Brilleglass med i.Scription ®-teknologi

Enda større klarhet, kontrast og lysstyrke for øynene dine

"Jeg er helt blind om natten." Mange sier dette uten å tenke over det. Om natten, i grålysningen eller skumringen er det mange som ikke ser like godt som om dagen fordi pupillene deres utvider seg. Imidlertid skjer tradisjonell, subjektiv refraksjon i sterkt lys med sammentrukne pupiller. Bare objektiv refraksjon ved hjelp av wavefront-teknologien i ZEISS i.Profiler®plus kan også måle synet med sammentrukne pupiller. Dette gjør at optikeren kan analysere profilen for hvert øye og bestille brilleglass med ZEISS i.Scription®-teknologi til deg. Ikke bare kan disse forbedre dårlig syn om natten og i grålysningen, men de kan også gi deg klarere syn med bedre kontrast.

Loading the player...
 • Fordeler for deg

  Fordeler for deg

  Fordeler for brillebrukere

  Den nye generasjonen optimalisering av brilleglass

  • Wavefront-teknologien gjør det mulig å måle alle avvik i øynene dine (også overordnede avvik).
  • Hvis det er nødvendig, kan vi designe og produsere optimaliserte brilleglass med spesielle egenskaper for å kunne se i miljøer med lav kontrast, for eksempel om natten, i grålysningen eller skumringen.
  • Resultatet: bedre kontrast og enestående dybdeskarphet.
  • Ekstra sikkerhet i ugunstig lys er enda en mulighet.

 • i.Scription: for hvem?

  Nyskapende teknologi for bedre natt- og skumringssyn

  Natt- og skumringssyn gir øynene våre en spesiell utfordring. Når vi kjører om natten, blir øynene våre mer blendet, for eksempel av møtende trafikk. Mange har store problemer med å kjøre om natten.

  Visste du at synet ditt kan være annerledes når du kjører med utvidede pupiller om natten? Objektiv refraksjon kan måle nattsynet ditt og la øynene dine bli optimalisert ved hjelp av i.Scription-teknologi.

  Et brilleglass som er optimalisert med i.Scription® kan forbedre nattsynet ditt

  ZEISS i.Scription

  Slik ser du med tradisjonelle brilleglass

  ZEISS i.Scription

  Slik ser du med i.Scription®

 • Teknologi

  Hånd i hånd: i.Profiler®plus og i.Scription® fra ZEISS

  Objektiv refraksjon med i.Profiler®

  Objektiv refraksjon med i.Profiler®

  Subjektiv refraksjon, undersøkelsen optikeren gjør for å finne ut hvor sterke briller du trenger, skjer vanligvis i dagslys. Pasientene må spille en aktiv rolle og beskrive hva de ser med de ulike testbrilleglassene. Pupillene deres er sammentrukket på grunn av dagslyset. Med andre ord er det bare pasientens dagsyn som blir tatt hensyn til i målingen.


  Målingen som gjøres med i.Profilerplus, er derimot objektiv. Pasienten ser bare inn i målesystemet i svært kort tid. I løpet av sekunder analyserer wavefront-teknologien 1 500 målepunkter og kartlegger netthinnene på begge øynene. Dette gjør det mulig for optikeren å analysere synspotensialet ditt om natten med utvidede pupiller.

  De 1 500 individuelle målingene blir innarbeidet i produksjonen av brilleglasset sammen med verdiene som ble målt under subjektiv refraksjon. Deretter kan vi produsere individuelle brilleglass med i.Scription-teknologi som ikke bare forbedrer nattsynet ditt betydelig, men også opplevelsen av kontrast og farger.

Individuelt tilpassede brilleglass:
Disse ZEISS-produktene kan være det beste alternativet for deg.

Brilleglassbelegg: robust, enkelt å rengjøre og med overlegent antirefleksbelegg

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Brilleglassbelegg forvandler brilleglass i plast til hverdagens mesterverk. De gjør plastbrilleglass hardere og dermed mer motstandsdyktige mot smuss og lettere å rengjøre.

Oppdag hva premium brilleglassbelegg fra ZEISS kan gjøre for deg

Hvis du jobber foran datamaskinen hele dagen, er det på tide å finne en ny løsning for øynene dine.

DuraVision® BlueProtect

Vi utsettes for mer blått lys enn noensinne takket være moderne lyskilder som LED-belysning og stråling fra skjermer. Noen synes at det blå lyset fra belysning og skjermer gir ubehag og får dem til å føle seg slitne.

Hvordan DuraVision BlueProtect fungerer

Klart syn hele dagen, hver dag

Rengjøringsmidler for brilleglass fra ZEISS

Det er alltid irriterende å ha skitne brilleglass. Å rengjøre brillene dine bør være så skånsomt, enkelt og effektivt som mulig. Derfor tilbyr ZEISS et så stort utvalg av rengjøringsmidler for brilleglass.

En rask tørk eller en grundig rengjøring? ZEISS har det rengjøringsmiddelet du trenger

Ikke riktig produkt for deg?

Er du en ivrig bruker av digitale enheter?

ZEISS Digital Lenses

Hvem ville ha trodd det? Det viser seg at vi i gjennomsnitt ser på smarttelefonen eller andre mobilenheter opptil 80 ganger om dagen! Det er en utrolig utfordring for øynene våre å skifte fokus raskt fra nært til fjernt og tilbake igjen.

Finn ut mer om digital belastning på øynene og hvordan riktige brilleglass kan hjelpe

Ser du etter progressive brilleglass med enestående brukertoleranse?

ZEISS progressive brilleglass

Progressive brilleglass er sanne optiske mesterverk. De gir individuelt tilpasset støtte til øynene dine fra nært til fjernt og alt imellom.

ZEISS tilbyr fire ytelseskategorier for å sørge for at du finner de progressive brilleglassene som passer deg best.

Personlig veiledning: finn en ZEISS-optiker i ditt område

Du kan bestille time hos din lokale optiker for en objektiv refraksjon med i.Profiler. Optikeren hjelper deg gjerne å finne hvilken løsning som passer deg best. Finn en egnet optiker her.

Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med vennene dine