Hvordan forebygge rynker

Ikke glem solbrillene!

Hva ser du etter i en værbitt sjømann? Selvsagt, det vet jo alle og enhver, de dype rynkene rundt øynene vil avsløre ham. Han nekter å bruke solbriller selv om han står på dekk i timevis til solen går ned. Hvis du ikke ønsker å få hans værbitte ansiktstrekk er det best å beskytte øynene dine fra overdreven soling ellers kan du ende opp med dype rynker rundt øynene, du også.

Soling er så absolutt én av de mest avslappende og behagelige adspredelsene som finnes. Det er bra for både kropp og sjel. Solen har beroligende egenskaper og gir deg en fin brunfarge.

Men når du er ute i solen bør du spesielt beskytte øynene dine og bruke solbriller. Dersom du utsetter ansiktet for solens stråler uten beskyttelse, og i særdeleshet intense UV-stråler, risikerer du ikke bare at huden din brennes, men den kan også forårsake skade på netthinnen din og gjøre rynker mer fremtredende. Mange glemmer å bruke solkrem rundt øynene.

For mye sol tørker ut den tynne og følsomme huden rundt øynene og gjør at huden blir tynnere. I begynnelsen vil du se små rynker rundt øynene. Ettersom tiden går vil disse føre til dypere og dypere rynker. Dersom øyet utsettes for lys som er for sterkt til å kunne dempes naturlig, forårsaker det at folk begynner å myse og dette fremmer utviklingen av rynker. Gode solbriller gir enkel og umiddelbar beskyttelse.

Dette er en perfekt forebygging og du kan velge fra en lang rekke moteriktige solbriller med UV-beskyttelse, alle tilgjengelige hos optikeren din. Øynene og huden din vil være takknemlig.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg

Liknende artikler

Hvordan solbriller lages Hvordan lager en solbriller? Lær om hvilke materialer som brukes til å lage solbriller, og hvordan designere gjør om idé til faktisk produkt.

03.jul.2018

Tags: Solbriller

Historien om fasjonable solbriller Hvert tiår har sin egen signaturstil.

03.jul.2018

Tags: Solbriller

Raskt mørke. Raskt klare. Fargeskiftende glass fra ZEISS Ute i solen eller innendørs: Perfekt syn døgnet rundt med PhotoFusion fargeskiftende brilleglass fra ZEISS.

24.nov.2017

Tags: Solbriller

Ikke bli blendet Solbriller er et pent tilbehør men det viktigste er at de beskytter øynene dine mot UV-stråler.

16.okt.2017

Tags: Solbriller

Liknende produkter