Livsstil + mote

Bruk av briller om sommeren

10 tips for bruk av briller om sommeren

16 oktober 2019
  • Bruk av briller om sommeren

Solbriller og sommer: disse går hånd i hånd. Dårlig, ukomfortabelt syn og irriterende briller: det er ikke gøy. Våre BEDRE SYN tips vil hjelpe deg å sette pris på å bruke brillene dine i sommer.

Bruk av briller om sommeren

1//

Hva hjelper det med stilige solbriller hvis du ikke har gleden av å ha et godt syn? Vi tror at solbriller med styrke er et må-ha denne sommeren. Mange optikere har gode tilbud på et brillepar nummer to - inkludert ZEISS tonede solbrilleglass med et av fire trendy DuraVision®  Speilbelegg. Når du kjøper solbriller, pass på at brillene er en god match til ansiktet ditt og er perfekt tilpasset.

Bruk av briller om sommeren

2//

Briller av, solbriller på, solbriller av, briller på... hva skal man med et brillepar nummer to? Å konstant bytte briller kan være ganske irriterende om sommeren. Derfor anbefaler vi ett par for alt, inkludert 100% UV-beskttelse: briller med moderne selvfargende glass er ideelle året rundt. Moderne farger og hurtigvirkende teknologi gjør at disse brillene er en ren nytelse å ha på.

Bruk av briller om sommeren

3//

Sommeren er tiden for å slappe av. Lette klær, lett mat og lette drinker: tunge brilleglass hører bare ikke med. Lettvekt plastglass er like cool som et glass champagne.

Bruk av briller om sommeren

4//

Klær og briller som er så lette som fjær - det er vinnerkombinasjonen for avslappende sommerkvelder med familie og venner. Prøv disse hos optikeren din: uten innfatning, titanium, lettvekt plast eller innfatning med flex-teknologi. Ingen begrensning.

Bruk av briller om sommeren

5//

Ingen liker å svette på en varm, fuktig sommerdag. Briller som sklir ned i ansiktet, dugger eller klyper deg i nesen kan du fort bli stresset av. Ta en tur til optikeren og forsikre deg om at du får brillene dine justert på nytt!

Bruk av briller om sommeren

6//

Solen skinner! Ta på joggeskoene, hopp på sykkelen, bruk musklene og kjenn hvor godt det gjør! Men pass på at du har på deg uknuselige sportsbriller og har optimalt syn. Til alle dere brillebrukere med høy brillestyrke: der finnes brilleglassløsninger for krumme briller til sport som gir klart syn - til og med i periferisonene. Og ikke glem: et hodebånd eller enkelt sportshjelmer kan holde øynene dine tørre for svettedråper.

Bruk av briller om sommeren

7//

Du er litt mindre forsiktig med solbrillene dine. Du legger dem i baggen din uten etui, putter dem i skjorten eller setter dem henslengt på hodet. Alt dette kan potensielt skade belegget på brilleglassene. Små skraper på brilleglassene kan være ekstremt irriterende i solen. Et førsteklasses belegg for solbrilleglass som er lette å rengjøre og tåler skitt, sikrer at solbrillene dine gir deg klart syn i lang tid.

Bruk av briller om sommeren

8//

En fuktig renseklut bør være ditt førstevalg hvis du har vannmerker, rester av hårspray eller et kyss fra valpen på brilleglassene dine. Pass på at du bruker en klut som er laget spesielt for rengjøring av briller - for eksempel dem fra ZEISS. Dine brilleglass vil takke deg.

Bruk av briller om sommeren

9//

Visste du at progressive glass også er tilgjengelig for solbriller? En spesiell ZEISS-teknologi sikrer at du kan senke øynene dine for å se på nært hold nøyaktig på samme måte som du ville gjort med de vanlige brillene dine.

Bruk av briller om sommeren

10//

Der finnes også kontaktlinser tilgjengelige med UV-beskyttelse, men pass på at du fortsatt bruker solbrillene dine, fordi kontaktlinser dekker bare en del av hornhinnen!

Bilder: ©stock.adobe.com


Del denne artikkelen