ZEISS FOR OPTIKERE

ZEISS vernebriller med styrke for arbeidsgivere

Beskyttelse, produktivitet og overholdelse av sikkerhetsforskrifter.

De fleste av oss bruker nesten en tredjedel av livet på jobben, og et sunt arbeidsmiljø bør alltid være topp prioritet. Med ZEISS vernebriller kan du hjelpe bedriftskunder med å tilby sine ansatte både optimalt syn for oppgavene de utfører og den beskyttelsen øynene deres trenger. ZEISS CE-merkede vernebriller med styrke sikrer overholdelse av forskrifter. Som optiker vil du veilede kundens ansatte i valg av det optimale ZEISS-brilleglassdesignet, materialet, belegget og innfatningen, for et trygt og komfortabelt syn på jobb gjennom hele dagen.

 • CE-merking for sikring av ytelse, sikkerhet og overholdelse av forskrifter
 • Skreddersydd synskorreksjon for økt produktivitet
 • Komfort, holdbarhet og en rekke modeller, for enhver medarbeiders smak

CE-merket for å garantere ytelse og overholdelse av forskrifter

CE-merking av personlig verneutstyr er regulert av EU-parlamentets og -rådets forordning (EU) 2016/425 av 9. mars 2016 om personlig verneutstyr og europeisk standard EN166:2001 for personlig øyevern.

Kvaliteten og ytelsen til våre vernebriller er høyeste prioritet hos ZEISS. Strenge uavhengige tester på slagfasthet, overføring og forvrengning sikrer at vi er i stand til å levere sertifiserte og godkjente CE-merkede vernebriller, der optiske mål oppfyller kravene i ISO 8980-1 og ISO 8980-2.

Brilleglassdesign til en hver ansatts synsbehov.

ZEISS vernebriller med styrke kommer med glassdesign som kan skreddersys til ditt synsbehov: énstyrke, progressive og bifokale design, samt design tilpasset skjermer og detaljert arbeid på nær avstand.

Sterke og holdbare materialer for ansattes sikkerhet

Valg av glassmateriale avhenger i stor grad av formålet brillene skal brukes til og sikkerhetskravene.

Polykarbonat
Sikre og sterke, lette glass med en veldig hard overflate. Denne glasstypen oppfyller kravene til mekanisk påvirkning i henhold til EN166-F, noe som gjør dem til førstevalget for mange verneombud rundt om i Europa.

Plast
Lettvektsglass i plast for høy komfort. Denne glasstypen oppfyller kravene til økt mekanisk styrke i henhold til europeisk standard EN-166-S. Disse glassene velges ofte når risikoen for mekanisk påvirkning er mindre betydelig.

Herdede minerallinser
Kjemisk herdede minerallinser, som oppfyller motstandskravene i EN-166-S. Svært ripebestandig, men tyngre enn plast og polykarbonat.

Belegg for holdbarhet og synskomfort

Belegg som sørger for at linsene varer lenger, samtidig som de forbedrer både syn og estetikk.

 • Hardt belegg

  ZEISS' unike harde belegg for plastlinser gir utmerket motstand mot riper, samtidig som det gjør glasset i stand til å håndtere plutselige temperaturvariasjoner

 • Antirefleksbelegg

  Antirefleksbelegg overfører lys godt, samtidig som det er støv-, smuss- og vannavstøtende, samt gir ekstra ripebestandighet.

Sertifiserte, selvfargende vernebriller med styrke

Selvfargende linser endres raskt fra klare linser til solbrilleglass og tilbake igjen – perfekt for arbeid både innendørs og utendørs! Våre selvfargende vernebriller med styrke er sertifisert for industriell bruk i henhold til EN172. Solbriller beskytter øynene effektivt mot UV-stråling og gjenskinn for å redusere belastningen på øynene og forbedre visuell oppfattelse. For å redusere refleksjoner, anbefales et AR-belegg.

Komfortable innfatninger for heldagsbruk

ZEISS vernebriller med styrke leveres med et nøye utvalgt utvalg av kvalitetsinnfatninger. For sikkerhet og beskyttelse må innfatningene være holdbare og sterke. Sammen med våre leverandører legger vi også mye arbeid i å finne komfortable og lette design. Vi vil at alle ansatte skal kunne nyte et skarpt syn og beskyttelse, hele dagen lang.    

ZEISS brilleetui og brukerinformasjonshefte

 • Slitesterkt brilleetui i stilig design.
 • Lett og støtsikker plast.
 • Fôr med en myk, børstet finish.
 • Praktisk glidelås
 • En plastkrok lar deg enkelt bære etuiet med deg.
 • Brukerinformasjon i praktisk lommeformat, som kan lagres i etuiet for daglig bruk og fremtidig referanse.

Virksomhetsløsninger fra ZEISS:
Klart syn for produktivitet og øyebeskyttelse for økt sikkerhet

Som brilleglassleverandør tilbyr ZEISS komplette løsninger for øyehelse og sikkerhet, sammen med våre optikerpartnere. Vi har løsninger for din bedrift uansett fagfelt – industri, kontor eller transport. Som arbeidsgiver kan du bidra til å skape et trygt og produktivt arbeidsmiljø ved å sørge for at dine ansatte har briller som er skreddersydd for deres behov og arbeidsområde.

Nedlastinger

  • Certificate EU Regulation 2016/425 for Safety Eyewear

   Sider: 7
   Filstørrelse: 327 KB
  • ZEISS EU Declaration of conformity

   Sider: 1
   Filstørrelse: 75 KB
  • Safety Spectacles User’s information

   Sider: 6
   Filstørrelse: 2 MB
  • ZEISS SafetyEyewear Product information 2023

   Sider: 16
   Filstørrelse: 1 MB

Kontakt oss

Planlegg en avtale

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

Bli en ZEISS-partner

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.