Glass for uforglemmelige øyeblikk og optimalt syn

ZEISS tilbyr fire kvalitetsnivåer fra tradisjonelle, sfæriske glass til individuelt tilpassede glass.

Progressive glass må tilpasses deg og dine synsvaner nøyaktig. ZEISS portefølje av progressive glass tilbyr fire ytelsesnivåer og sju teknologier, og vi er først ute med noen av dem.

Fra ca. 30-årsalderen og oppover begynner øyet å miste evnen til å tilpasse seg. Dette merkes ofte ikke. Her kan Digital Lenses fra ZEISS bidra til å redusere belastningen på øynene.

Det er noe besnærende ved det å kjøre bil. Likevel føler mange seg fortsatt usikre, og de føler at de ikke har nok støtte fra brillene sine under vanskelige forhold – for eksempel i dårlig vær, om natten eller i grålysning eller skumring.

Tilbringer du mesteparten av dagen for an en skjerm, kan det føre til smerter i nakke, rygg og skuldre. Dette skyldes ofte at du bruker feil type briller.

Krumme briller som beskytter øyet mot støv, skitt, sol og småstein i luften er en optisk utfordring, særlig i de perifere sonene. Ikke hos ZEISS.

De første brilleglassene som er laget for oppfrisking etter kontaktlinsetid.

Belegg gjør plastglass til mesterverk som forvandler plastglass til hverdagens mesterverk: de gjør glassene hardere og lettere å rengjøre, de forhindrer reflekser og beskytter.

Hva er det som gjør ZEISS-kvaliteten så spesiell?

For meg virker alle brilleglass like - hvordan kan jeg være sikker på at jeg får glass fra ZEISS?

I mer en 160 år har Carl Zeiss' nyskapende drivkraft vært med på å forbedre optikkens verden

Mye erfaring, matematikk og spesifikk kunnskap om behovene til brillebrukeren er nødvendig for å komme opp med en skreddersydd løsning

Vil du ha generell informasjon om briller og godt syn?

Disse artiklene kan være nyttige.

Sjekk på nettet om det er på tide med en ny synsundersøkelse.

Det er to ting som er viktige når du skal kjøpe nye briller: Optimalt og uanstrengt syn, og et bra utseende.

Uansett om du vil ha briller med eller uten innfatning for et smalt ansikt eller et rundt ansikt, eller om du er på utkikk etter spesielt feminine innfatninger, så forklarer vi hvilke ansiktstyper som finnes og gir deg noen tips om hvordan du kan finne de perfekte brillene for din ansiktsform.

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg