ZEISS Snøbriller.

Din partner for pålitelig beskyttelse i bakkene.

Spesielt utviklet for alpin vintersport. ZEISS snøbriller beskytter effektivt øynene mot snø, regn og vind, så vel som mot spesielt sterk UV-A og UV-B-stråling i høyfjellet. Det patenterte designet gir maksimum slitestyrke, komfort og øker synsfeltet. Nyt moteriktig beskyttelse og godt syn - i et hvilket som helst vær.

ZEISS Snøbriller.

Perfekt beskyttelse og godt syn heler året, i et hvilket som helst vær.

Å stå på ski eller snowboard utsetter øynene våre for ekstreme forhold. Snø og is i bakkene reflekterer sollys og øker mengden UV-stråling betydelig , mens kald vinden og nedbør hemmer synet. ZEISS snøbriller er skapt spesielt for de utfordringene som alpinsport gir. Nyt perfekt UV-beskyttelse, optimal tilpasning, et større synsfelt og forbedret kontrast i både sterkt sollys og diffust lys. Disse brillene er ekstremt robuste og lette - med et stor utvalg av stilige innfatninger og fargetoner å velge mellom.

ZEISS kvalitetsgaranti

En stil for en hver smak.

Vårt utvalg av ZEISS snøbriller inneholder mange forskjellige modeller i attraktive farger og er tilgjengelige med et stort utvalg av brilleglass for et hvert behov. Alle ZEISS briller er i henhold til internasjonale standarder

ZEISS snøbriller er forbedret med Performance ZEISS Ri-PelTM & hydrofobisk vannavstøtende og lett rengjørbart belegg, som garanterer høyeste ytelse.

ZEISS snøbrillekolleksjon tilbyr et utvalg av forskjellige briller tilgjengelige i 3 design, alle produsert i Italia:

 • Sylindrisk
 • Utskiftbare
 • Junior

Sylindrisk

Stilig utseende på linje med de nyeste motetrendene.
Kompatibel med dine brilleglass med styrke.

ZEISS Snøbriller. Sylindrisk - Stilig utseende på linje med de nyeste motetrendene.

Utskiftbare

To brilleglass for å skape din egen stil og takle alle atmosfæriske forhold.

ZEISS Snøbriller. Utskiftbare - To brilleglass for å skape din egen stil og takle alle atmosfæriske forhold.

Junior

Sikkerhet og komfort utviklet for unge.
Kompatibel med dine brilleglass med styrke.

ZEISS Snøbriller. Junior - Sikkerhet og komfort utviklet for unge.

Alle ZEISS snøbriller er kun tilgjengelige gjennom optiske butikker.

Effektiv UV-beskyttelse - også i ekstremt sollys.

ZEISS løsninger for å beskytte øynene dine

Sollyset er vesentlig mer intenst i fjellet - og brytninger, skapt av snødekte eller isete overflater, øker effekten dramatisk. Ingen steder er den blendende effekten av sterkt sollys større enn her. Resultat: øynene dine er utsatt for betydelig mer UV-A og UV-B-stråling enn vanlig.

ZEISS snøbriller filtrerer 100% av denne strålingen opp til en bølgelengde på 400 nanometer, og gir en pålitelig beskyttelse for øynene dine mot farene og de mulige skadene forårsaket av sollys. De sikrer også ideelt syn i all slags vær, spesielt når sikten er dårlig. Dette gir økt sikkerhet, også ved høye hastigheter og i ukjent terreng.

Denne kolleksjonen inkluderer en rekke ytelsesglass for en hver værsituasjon:

 • For forhold med sterkt lys
  Mørke fargetoner med flerlags speil
 • For forhold med lite lys
  Fargetoner med lett kontrast
 • For utfordrende lysforhold: ZEISS SONAR-serien
  Patenterte fargetoner med høy kontrast
   

ZEISS SONAR: for å kunne "lese" bakken bedre.

Innovative patenterte fargetoner med høy kontrast, spesielt utfiklet for å forbedre synet i snøen og oppdage hinderinger ved å forsterke lysstyrke og kontrast i farger. I motsetning til standard filtre for blokkering av blått lys, har ZEISS SONAR en spesiell spektralkurve som gjør at blått lys dempes, samtidig som noe blått lys, mellom 380-500 nm, når øyet for å kunne tolke irregulariteter i snøen som humper og dumper. Å stå på ski og snowboard blir sikrere.

Større visir for suverent syn

For en hver bruker, i all slags vær.

Nyt kompromissløs toppkvalitet: ZEISS snøbrillevisir garanterer god sikt og sikrer at brukeren ser hindringer på ski eller snowboard, f.eks. trær, endringer i terrenget, humper eller knauser.

ZEISS utskiftbare snøbriller omfatter et patentert design*: I tillegg til at det tynne skuminnlegget optimerer komforten, øker det synsfeltet drastisk sammenliknet med tradisjonelle briller med tykkere skum.

ZEISS sylindriske snøbriller har en stor skjerm som gir maksimum synsfelt gjennom rennet.

*Patent: EP2965728A1

Optimal passform, støtdempende.

Garanterer utmerket komfort.

Better contrast vision, less glare. The optimum coating for your snow goggles.

ZEISS snøbriller har visir laget av holdbar polykarbonat med et hardt beskyttelsesbelegg i tillegg. Stroppen er enkel å tilpasse og har et silokonbelegg som gjør at den sitter bedre på hjelmen. ZEISS snøbriller er utstyrt med en avtakbar spoiler øverst på rammen, og kan dermed den tilpasses de fleste hjelmer.

5 råd for å kjøpe og beskytte snøbriller

comfortable vision

1. Når du kjøper snøbrillene, må du være oppmerksom på størrelse og tilpasning, og sjekke at de gir deg et behagelig syn. Ta den tiden du trenger til å velge dem. Sjekk tilpasning og syn nøye og vær ikke redd for å si hva du mener. Når du kjøper briller, er det best å ta med hjelmen eller de brillene du bruker når du står på ski eller snowboard. Ikke alle snøbrillepar egner seg for brillebrukere, det kan hende de ikke passer til hjelmen din.

UV Protection

2. Sjekk at brillene gir deg den best mulige UV-beskyttelsen og den rette fargetonen for forskjellige vær- og siktforhold.

Requirements

3. Snøbriller forventes å ha mange funksjoner. De må redusere skarpt lys i solen, mens i uklart lys må de øke kontraster og konturer. Bare én fargetone eller ett speilbelegg kan ikke tilfredsstille alle disse kravene, og derfor er snøbriller med utskiftbare glass ditt beste valg. Ta kontakt med en optiker for å få mer informasjon.

Circulation and Antifog

4. Spør etter luftsirkulasjonfunksjon og antiduggbelegg for dine nye snøbriller.

Cleaning your snow goggles

5. Vær forsiktig når du rengjør snøbrillene dine! Du må aldri gni dem med en klut eller hanske når de er våte på innsiden, fordi dette raskt kan ødelegge antiduggbelegget. Rist alltid av brillene dine, eller hvis det er varmt vær, kan du la dem lufttørke. Men ikke legg dem på varmeovnen. Rengjør dine ZEISS snøbriller med lunkent vann og en nøytral såpe. Pass på at brillene dine ikke blir våte inni når du rengjør dem. Ikke bruk organiske løsemidler eller våtservietter!

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg