Se bedre. Dag og natt. ZEISS i.Scription-brilleglass

Sterkere kontraster, mer levende farger og bedre mørkesyn.

Nyhet!
Full UV-beskyttelse
også i klare glass

Brilleglass med ZEISS i.Scription er tilpasset i den minste detalj for å ta hensyn til øynene dine og gi klarere, mer glimrende syn med økt kontrast. Opplev skarpere, forbedret syn, spesielt i mørket og i skumringen.

Brilleglass med i.Scription®-teknologi.

Skarpere og mer glimrende syn med større kontrast – selv i mørket.

Opplev imponerende synskvalitet. For brilleglass med ZEISS i.Scription-teknologi, analyseres brukerens egne øyeprofil objektivt ved bruk av et spesielt datastyrt målesystem: ZEISS i.Profilerplus. Denne profilen kan innarbeides i utformingen og produksjonen av brilleglasset, og gjør det mulig å korrigere tidligere uoppdagede synsfeil. Resultatet er skarpere og klarere syn i mørket og i skumringen, redusert blendingseffekt (f.eks. fra frontlysene på møtende biler), mer livfulle farger og forbedret kontrastoppfatning.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Optikersøk

Finn en ZEISS-optiker nær deg.

Klarere nattesyn.

Mange brillebrukere opplever dårlig syn i mørket eller i skumringen fordi reduserte lysforhold fører til at pupillene deres utvides. Som et resultat av dette tapes dybdeskarpheten og romsynet begrenses, mens refleksjoner og dårlig kontrast tretter ut øyet. i.Scription®-teknologien tar hensyn til brukerens utvidede pupiller i mørket inne i brilleglassutformingen, og dette bidrar til å forbedre synsresultatet ved dårlige lysforhold.

Uten i.Scription-teknologi Med i.Scription-teknologi
Uten i.Scription-teknologi
Med i.Scription-teknologi

Analyserer øynene dine bare på et par sekunder. Like grundig som et fingeravtrykk.

For å produsere brilleglass med ZEISS i.Scription-teknologien analyseres ikke bare øynene dine med standardtesten, dvs. den subjektive refraksjonen som utføres av optikeren, men også med et spesielt datastyrt system: ZEISS i.Profilerplus. Til forskjell fra standard prosedyrer, måler denne linsen også synet ditt med en utvidet pupille og genererer din personlige synsprofil ved hjelp av wavefront-teknologien, bare på et par sekunder. Sluttresultat: Synsprofilen din er like unik som fingeravtrykkene dine, noe som sørger for at typiske synsfeil (f.eks. kort- og langsynthet) identifiseres nøyaktig, likeledes som eventuelle avvikelser av større betydning, feil som i betydelig grad påvirker synskvaliteten din i mørket og i skumringen.

Analyserer øynene dine bare på et par sekunder. Like grundig som et fingeravtrykk.

Bedre visuell komfort, større sikkerhet.

Optimalisert og tilpasset med høy presisjon.

i.Scription® brilleglass kan optimaliseres og ytterligere persontilpasses for dine øyne i løpet av produksjonen. Med denne teknologien kan man produsere presisjonsbrilleglass med de best mulige korrigerende egenskapene. De bidrar til å øke synskomforten, ikke bare for brukere med lett nattblindhet, og gir en større følelse av sikkerhet i dårlig lys. Opplev det selv.

Full UV-beskyttelse også i klare glass

UV er alltid tilstede. Selv når det er overskyet. UV-stråling representerer en helsefare for øynene dine og huden rundt øynene. Beskytter du alltid øynene dine når du er utendørs? Nå kommer helt klare glass fra ZEISS med full UV-beskyttelse!

De spesielle egenskapene til glassene filtrerer ut skadelige UV-stråler, og gir øynene dine varig beskyttelse.  

Fargeskiftende brilleglass. Brilleglass med integrert solbeskyttelse. Stilig og praktisk.

Briller til enhver situasjon: Disse fargeskiftende brilleglassene fungerer også som solbriller. Glassene blir mørke på et par sekunder og blir klare igjen på et par minutter. Og de har naturligvis 100 % UV-beskyttelse.

Riper og smuss har ingen sjanse. Mer robuste enn noensinne.

Høytytende brilleglassbelegg gjør brilleglassene dine ekstremt motstandsdyktige mot riper og statiske støvpartikler. Fordel: Brilleglassene dine holder seg rene lengre, og dermed blir de lettere å rengjøre. Du får bedre syn og ser finere ut, dels takket være det siste antirefleksbelegget.

5 tips for bedre syn

Dårlig syn utgjør en av de største sikkerhetsrisikoene når du kjører.

1. Dårlig syn utgjør en av de største sikkerhetsrisikoene når du kjører. Som bilfører bør du få øynene undersøkt regelmessig hos optiker minst annet hvert år.

Husk å drøfte dine egne synsbehov når du er hos optikeren.

2. Husk å drøfte dine egne synsbehov når du er hos optikeren. Husk å fortelle det til optikeren hvis du kjører mye eller hvis du har spesielle synsproblemer når du kjører i mørket eller i skumringen. Der vil du få hjelp.

Bruk de nye brillene dine jevnlig, så snart du henter dem.

3. Bruk de nye brillene dine jevnlig, så snart du henter dem. Slik tilpasser du deg dem så snart som mulig. Hvis du ikke er blitt vant til dine nye brilleglass etter 14 dager, da bør du ta et kort besøk hos optiker. De vil gjerne hjelpe deg.

Hvis du merker at innrettingen av brilleglassene dine er nesten men ikke riktig 100 %, bør du få de rettet opp straks av optiker og kontrollert slik at du kan dra nytte av alt brilleglassene dine kan tilby deg.

4. Hvis du merker at innrettingen av brilleglassene dine er nesten men ikke riktig 100 %, bør du få de rettet opp straks av optiker og kontrollert slik at du kan dra nytte av alt brilleglassene dine kan tilby deg.

Selv om det virker praktisk, må du ikke rengjøre brilleglassene med ermet, t-skjorten eller et stoff.

5. Selv om det virker praktisk, må du ikke rengjøre brilleglassene med ermet, t-skjorten eller et stoff. Grunnen er at det finnes mikroskopiske støvpartikler som kan ripe opp brilleglasset over tid. Vi anbefaler at du rengjør brilleglassene med en rengjøringsløsning fra ZEISS.

Liknende produkter

Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg