ZEISS enstyrkeglass med full UV-beskyttelse
ZEISS FOR OPTIKERE

ZEISS enstyrkeglass

Dra nytte av vårt brede utvalg av enstyrkeprodukter – uansett hva kundene dine måtte trenge

Hvert eneste ZEISS enstyrkeglass er designet med fokus på synskvalitet, utseende og bærekomfort. Enten kundene dine trenger lesebriller eller om du foreskriver en løsning for å korrigere ametropi – du finner en løsning i vår familie med enstyrkeglass.

ZEISS enstyrkeglass kommer som standard med full UV-beskyttelse.

ZEISS' utvalg av enstyrkeglass: Mer enn 75 % av brillebrukerne kjøper standard enstyrkeglass og mer.1

For nærsynte eller langsynte kunder, eller de som opplever annen type brytningsfeil, f.eks. astigmatisme eller presbyopi. Nå kan du tilby kundene dine optimalt syn, klarhet og komfort med foreskriving enstyrkeglass av høy kvalitet. Mens våre standardprodukter allerede oppfyller alle de grunnleggende kravene, sikrer våre spesialtilpassede glass maksimal komfort i alle situasjoner. Enstyrkeglass av plast, trivex eller polykarbonat: Våre brilleglass er tilgjengelige i forskjellige materialalternativer avhengig av kravene til glasset. I tillegg til våre ferdige enstyrkeglass og standardglass har vi også en rekke enstyrkeglass designet for å møte spesifikke behov. Denne serien inkluderer ZEISS DriveSafe enstyrke designet for utmerket brukerkomfort og bedre syn på veien, ZEISS EnergizeMe enstyrkeglass spesialdesignet for behovene til kontaktlinsebrukere og ZEISS enstyrke SmartLife-glass designet for en tilkoblet og på farten livsstil . Oppdag ZEISS-produktet som best passer dine kunders individuelle behov.

ZEISS SmartLife enstyrkeglass

Passer for kunder i alderen 20+ år som ønsker skarpere og mer komfortabelt syn når de bytter mellom online og offline. Konstant å være tilkoblet og på farten kan være anstrengende for øynene dine. Med forbedret optisk ytelse hevder 94 % av folk at de oppfatter brede synsfelt for mellomliggende og nære oppgaver.2

ZEISS DriveSafe enstyrkeglass

Perfekt for kunder som ønsker et par all-round glass som er optimalisert for kjøring. ZEISS DriveSafe enstyrkeglass gir bedre syn under dårlige lysforhold for sikrere og mer komfortabel kjøring. Det reduserer også blending om natten fra møtende biler eller gatelys.

ZEISS Standard enstyrkeglass

Et standardprodukt som dekker hvert behov for enstyrkeglass, inkludert synskvalitet, godt utseende og bærekomfort. Velg fra en rekke konvensjonelle enstyrke sfæriske glass til mer avanserte ensstyrke asfæriske glass.

ZEISS enstyrkelagerglass ZEISS enstyrke-lagerglass

Ferdige enstyrkeglass fra et pålitelig og kjent merke. Et bredt utvalg av ferdige enstyrkeglass er tilgjengelig. Disse glassene inkluderer full UV beskyttelse på 400 nm.

Enstyrkeglassdesign

Kontakt oss

Planlegg en avtale

Form is loading...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

Bli en ZEISS-partner

Form is loading...

Informasjonen som er angitt i kontaktskjemaet vil bli brukt til å svare på forespørselen din av  Carl Zeiss Vision Care via e-post eller telefon. Klikk her for å lese vår erklæring om databeskyttelse.

  • 1

    SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11. sep 2016

  • 2

    Ekstern akseptansetest for brukere av ZEISS SmartLife brilleglass-utvalg, n=48 deltakere i studien (prosent av deltakere som er 'veldig enig', 'enig' eller' 'litt enig'). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

  • 3

    Global ZEISS-undersøkelse av 2400 kontaktlinsebrukere og 40 optikere i USA, Tyskland, Kina og Italia, 2015