaliteten på tjenestene dine og styrker ryktet ditt som profesjonell optiker.

Tilby pasientene dine eksepsjonell ytelse.

 • 43 %

  av pasientene er på jakt etter å få tilbake naturlig syn, øyehelse og individualisert behandling.2

 • 69 %

  av pasientene ville foretrekke å gå til en praksis som bruker digital konsultasjonsteknologi fremfor en praksis som tilbyr ordinære tjenester.3

Kontakt oss

Planlegg en avtale

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

Bli en ZEISS-partner

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

 • 1

  Konsulter med salgsrepresentanten din for å se listen over integrert PMS/EMR

 • 2

  Carl Zeiss Vision, Intern internasjonal studie om forbrukere og digital forbrukeradferd, januar 2016, n=17.264

 • 3

  Carl Zeiss Vision, Intern internasjonal markedsundersøkelse om forbrukere, oktober 2017, n=900