Polariserte solbrilleglass.
Behagelig syn uten irriterende gjenskjær.

 • Hvordan fungerer polariserte solbrilleglass?

  Hvordan fungerer polariserte solbrilleglass?

  Disse er et must for skiløpere og vannsportentusiaster, men de bidrar også med å gi nesten alle brillebrukere bedre syn: solbrilleglass med polariseringsfilter. Det spesielle belegget reduserer irriterende reflektert lys, dvs. når sollyset når en våt vei, snø, vann eller metalloverflater. Samtidig forbedrer en spesiell fargetone kontrast- og fargeoppfatningen.

  Resultat: Færre irriterende gjenskjær i brilleglasset, og dermed får du et spesielt klart, behagelig syn – selv i skarpt sollys. Denne nyttige ekstrafunksjonen er utmerket ikke bare hvis øynene dine er følsomme for blending, men også ved bilkjøring, når du er på stranden, utøver idrett eller gjør andre daglige aktiviteter – polariserte solbrilleglass sørger for en betydelig økt synskomfort.
  Og solbrilleglass med ZEISS polariseringsfilter beskytter naturligvis 100 % mot UVA- og UVB-stråler.

 • Her ser du hvordan polarisering virker.

  Her ser du hvordan polarisering virker.

  Loading the player...

  Naturlig lys beveger seg i alle retninger. Da kvalifiseres det som upolarisert. Når lysstråler kommer i kontakt med en reflekterende overflate, f.eks. når sollyset når vann, snø, en våt veibane eller et brilleglass, reflekteres det tilbake og omdirigeres i en spesiell retning. Med andre ord polariseres det.

  Mesteparten av dette lyset polariseres vertikalt, dvs. at det plasseres vertikalt. Men et polariseringsfilter i brilleglasset er plassert i loddrett linje og blokkerer følgelig det reflekterte lyset, noe som nesten fullstendig fjerner refleksjoner fra vann, våte veibaner eller snø.  

 • Ekstra valgmuligheter

  Ekstra valgmulighet for mer komfort, stil og sikkerhet

  Brilleglass for enhver situasjon med fargeskiftende brilleglass. I rekordhøy hastighet.

  Mer informasjon

  Mer enn bare et trendy tilbehør. ZEISS brilleglass med speilbelegg.

  Mer informasjon

  For optimalt syn: enstyrke-brilleglass fra ZEISS.

  Mer informasjon

  Gjør om dine progressive brilleglass til solbriller med blendings- og UV-beskyttelse. Individualiserte løsninger, selv for førstegangsbrukere. Skreddersydde enstyrke-brilleglass fra ZEISS.

  Mer informasjon

  Velg det brilleglassbelegget som er rett for deg

  DuraVision® Platinum – det hardeste brilleglassbelegget som noen sinne er blitt produsert av ZEISS. Det gir maksimal ripemotstand, optimal støvbeskyttelse og et svært effektivt antirefleksbelegg.

  Mer informasjon

 • Finn optiker

  Finn en ZEISS-optiker nær deg

  Finn en optiker nær deg. Der vil du få detaljert informasjon og skreddersydde individualiserte solbrilleglass, for å tilfredsstille dine unike synsbehov.

  Søk etter Relaxed Vision Centre og i.Scription Partnere

Del denne artikkelen med dine venner