Brilleglass med i.Scription ®-teknologi

Enda større klarhet, kontrast og lysstyrke for øynene dine

"Jeg er helt blind om natten." Mange sier dette uten å tenke over det. Om natten, i grålysningen eller skumringen er det mange som ikke ser like godt som om dagen fordi pupillene deres utvider seg. Imidlertid skjer tradisjonell, subjektiv refraksjon i sterkt lys med sammentrukne pupiller. Bare objektiv refraksjon ved hjelp av wavefront-teknologien i ZEISS i.Profiler®plus kan også måle synet med sammentrukne pupiller. Dette gjør at optikeren kan analysere profilen for hvert øye og bestille brilleglass med ZEISS i.Scription®-teknologi til deg. Ikke bare kan disse forbedre dårlig syn om natten og i grålysningen, men de kan også gi deg klarere syn med bedre kontrast.

Fordeler for deg

Den nye generasjonen optimalisering av brilleglass

  • Wavefront-teknologien gjør det mulig å måle alle avvik i øynene dine (også overordnede avvik).
  • Hvis det er nødvendig, kan vi designe og produsere optimaliserte brilleglass med spesielle egenskaper for å kunne se i miljøer med lav kontrast, for eksempel om natten, i grålysningen eller skumringen.
  • Resultatet: bedre kontrast og enestående dybdeskarphet.
  • Ekstra sikkerhet i ugunstig lys er enda en mulighet.

Nyskapende teknologi for bedre natt- og skumringssyn

Natt- og skumringssyn gir øynene våre en spesiell utfordring. Når vi kjører om natten, blir øynene våre mer blendet, for eksempel av møtende trafikk. Mange har store problemer med å kjøre om natten.

Visste du at synet ditt kan være annerledes når du kjører med utvidede pupiller om natten? Objektiv refraksjon kan måle nattsynet ditt og la øynene dine bli optimalisert ved hjelp av i.Scription-teknologi.

Et brilleglass som er optimalisert med i.Scription® kan forbedre nattsynet ditt

Slik ser du med tradisjonelle brilleglass Slik ser du med i.Scription®
Slik ser du med tradisjonelle brilleglass
Slik ser du med i.Scription®

Hånd i hånd: i.Profiler®plus og i.Scription® fra ZEISS

Subjektiv refraksjon, undersøkelsen optikeren gjør for å finne ut hvor sterke briller du trenger, skjer vanligvis i dagslys. Pasientene må spille en aktiv rolle og beskrive hva de ser med de ulike testbrilleglassene. Pupillene deres er sammentrukket på grunn av dagslyset. Med andre ord er det bare pasientens dagsyn som blir tatt hensyn til i målingen.

Målingen som gjøres med i.Profilerplus, er derimot objektiv. Pasienten ser bare inn i målesystemet i svært kort tid. I løpet av sekunder analyserer wavefront-teknologien 1 500 målepunkter og kartlegger netthinnene på begge øynene. Dette gjør det mulig for optikeren å analysere synspotensialet ditt om natten med utvidede pupiller.

De 1 500 individuelle målingene blir innarbeidet i produksjonen av brilleglasset sammen med verdiene som ble målt under subjektiv refraksjon. Deretter kan vi produsere individuelle brilleglass med i.Scription-teknologi som ikke bare forbedrer nattsynet ditt betydelig, men også opplevelsen av kontrast og farger.

Objektiv refraksjon med i.Profiler
Objektiv refraksjon med i.Profiler
Min synsprofil Kartlegg dine personlige synsvaner nå og finn din personlige brilleglassløsning.
Finn en ZEISS-optiker nær deg