ZEISS for optikere

En partner for nå og inn i framtiden

Målet vårt er at kundene våre skal lykkes mest mulig i å levere de beste produktene, innovative løsninger og en global bedriftsstøtte med personlig service. Som verdens ledende produsent av presisjonsoptikk, forener vi teknisk sakkunnskap og innovative ideer med enestående synsopplevelser, designet for din framgang.

ZEISS Business Partner Program

Bedriftsstøtte, skreddersydd for ditt gode bedriftsresultat.

ZEISS har forpliktet seg til å være din forretningspartner, ikke din konkurrent. Det er grunnen til at ZEISS Business Partner Program er utformet til å støtte deg i din optikervirksomhet, slik at du kan levere maksimal synspleie og ha mulighet til å utvikle virksomheten.  

Som ZEISS business partner, kan du dra nytte av en lang rekke alternativer, fra profesjonell markedsføringsstøtte til individualisert kundeservice.

ZEISS Academy Vision Care

Seminarer og kurs for optikere

Stadige kurs og undervisning er avgjørende for forretningsresultatet ditt. Selv om du allerede er ekspert innen ditt fagområde, trenger vi alle løpende opplæring for å friske opp kunnskapene våre, lære nye teknologier, produkter eller industristandarder, og for å utvikle og vedlikeholde våre kvalifikasjoner innen salg og rådgivning.

Er du ute etter generell informasjon om optiske fenomener eller optikkvitenskapen? Ønsker du å vite mer om produkter og instrumenter fra ZEISS? Vil du vite hvordan du bruker ZEISS optiske måleinstrumenter? Ønsker du salgsrådgivning? ZEISS Academy Vision Care leverer et attraktivt opplæringstilbud med seminarer, nettseminarer og nettkurs.

ZEISS Academy Vision Care Seminarer

Seminarer

ZEISS Academy Vision Care Nettseminarer

Nettseminarer

ZEISS Academy Vision Care Nettkurs

Nettkurs

Over 175 år med optisk ekspertise

ZEISS ble etablert for over 175 år siden, og er blitt til et av verdens ledende opptikkselskaper. I dag kan du bygge framgangen din på vår nedarvede sakkunnskap:

 

  • ZEISS kameralinser ble brukt under landingen på månen og for å filme mange Hollywood-filmer.
  • 35 nobelprisvinnere har brukt ZEISS mikroskoper i forskningen deres.
  • ZEISS produksjonsteknologi for halvledere danner grunnlaget for vår digitale alder.
  • ZEISS medisinske systemer brukes også i over to tredjedeler av alle kirurgiske inngrep for grå stær.

 

Partnerne våre drar nytte av kunnskapene våre som går tilbake helt til begynnelsen av optikkindustrien.

ZEISS er en av verdens ledende produsenter av brilleglass og går inn for å levere maksimal presisjon og komfort. ZEISS utformer og produserer linser, instrumenter og målesystemer, og detaljhandelkonsepter og teknologitjenester som fortsetter å heve nivået innen synspleie.

Ta kontakt med oss for å komme i gang

ZEISS kundeservice