ZEISS enstyrkeglass med full UV-beskyttelse
ZEISS FOR OPTIKERE

ZEISS enstyrkeglass.

Dra nytte av vårt brede utvalg av enstyrkeprodukter – uansett hva kundene dine måtte trenge

Hvert eneste ZEISS enstyrkeglass er designet med fokus på synskvalitet, utseende og bærekomfort. Enten kundene dine trenger lesebriller eller om du foreskriver en løsning for å korrigere ametropi, finner du en løsning i vår familie med enstyrkeglass.

ZEISS enstyrkeglass kommer som standard med full UV-beskyttelse.

ZEISS' utvalg av enstyrkeglass: Mer enn 75 % av brillebrukerne kjøper standard enstyrkeglass1

For nærsynte eller langsynte kunder, eller de som opplever annen type brytningsfeil, f.eks. astigmatisme eller presbyopi. Nå kan du tilby kundene dine optimalt syn, klarhet og komfort med foreskriving enstyrkeglass av høy kvalitet. Mens våre standardprodukter allerede oppfyller alle de grunnleggende kravene, sikrer våre spesialtilpassede glass maksimal komfort i alle situasjoner. Plast, trivex eller polykarbonat enstyrkeglass: Våre brilleglass er tilgjengelige i forskjellige materialalternativer avhengig av kravene til glasset. I tillegg til våre ferdige ZEISS enstyrkeglass og standardglass har vi også en rekke enstyrkeglass designet for å møte spesifikke behov. Denne serien inkluderer ZEISS DriveSafe-enstyrkeglass designet for utmerket brukerkomfort og bedre syn på veien, ZEISS EnergizeMe-enstyrkeglass er spesialdesignet for behovene til kontaktlinsebrukere og ZEISS SmartLife-enstyrkeglass er designet for en digitalt oppslukende livsstil for barn, tenåringer og voksne. Oppdag ZEISS-produktet som best passer dine kunders individuelle behov.

ZEISS enstyrke DriveSafe-glass

Ideelle for kunder som eier ett par briller til daglig bruk. ZEISS enstyrke DriveSafe-glass gir bedre syn under dårlige lysforhold for sikrere og mer komfortabel kjøring. Det reduserer også gjenskinn om natten fra møtende biler eller gatelys.

ZEISS Standard enstyrkeglass

Et standardprodukt som dekker hvert behov for enstyrkeglass, inkludert synskvalitet, godt utseende og bærekomfort. Velg fra en rekke konvensjonelle enstyrke sfæriske glass til mer avanserte ensstyrke asfæriske glass.

ZEISS enstyrke-standardglass (FSV)

Et bredt utvalg av ferdige enstyrkeglass er tilgjengelig. Disse glassene inkluderer full UV-beskyttelse opp til 400 nm.

enstyrke (SV) glassdesign

Kontakt oss

Planlegg en avtale

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

Bli en ZEISS-partner

Skjemaet lastes inn ...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

 • 1

  SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11, sep 2016

 • 2

  Ekstern akseptansetest for brukere av ZEISS SmartLife brilleglass-utvalg, n=48 deltakere i studien (prosent av deltakere som er 'veldig enig', 'enig' eller' 'litt enig'). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

 • 3

  Analyser utført av Teknologi og Innovasjon, Carl Zeiss Vision International GmbH, Tyskland, 2022.

 • 4

  A Aslam. Kontaktlinser og briller: en vinnerkombinasjon. Optician 2013; 246:6425-26.